Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mesela

Renkli düşünüyorum sadece.

En son a f s tarafından düzenlendi; 07.03.2011, 19:48.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Beyaz forma olması zorunluydu galiba. Olacaksa da böyle bişey olsun

Yorum

• kankalar bordo forma favori yaaa

Yorum

• nike 2011 kataloğunu bulan varsa linkini verebilirmi?

Yorum

• İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nike 2011 kataloğunu bulan varsa linkini verebilirmi?
            .

Yorum

• Bu sene de katalog forması giyeceğiz gibime geliyor, inşallah Galatasaray'ın formalarına iç çekerek bakmayız.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mesela

Renkli düşünüyorum sadece.
                Katolog formasi denen sey buysa sonuna kadar variz be abi
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nike ın yeni sezon için katoloğuna 5 forma eklenmiş. (aynı katologta 2 yıl öncesi ve bu yıla ait formalar da var)
                  beşide bizim renklerimizle hoş görünebilecek formalar. ancak yeni sezonda katologtan giymeyeceğimiz söylenmişti, o yüzden bu formalara fazla anlam yüklemeyin.

1-

2-

3-

4-

5-
                  En son EROS87 tarafından düzenlendi; 07.03.2011, 23:28.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çok teşekkürler

Yorum

• arkadaşlar bordo forma almayı düşünüyorum,çubukludada aklım kalıyor,sizce hangisi??

Yorum

• Fransa dış saha forması
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İnşallah katalog olmaz ya çok şey istemiyoruz gibi geliyor benim tek arzum o giydiğimiz forma sadece bizim için yapılmış olsun nasılki barça, inter, manU,..vs. takımlar sırf kendilerine özgü forma giyiyorlar - (hoş birkaç yıl içinde o formalar nike kolleksiyonunda oluyor ya neyse) - bende kendi takımım için öyle formalar istiyorum. Çok şey mi istiyorum ? Ayrıca dikkatimi çeken bir konu daha var şöyle sıralamak gerekirse

Firmaların sponsor olurken dikkat ettiği şey kanımca başarı kıstasıdır. Hoş bugün nike PSV nin sponsorudur ve ona özel forma üretmektedir. Bildiğim kadarıyla PSV kulübünün taraftar kitlesini genelde philips firması çalışanları oluşturmaktadır. Kabaca toplasan taraftar sayısı bizimkinin çeyreği olur ancak yani o da ancak. Ama PSV hemen her yıl şampiyonlar liginde boy göstermektedir.

Nike gs ile sponsorluk sözleşmesi imzalamıştır. Hemde astronomik bir fiyatla birlikte.Hadi ülkemizde gs nin taraftar kitlesine güvenilerek yapıldığını varsayalım ama takımın hali içler acısı hiçbir firma başarısızlıkla özdeşleşmek istemez herhalde.

Nike Türkiye operasyonuna bence milli takımımızla değil kulubümüz Trabzonspor ile giriş yaptı. Bence biz nike firmasına Türkiye de sınıf atlattık. Bknz: Ürün satışları, Marka bilinirliliğinin artması, Gelen başarılarımızla birlikte iki tarafın isminin de başarıyla özdeşleşmesi..vs.(Ülkemiz için yapılan bir değerlendirmedir)

Sonuç olarak bir Trabzonspor taraftarı olarak beklentim:

- Takımıma özel formalar, - Sponsorluk anlaşmasının iyileştirilmesi, - Daha zengin ürün gamı,
                          - En azından orta düzey Avrupa kulüpleri ( PSV,Sparta Prag,Steau Bükreş,..vs) kadar markayla özdeşleşmek
                          - Ve son olarak GS ninkinden daha iyi formalar

NOT:Çok mu uzun yazdım bilmiyorum ama bunlar sadece benim düşüncelerim.Sanırım çok şey istemiyorum..
                          En son yalcin1325 tarafından düzenlendi; 08.03.2011, 01:52.
                          yAlCiN

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sene de katalog forması giyeceğiz gibime geliyor, inşallah Galatasaray'ın formalarına iç çekerek bakmayız.
                            Maalesef benimde aklımdan geçen bunlar. İnşallah yanılırız.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Nike Ts Club lara el atması şart..dün çocuğuma bişey alayım dedim inanın içimden gelmedi bukadarmı kötü olur ya. yani o yapılan ürünler ancak ve ancak isteyerek okadar kötü olur.Biraz özen gösterilse halbuki cayır cayır satılır yanılıyormuyum bilmiyorum...

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                parçalı formanın da üretimine son verelim uğursuz forma ... bordo gayet güzel.. bir de siyah ve bordoyu birleştirebilsek neler çıkacak ortaya da yada siyah ve mavi ..
                                Hakketten ya şu parçalı formayı görünce sanki maça 1-0 yenik başlıyoruz gibi geliyor bana. Valla nefret ediyorum o formadan desem abartmış olmam.

Komple bordo forma, bordo şortta çok güzel duruyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X