İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 25.02.2011, 10:21.
-
Puma'nın son döneminde de armalarımız yapıştırma diye söylenen ısı transfer sistemi ile uygulanıyordu. Kappa döneminde armalarımız küçük ve form olarak yanlıştı, örnekleri çok paylaşıldı.
Adidas giyen İstanbul takımlarının da armaları aynı sistemle uygulanıyor. Üstelik Adidas Türkiye'de üretim yaptığı halde armalar başka bir firma tarafından uygulanıyordu. Yine BMN üyeleri arması dökülen idman ve forma örneklerini paylaştılar bu sayfalarda. Türk Telekom Arena stadının açılışında Servet Çetin'in forması armasızdı en yakın örnek olarak.
Bazılarının çok özendiği Adidas'ın İstanbul takımlarına ürettiği modellerde ortada işte. Bizim taraftarımızı memnun etmek kolay değil.
Nike döneminden önce yaşadığımız sıkıntıları, eksiklikleri hemen unutmuş görünüyoruz. Yıkmak çok kolay yapmak gerçekten emek ve sabır istiyor.
Bu formanın mavi ağırlıklı kolları bordo olan modeli güzel olurdu.
En son a f s tarafından düzenlendi; 25.02.2011, 11:16.
Yorum
-
İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin gibileri görünce Ali Fuat abi boş yere konuşuyor diyorum.. Nike bize şöyle yapıyor yok armalarımız sökülüyorda bilmem ne. Formalara armaları kulüp uyguluyor ama siz hala nike şöyle nike böyle. Kulüp bu formaları istiyor nike gönderiyor. Bu sene özel tasarım formalar istediler özel tasarım forma yapıyor adamlar.. Hala daha kappadan bahsediyorsunuz bide. Kappa çokmu düzgün yapıyordu formaları. Hele kappa zamanında armalarıda bi inceleyin bakalım şuanki armaya ne kadar benziyor. Bişeyler biliyorsanız yazında bilmeyen arkadaşlarda öğrensinler. Boş yere atıp tutmakla olmuyor bu işler..181' PARS Squadron
Yorum
-
İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin gibileri görünce Ali Fuat abi boş yere konuşuyor diyorum.. Nike bize şöyle yapıyor yok armalarımız sökülüyorda bilmem ne. Formalara armaları kulüp uyguluyor ama siz hala nike şöyle nike böyle. Kulüp bu formaları istiyor nike gönderiyor. Bu sene özel tasarım formalar istediler özel tasarım forma yapıyor adamlar.. Hala daha kappadan bahsediyorsunuz bide. Kappa çokmu düzgün yapıyordu formaları. Hele kappa zamanında armalarıda bi inceleyin bakalım şuanki armaya ne kadar benziyor. Bişeyler biliyorsanız yazında bilmeyen arkadaşlarda öğrensinler. Boş yere atıp tutmakla olmuyor bu işler..
Bence senin de yazılanları dikkatle okuman lazım, yukarda cevap verdiğin yazıda renkdaşımız neden yönetim formaları bu şekilde istediğini sorguluyor.Şunu anlayın artık belli ki Nike bize özellikle ilk yılımızda hiçbir şey yapmadı.Katalogda yeralan formaları gönderdiler, geri sizin işiniz dediler herhalde.İlk seneki formalarımızın hepsi katalogdandı.
İlk senemizin devre arasında çubuklu çubuklu forma diye kıvranırken karşımıza parçalı formayı çıkardılar.Bu forma o zaman Nike'ın kataloğunda yoktu, daha sonra bizim yüzümüzden midir nedir o formayı da kataloğa aldılar.
Ve ikinci senemizin başında bize özel olan tek şey, Kocaelispor ve Eskişehirspor'un ikinci ligdeyken giydikleri çubuklu formanın bordo mavi olarak bize sunulmasıydı.O dönemki bir başka fiyasko ise hepinizin bildiği üzere parçalı ve beyaz formaları iki sene üst üste giymemiz oldu.Bana göre tam bir fiyaskodur bu, size göre olmayabilir.
Gelelim üçüncü senemize katalogda renk olarak yer almayan iki tane forma yapıldı, gri ve çubuklu forma ama model olarak kataloğun içinde yer alıyordu o formalar.Diğer formalar ise malumunuz yine katalog formaları.
Benim anlayamadığım nokta şu gerçekten bizim yönetim mi diretiyor aman sakın ha reklam falan yapıştırmayın diye, yoksa Nike ben bunu yapamama kardeşim mi diyor, bilen birisi varsa çıksın da söylesin.
Nike ile olan ilk iki senemiz tam bir fiyaskoydu kabul edelim, ilk senelerdri falan deyip geçiştirdik, bu sene eskiye göre daha imanlıydılar.(gri ve çubuklu formanın sezon başı çıkışı).Aslında gri formayı da bir buçuk yıldan fazla gündemde tutttular, yani adamlar o formayı yapmak için tam bir buçuk yıl çalıştılar.
Önümüzdeki sene benim kıyaslayacağım tek şey Galatasaray'ın formaları olacak, Ali Fuat abi güzel haberler verdi, umarım güzel şeyler olur.
Bir de artık şu arma ve reklam saçmalığını bir kenara bıraksın yönetim, formalar tamamen hazır bir şekilde ulaşsın elimize.
Yorum
-
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence senin de yazılanları dikkatle okuman lazım, yukarda cevap verdiğin yazıda renkdaşımız neden yönetim formaları bu şekilde istediğini sorguluyor.Şunu anlayın artık belli ki Nike bize özellikle ilk yılımızda hiçbir şey yapmadı.Katalogda yeralan formaları gönderdiler, geri sizin işiniz dediler herhalde.İlk seneki formalarımızın hepsi katalogdandı.181' PARS Squadron
Yorum
-
-
-
-
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi yukarda paylaştığın fotoğraflar Nike'ın yeni kataloğunda yer alan formalar mı ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum