Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• puma nin sevilememesinin sebebi galiba eski formalarimiz.milli takimlar haricinde puma hangi buyuk takimla anlasmasi var. milli takimlardada bir italya harici adam gibi takim yok afrika takilari agirlikli.insallah iyi bize özgü farkli tasarimlar yapmislardir.forma ole bir olmaliki resim siyah beyaz da olsa bu ts formasi dedirtmeli.turuncu forma bile dizaynindan tanin mali.

logosu bize uyuyo diyenler bizimki kaplan o puma

hahahahahaha

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

puma nin sevilememesinin sebebi galiba eski formalarimiz.milli takimlar haricinde puma hangi buyuk takimla anlasmasi var. milli takimlardada bir italya harici adam gibi takim yok afrika takilari agirlikli.insallah iyi bize özgü farkli tasarimlar yapmislardir.forma ole bir olmaliki resim siyah beyaz da olsa bu ts formasi dedirtmeli.turuncu forma bile dizaynindan tanin mali.

logosu bize uyuyo diyenler bizimki kaplan o puma

hahahahahaha
      nike olsa ve fiyatida taraftar formasi 90 milyon olsa alirsiniz niye nike ooo sirf nike formamiz var diye baska bise degil nike türkiyede kaç takimda var masa örtüsünden farkli forma mi yapiyor..az bilinçli yorum yapin Allah askina yaa.nesi var pumanin nesi var kappanin veya nesi var lottonun önemli olan içindeki oyuncu degilse ozaman adidas olsun basari gelir
      [ille d' 7]

Yorum

• hiçbiri kappanin yerini tutmaz...
        Biz ÇILGINLAR tayfasiyiz!!!

Yorum

ARTIK ELESTIRMEK BILE SUÇ OLDU.RESMI SITEDE FORUM KAPATILDI.NE BU ELESTIRI TAHAMMÜLSÜZLÜGÜ. RONALDO ALINDI DA LAF EDNMI OLDU.YADA NIKE LA ANLASILDI ISTEMEYEN MI OLDU.50 000 STAD YAPILDI BURUN MU KIVIRDIK.

PUMA ILE DAHA ONCE CALISTIK.O ZAMAN KI FORMALAR VE RENKLER KOTUYDU. YINE AYNISI OLACAK BUYUK IHTIMAL.ÇÜNKÜ RENKLERDE STANDART YOK. PUMA DIZAYN KONUSUNDA AYAKKABILARI GIBI TEKSTILDE IYI DEGIL. BIRDE PAHALI BIR MARKA. BJK FORMASINIDA ONLAR YAPMAMISMIYDI.

HER SEY SUPER TRANSFERLER YONETIM AMA BIZ RAHATSIZIN O YUZDEN HUZURSUZLUK YARATIYORUZ.
          Hocam hadi yoluna huzursuzluk yaratma...

Yorum

• nesi var diyosunda sanki pumayi giydigimiz zamanki renkleri görmemissin gibi yaziyosun. kirmizi lacivert giyiyoduk resmen. formalar dagöze hitap eden al benisi olan bi yanini hatirlamiyorum. kappayla pumayi karsilastirmam bile. bütün bu söylediklerim önceki yillardaki puma.

umarim buseneki puma kendini yenilemis, albenisi olan göze hos gelen kaliteli tasarimlar yapar.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 bgColor=#000000>
              <T>
              <TR>
              <TD></TD>
              <TD width=4></TD>
              <TD vAlign=top>
              <TABLE height=240 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
              <T>
              <TR>
              <TD colSpan=2 height=10></TD></TR>
              <TR>
              <TD vAlign=top colSpan=2 height=90>Puma Nike ve Adidas'i da geçti

