Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pumanin tek kötü yani eski yillar bizim açimisdannnn
    www.gazi-ts.com\\\\\\akçaabaTRABZONLU olmaktan gurur duyuyorum!

Yorum

• bence bu formalardan is çikar...iyi olur insallah...

Yorum

• lottocular nerde !!
        TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• Burdayiiiiz[img]smileys/smiley36.gif[/img].

Ne lottocusu yaa.Varmi lottocu olan.

Ayrica pumaya da karsiyiz.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak keramiya tarafından gönderildi
            lottocular nerde !!

keramiye ucuz yirttin kardes,lottoyla anlasilmaktan vazgecilmis [img]smileys/smiley1.gif[/img]

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Valla Puma'nin formalar hafif olsun diye naylondan yapiyorlar galiba.Fildisi Sahilleri'nin maç sirasinda forma eridi ne kadar kalitesizdir yaf.
              keyif adamı ..

Yorum

• Forma önemli degil diyen arkadaslar... Biz herseyden önce tüketiciyiz. Konu Trabzonspor oldugunda elbette zevklerimizi ikinci plana atariz, ama bir de "sik" bir formayla heryerde gezebilme rahatligi yasamak var.

Bir de, söyle bir deneme yapsak: Futboldan çok anlamayan birine asagidaki fotograflari gösterip "bu takimin renkleri nedir" diye sorsak ne cevap verirler acaba?

Yani tamam, Puma ayni "trajedi"yi yine yapacak demek ortada fol yok yumurta yokken biraz abartili olabilir ama "formanin önemi yok" demek daha da tuhaf. Zavalli Hami don-atletle poz veriyor gibi duruyor[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Ben Puma'nin yerinde olsam ciddi ciddi önce özür dilerdim. Bu ne böyle? Insan kazayla birini bordo-mavi yapar.

Yorum

• pumain yeni formalar güzelmis ya .ben begendim.

Yorum

• sen merak etme kardes bizim ki okadar kolay erimez.

adamlar olumune kostu da terden formanin regi degisti. bizimkiler nasil cikiyosa sagaya oyle gidiyo.

valla busene puma agirligini koymus dünya kupasina cok güzel formalar yapmis. hem isaretiylede karadeniz kaplanini animsatiyo.

soyle 2 sene önceki kappa cubuklu formasina benzeyen bi tane cubuklu forma yaparlar. 2 tanede soyle hamburg tarzi biri mavi biri bordo agirlikli forma yaptilarmi tamam.

turuncu forma olmayacakmis. bence turuncu da olsun yesilde olsun ama bunlar taraftar sormasi olsun takim giymesin. hani ben sevmiyorum turuncu formayi ama seven cok kisi var.

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• su pumanin eski formalara bakinca midem bulandi. [img]smileys/smiley11.gif[/img]. ama yenilerini iyi yapiyor puma . önceki gibi olmayacak gibi görünüyor . insallah iyi formalar yapar bu sene puma .

Yorum

• hayirlisi olsun

italyanin mavi ve beyazinin yani sira birde monaconun çubuklusundan üretseler heralde hiç birimimiz hayir demeyiz

bana bu formalarin bordo mavisi uyar ama muhalefet kesinlikle olacaktir.
                        BU DAHIL BÜTÜN GENELLEMELER YANLISTIR.. (NIETZSCHE)

BIR YERIN ADINA DENINCE TÜRK ÜLKESI GÖZÜM BAYRAK ARAR KULAGIM EZAN SESI

Yorum

• ben bu formaya bayildim [img]smileys/smiley4.gif[/img]

ve tabi çubuklu olmasa olmaz [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                          BMN Tsira TRABZON

Yorum

• İlk olarak sinan ak* tarafından gönderildi

hayirlisi olsun

italyanin mavi ve beyazinin yani sira birde monaconun çubuklusundan üretseler heralde hiç birimimiz hayir demeyiz

bana bu formalarin bordo mavisi uyar ama muhalefet kesinlikle olacaktir.

ewet sana katiliyorum.

Yorum

• Formalar böyle güzel duruyorlar da sadece fotograftaki görüntüsü önemli degil.Oyuncunun rahat olmasi da önemli.Dünya Kupasi maçlarinda dikkat edin puma giyen takim oyuncularina; terledikleri zaman acayip bi sekilde üzerlerine yapisiyor forma ve naylon gibi duruyor.Kappa'da böyle bir sey yoktu.Insallah yaniliyorumdur.

Yorum

• puma yeni sezon formalarini daha üretmedi diye biliyorum yani kulüplere ayri üretecek heralde. bunlar geçen yilin formalari bu yilkiler daha degisik olur diye biliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X