Abi bende siyah olmasını isterim, nede olsa kültürümüzün ana rengidir, siyah ve beyaz. Turuncu kaplanı anlatsın diye kullandık bence hiç gerek yoktu hele onu bayraklara yapınca ermeni bayrağından bi farkı yok.
Gri formalarda sadece hamsiyi anımsatsın diye üretilmiştir, halbüki gerçek yörelerimizin renklerini kullansak, bana göre daha hoş ve anlamlı olur.
Bu Brezilyanın formaları çok kötü ya, hiç hoşuma gitmedi hele o orta şerit, sanki sansür amaçli bir bant yapıştırmış gibiler.
Umarım böyle bişey olmaz. Artık ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Bugünümüzün modacıları, eskileri modernleştiriyorlar, bizde alalım eski formalarımızdan, modernleştirelim, bir kaç çalışmam var, yemekten sonra yollarım.
Geçen sene Fenerbahçe'nin 3. forması arma gofre şeklinde formada bulunuyordu, komple forma üstünde, bu sene Güneş Forma adlı mavı formalarında da aynı şekil kullanıldı, hatta Yeşil formalarında da bulunuyor. Biz neden böyle bişey yapmıyoruz ki ?
Şampiyon olursak Kazım Koyuncunun siluetiyle oynayabiliriz mesela ?
Şampiyon olursak Kazım Koyuncunun siluetiyle oynayabiliriz mesela ?
Çok güzel fikir ama futbol takımı için imkansız gibi duruyor. Keşke gerçekleşse.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu'yu çok severim ama Trabzonspor formasında ne işi var diye sormazlar mı? Ne alaka? Tişört gibi ürünlerde olabilir ama forma apayrı bir şey. Herhangi birinin, formaya bu şekilde uygulanması hem o kişiye hem Trabzonspora uygun bir uygulama olmaz. Trabzonspor sevgisi de tek bir kişi ile sembolleştirilemez o çok daha büyük bir sevgidir.
Yeni formalarımız Trabzon'dan ve Trabzonspordan izler taşıyacak merak etmeyin.
Benim de aklıma o geldi, ama siluet diyorum, Rahmetlinin fotoğrafını demiyorum, Sadece siluet ve siyah bi forma üzerinde. Büyük bir Trabzonspor'luydu ve onu anmak adına, bir gün Şampiyon olacağımıza inanıyordu ve inşallah mayısta kutlıyacağız.
En son Atesh tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 13:35.
İlla farklı renkte bir forma olacaksa, turuncu ya da siyaha karşıyım. Turuncunun bir anlamı yok, varsa da ben bilmiyorum. Siyahta bizim rengimiz değil.
Denizin mavisi formamızda var, gün batımının bordosu var, Karadeniz dağlarının yeşili nerde ?. Koyu yeşil bir forma fena mı olur ?
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Yorum