Dünya Kupasi her ne kadar takimlarin bir mücadelesi olarak gözüksede en az onlar kadar sponsor firmalar da mücadele veriyor. </TD></TR>
              <TR>
              <TD colSpan=2 height=10></TD></TR>
              <TR>
              <TD vAlign=bottom>Reuters</TD>
              <TD vAlign=bottom align=right></TD></TR>
              <TR>
              <TD colSpan=2 height=5></TD></TR></T></TABLE></TD>
              <TD width=2></TD></TR></T></TABLE>
              <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 align=center>
              <T>
              <TR>
              <TD height=10></TD></TR></T></TABLE>
              <T>
              <TR>
              <TD align=middle width=100> </TD>
              <TD>
              <TABLE style="BORDER-RIGHT: #f1f1f1 1px solid; BORDER-TOP: #f1f1f1 1px solid; BORDER-LEFT: #f1f1f1 1px solid; BORDER-BOTTOM: #f1f1f1 1px solid" height=20 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
              < id=frm_print name=frm_print =/print.php method=post>< = value=23529 name=frm_id>
              <T>
              <TR>
              <TD width=20></TD>
              <TD vAlign=center></TD>
              <TD vAlign=center><A class=haberler &#111;nclick="htavsiye23529,'1','39'" href="http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&amp;kategori=39&amp;go=23529#" target="_blank">
              <>document.write('Haberi arkadasina gönder');
              Haberi arkadasina gönder</A></TD>
              <TD vAlign=center></TD>
              <TD vAlign=center>Haberi yazdir</TD></TR></></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
              <T>
              <TR>
              <TD height=10></TD></TR>
              <TR>
              <TD bgColor=#f1f1f1 height=5></TD></TR>
              <TR>
              <TD height=10></TD></TR></T></TABLE>
              <T>
              <TR>
              <TD>
              <DIV id=metin>(REUTERS) - Dünya Kupasi her ne kadar takimlarin bir mücadelesi olarak gözüksede en az onlar kadar sponsor firmalar da mücadele veriyor.

Dünya Kupasi'nin en büyük sponsorlarindan giyim devi Adidas son Dünya Kupaslarinda oldugu gibi yine top hizmeti sunacak. Onun yani sira Puma, Nike, Umbro, Lotto gibi firmalar da takimlari giydirecek.

Puma bu Dünya Kupasi'nda en çok takimi giydiren giyim firmasi oldu. Italya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Isviçre, Paraguay, Suudi Arabistan, Fildisi Sahilleri, Gana, Tunus, Togo, Angola ve Iran'in üzerinde Puma logolu formalar bulunuyor.

Puma'yi Nike takip ediyor. Dünyaca ünlü Nike firmasi Brezilya, Hollanda, Portekiz, Hirvatistan, Meksika, Amerika, Avustralya ve G.Kore'yi giydirirken Adidas sponsor siralamasinda 3.sirada yer aliyor. Almanya, Fransa, Arjantin, Japonyua, Ispanya, Trinidad Tobgo'yu giydiren Adidas'i Ingiltere ve Isveç ile Umbro takip ediyor. </DIV></TD></TR></T></TABLE>

bakin bu haberde gösteriyor gelecegin markasi puma oldugunu dogru gemiye bindik
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• iyide formalari puma kendi hazirlamiyorki bnu hiçbir siket yapmazki yönetim der sirkette örnek verir ona göre formalar belirir...senin bahsettigin konu yönetimin hatasi
                [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                  <t>
                  </t><table bgcolor="#000000" cellpadding="0" cellspacing="0" width="468">
                  <t><tr>
                  <td></td>
                  <td width="4">
                  </td>
                  <td valign="top">
                  <t>
                  </t><table cellpadding="0" cellspacing="0" height="240" width="100%">
                  <t><tr>
                  <td colspan="2" height="10">
                  </td></tr>
                  <tr>
                  <td colspan="2" height="90" valign="top">Puma Nike ve Adidas'i da geçti</font>

