Ne demişti hatırlayalım.. Herkes Kappa Kappa diyor ama o dönem formalarını güzelleştiren takımın başarısıdır. Şuan herkes hala o formaları ister ama o formalar Nike formaların yanına yaklaşamaz açıkçası. Aslında güzel olan Parçalı formamız nefret edilenler arasında. Dümdüz Bordo formaya ise tapılacak neredeyse
Bunlar da benim tasarımlarım, Trabzonsporluyum bu arada, doğuştan. Başka renkleri görünce belki tereddüt edersiniz diye yazdım.
Helal olsun renktaş valla büyüksün
Bu ara da bu formalardan stoklamakta zorlanırsan,muhafaza etmek güçleşirse,sadaka ve fitreni forma ile ödemek istersen
S beden bir formanı oğluma isterim.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Şu renklere hastayım yaa, süper olmuş. Artık fark ettim ki, yönetim Bordo'nun gücüne inanmaya başladı. Allah nazardan saklasın. Parçalıyı giyimeyelim artık ya.
bordo forma beni çok fena tahrik etmeye başladı,sivas maçından beri alsammı diye düşünüyorum,çubuklu formadan bile güzel gibim geliyo.-şahsi kanaatim tabi-
parçalı formanın da üretimine son verelim uğursuz forma ... bordo gayet güzel.. bir de siyah ve bordoyu birleştirebilsek neler çıkacak ortaya da yada siyah ve mavi ..
cogu yeni nike formalari bu kesim. Ali Fuat abi özel forma özel forma diyince, kafa bulandirmayayim diyorum, ama seneye bu üstteki formanin bordo-mavi sini giyecegiz bana göre.
Bordo forma geçen sezon giydiğimiz mavi formanın bordo versiyonu.
Bende mavi forma var kuzen de de bordosu var. Ve gerçekten de hiç bir fark göremedim tasarım açısından. İkimiz yan yana durunca süper bir görüntü oluyor
Yorum