Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunlar da benim tasarımlarım, Trabzonsporluyum bu arada, doğuştan. Başka renkleri görünce belki tereddüt edersiniz diye yazdım.
    Sana helal olsun!
    .

Yorum

• Son 10 maçımızı da Bordo forma ile oynayalım..

Yorum

• Bi forma gün gectikce güzellesirmi arkadas??
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Gel gelelim Ali Fuat Abi'nin sözüne.

Ne demişti hatırlayalım.. Herkes Kappa Kappa diyor ama o dönem formalarını güzelleştiren takımın başarısıdır. Şuan herkes hala o formaları ister ama o formalar Nike formaların yanına yaklaşamaz açıkçası. Aslında güzel olan Parçalı formamız nefret edilenler arasında. Dümdüz Bordo formaya ise tapılacak neredeyse

Yorum

Bunlar da benim tasarımlarım, Trabzonsporluyum bu arada, doğuştan. Başka renkleri görünce belki tereddüt edersiniz diye yazdım.
            sakincali renkler yokmus

Saka bir tarafa bordo formalar hem güzel hemde bordo forma altinda cok güzel maclar cikardik.

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Helal olsun renktaş valla büyüksün

Bu ara da bu formalardan stoklamakta zorlanırsan,muhafaza etmek güçleşirse,sadaka ve fitreni forma ile ödemek istersen
                S beden bir formanı oğluma isterim.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu renklere hastayım yaa, süper olmuş. Artık fark ettim ki, yönetim Bordo'nun gücüne inanmaya başladı. Allah nazardan saklasın. Parçalıyı giyimeyelim artık ya.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• bordo forma beni çok fena tahrik etmeye başladı,sivas maçından beri alsammı diye düşünüyorum,çubuklu formadan bile güzel gibim geliyo.-şahsi kanaatim tabi-

Yorum

• Bordo forma geçen sezon giydiğimiz mavi formanın bordo versiyonu.

Tarihe not düşelim yine...

Türk bayrağını unutmuşum, ama başka sürprizler de var onlarla güncellerim.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bordo'dan kesinlikle vazgecmeyelim sezon sonuna kadar.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• parçalı formanın da üretimine son verelim uğursuz forma ... bordo gayet güzel.. bir de siyah ve bordoyu birleştirebilsek neler çıkacak ortaya da yada siyah ve mavi ..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Deportivo

.
                            yazmim yazmim diyorum, duramiyorum

cogu yeni nike formalari bu kesim. Ali Fuat abi özel forma özel forma diyince, kafa bulandirmayayim diyorum, ama seneye bu üstteki formanin bordo-mavi sini giyecegiz bana göre.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bordo forma geçen sezon giydiğimiz mavi formanın bordo versiyonu.

Tarihe not düşelim yine...

Türk bayrağını unutmuşum, ama başka sürprizler de var onlarla güncellerim.
                            dedim demek istemiyorum !!! Cidden istemiyorum

Yorum

• Dün Alman Ligi macina gittim, Gri Formayla...

Alman bir Taraftar gelip, "Güzel Forma, ama Türk Bayragini Yamuk yapistirmissin" dedi...

Bayragi benim Yapistirdigimi sanmis adam
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bordo forma geçen sezon giydiğimiz mavi formanın bordo versiyonu.
                                Bende mavi forma var kuzen de de bordosu var. Ve gerçekten de hiç bir fark göremedim tasarım açısından. İkimiz yan yana durunca süper bir görüntü oluyor

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X