Dünya Kupasi her ne kadar takimlarin bir mücadelesi olarak gözüksede en az onlar kadar sponsor firmalar da mücadele veriyor. </font></td></tr>
                  <tr>
                  <td colspan="2" height="10">
                  </td></tr>
                  <tr>
                  <td valign="bottom">Reuters</font></td>
                  <td align="right" valign="bottom"></td></tr>
                  <tr>
                  <td colspan="2" height="5">
                  </td></tr></t></table></td>
                  <td width="2">
                  </td></tr></t></table>
                  <t>
                  </t><table style="width: 469px; height: 18px;" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
                  <t><tr>
                  <td height="10">
                  </td></tr></t></table>
                  <t>
                  </t><table align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" width="468">
                  <t><tr>
                  <td align="center" width="100">
                  </td>
                  <td>
                  </td></tr></t></table><t></t><t></t>

benden önce davrandin arkdas.....
                  [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi
                    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                    <T> </T>
                    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 bgColor=#000000><T>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD></TD>
                    <TD width=4>
                    </TD>
                    <TD vAlign=top><T></T>
                    <TABLE height=240 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><T>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD colSpan=2 height=10>
                    </TD></TR>
                    <TR>
                    <TD vAlign=top colSpan=2 height=90>Puma Nike ve Adidas'i da geçti

Dünya Kupasi her ne kadar takimlarin bir mücadelesi olarak gözüksede en az onlar kadar sponsor firmalar da mücadele veriyor. </TD></TR>
                    <TR>
                    <TD colSpan=2 height=10>
                    </TD></TR>
                    <TR>
                    <TD vAlign=bottom>Reuters</TD>
                    <TD vAlign=bottom align=right></TD></TR>
                    <TR>
                    <TD colSpan=2 height=5>
                    </TD></TR></T></T></TABLE></TD>
                    <TD width=2>
                    </TD></TR></T></T></TABLE><T></T>
                    <TABLE style="WIDTH: 469px; HEIGHT: 18px" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center><T>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD height=10>
                    </TD></TR></T></T></TABLE><T></T>
                    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 align=center><T>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD align=middle width=100>
                    </TD>
                    <TD>
                    </TD></TR></T></T></TABLE><T></T><T></T>

benden önce davrandin arkdas.....
                    benden de [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    :::TS:::

Yorum

• <DIV>ey gidi günler</DIV>
                      <DIV>ben ilk orjinal formami pumadan almistim. o aksamda samsunspor trabzonspor maci vardi. ben formami giydim babamla 19 mayisa gittik. amcamla bulusup stada girecektik. amcamla babam samsunsporlu ondan maratona bilet aldik. ben tabi babama dedim baba trabzon tribününe gidelim. babam olmaz dedi. girdik maratona. adamin teki sordu o üstündeki ne? bende cocuk akliyla okadar safmisin trabzonspor formasi iste dedim[img]smileys/smiley4.gif[/img]. cocuk olmasam katliam yaparlardi heralde[img]smileys/smiley36.gif[/img]</DIV>
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• FORZA 61 YAZDIKLARINA DIKKAT ET. [img]smileys/smiley7.gif[/img]

HOCA CAMIDE.

BENIM PARLAMAM ELESTIRIYE DEGIL.YAPILAN HER IS IÇIN ELELSTIRI OLACAK.

SU ORTAMDA BIRAZ FAZLA OLABILIR CUNKU YONETIMIN YAVAS KALMASI HUZURSUZLUK YARATIYO ELESTIRILERIN FAZLA OLMASINI SEBEBI BU. PUMA ILE ANLASILMASIDA YONETIMIN BUNUDA ADAM GIBI BASARAMAYACAGI VE IYI DIZAYN FORMALAR YAPIALAMAYACAGI ENDISESI.

AYRICA MARKALAR VE SAMPIYONLUKLARLA ILGILI BIR YAZI VARDI BULAVBILSEMDE ONU SIZE YOLLASAM OKUSANIZ.ADAMLAR BU KONUDA ARASTIRMA BILE YAPMIS NIKE VE ADIDASLA ILGILI.

SAGLAM DURAN BIR YONETIM OLSA SOYLEDIKLERINI YAPSALAR INANIN KIMSE ELESTIRMES.AMA HABIRE 48 SAAT DEYIP DURAN ORAYA BURAYA ZAYARET DUZENLEYEN VE HEP SIRITAN BIR YONETIM KURULU ISTE INSAN BUNA GICIK OLUYO.

PUMA FORMALARI HAZIRLASIN BAKALIM.INSALLAH ENDISEMIZDE HAKSIZ OLURUZ.CANAVAR GIBI FORMALARIMIZ OLUR.AMA BUNUN ICIN GALIBA AGUSTOSU BEKLEMEMIZ LAZIM.

ZATEN TS TARAFTARINI KADERI GALIBA BEKLEMEK...

Yorum

• SELIM 55 ALLAH KURTARMIS SIRINLERIN ORDA OLSAN MAZALLAH. BEN BI KERESINDE TURUNCU FORMA ILE BESIKTAS CARSIDA BJKLILERIN ARASINDA KALDIM.DAHA OMRUM VARMIS HERHALDE .KURTULDUM.TURUNCU DIYE ANLAMADILAR GALIBA TS OLDUGUNU.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• puma bence çok kalitesiz forma yapiyor en iyisi en güzellerinden biri kappa idi
                            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

FORZA 61 YAZDIKLARINA DIKKAT ET. [img]smileys/smiley7.gif[/img]

HOCA CAMIDE.

BENIM PARLAMAM ELESTIRIYE DEGIL.YAPILAN HER IS IÇIN ELELSTIRI OLACAK.

SU ORTAMDA BIRAZ FAZLA OLABILIR CUNKU YONETIMIN YAVAS KALMASI HUZURSUZLUK YARATIYO ELESTIRILERIN FAZLA OLMASINI SEBEBI BU. PUMA ILE ANLASILMASIDA YONETIMIN BUNUDA ADAM GIBI BASARAMAYACAGI VE IYI DIZAYN FORMALAR YAPIALAMAYACAGI ENDISESI.

AYRICA MARKALAR VE SAMPIYONLUKLARLA ILGILI BIR YAZI VARDI BULAVBILSEMDE ONU SIZE YOLLASAM OKUSANIZ.ADAMLAR BU KONUDA ARASTIRMA BILE YAPMIS NIKE VE ADIDASLA ILGILI.

SAGLAM DURAN BIR YONETIM OLSA SOYLEDIKLERINI YAPSALAR INANIN KIMSE ELESTIRMES.AMA HABIRE 48 SAAT DEYIP DURAN ORAYA BURAYA ZAYARET DUZENLEYEN VE HEP SIRITAN BIR YONETIM KURULU ISTE INSAN BUNA GICIK OLUYO.

PUMA FORMALARI HAZIRLASIN BAKALIM.INSALLAH ENDISEMIZDE HAKSIZ OLURUZ.CANAVAR GIBI FORMALARIMIZ OLUR.AMA BUNUN ICIN GALIBA AGUSTOSU BEKLEMEMIZ LAZIM.

ZATEN TS TARAFTARINI KADERI GALIBA BEKLEMEK...

Birincisi ben yazdigimin arkasindayim...Ikincisi beklemeyi bilmeyen kazanmayi da bilemez...Hersey hemen olmaz...Üçüncüsü formalar konusunda pumaymis nikeymis beni ilgilendirmez...Eger o formada Trabzonspor amplemi varsa çuval olsun alirim...Ama seni bilemem...En son olarak sunu diyorum LÜTFEN SABIRLI OLALIM...MILLETI GERMEYELIM...

Saygilarimla...

Yorum

• kimLe anLastiqimiz bence o kadar önemLi deiL ha nike oLdu ha puma sonucda yönetim onLarLa anLasti bir sey biLiyorLarki pumayLa anLastiLar... kaLiteLi yaparLar veya yapmazLar bize düsne görev o formayi gidip satin aLarak takimimiza sahip çikmakdir...

bende nike veya adidasLa anLasiLmasini isterdim.... puma oLdu hadi arkadasLar formamiz çikar çikmaz aLaLim
                                Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X