Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım bizim satış sitemizde de forma ve ürünlerimizi bu şekilde detaylı olarak inceleyebiliriz.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Abi bende siyah olmasını isterim, nede olsa kültürümüzün ana rengidir, siyah ve beyaz. Turuncu kaplanı anlatsın diye kullandık bence hiç gerek yoktu hele onu bayraklara yapınca ermeni bayrağından bi farkı yok.

Gri formalarda sadece hamsiyi anımsatsın diye üretilmiştir, halbüki gerçek yörelerimizin renklerini kullansak, bana göre daha hoş ve anlamlı olur.

Bu Brezilyanın formaları çok kötü ya, hiç hoşuma gitmedi hele o orta şerit, sanki sansür amaçli bir bant yapıştırmış gibiler.

Umarım böyle bişey olmaz. Artık ne yapacaklarını bilmiyorlar.

Bugünümüzün modacıları, eskileri modernleştiriyorlar, bizde alalım eski formalarımızdan, modernleştirelim, bir kaç çalışmam var, yemekten sonra yollarım.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Ali Fuat abi

Bize özel olacagina göre, ozaman Armayi'da yapsitirip gönderirler artik !

Not: Seytan diyorki git , su bizim kel modaci var, onlara cizdirelim formayi
        En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 12:27.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Fuat abi

Bize özel olacagina göre, ozaman Armayi'da yapsitirip gönderirler artik !

Not: Seytan diyorki git , su bizim kel modaci var, onlara cizdirelim formayi

çok doğru
          bize özel yapıyorlarsa formayı armamızıda bassınlar dikiş filan ne yaparlara yapsınlar,yeterki çıkmasın arma yerinden
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Geçen sene Fenerbahçe'nin 3. forması arma gofre şeklinde formada bulunuyordu, komple forma üstünde, bu sene Güneş Forma adlı mavı formalarında da aynı şekil kullanıldı, hatta Yeşil formalarında da bulunuyor. Biz neden böyle bişey yapmıyoruz ki ?

Şampiyon olursak Kazım Koyuncunun siluetiyle oynayabiliriz mesela ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şampiyon olursak Kazım Koyuncunun siluetiyle oynayabiliriz mesela ?
              Çok güzel fikir ama futbol takımı için imkansız gibi duruyor. Keşke gerçekleşse.
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Kazım Koyuncu'yu çok severim ama Trabzonspor formasında ne işi var diye sormazlar mı? Ne alaka? Tişört gibi ürünlerde olabilir ama forma apayrı bir şey. Herhangi birinin, formaya bu şekilde uygulanması hem o kişiye hem Trabzonspora uygun bir uygulama olmaz. Trabzonspor sevgisi de tek bir kişi ile sembolleştirilemez o çok daha büyük bir sevgidir.

Yeni formalarımız Trabzon'dan ve Trabzonspordan izler taşıyacak merak etmeyin.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Benim de aklıma o geldi, ama siluet diyorum, Rahmetlinin fotoğrafını demiyorum, Sadece siluet ve siyah bi forma üzerinde. Büyük bir Trabzonspor'luydu ve onu anmak adına, bir gün Şampiyon olacağımıza inanıyordu ve inşallah mayısta kutlıyacağız.

En son Atesh tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 13:35.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlla farklı renkte bir forma olacaksa, turuncu ya da siyaha karşıyım. Turuncunun bir anlamı yok, varsa da ben bilmiyorum. Siyahta bizim rengimiz değil.

Denizin mavisi formamızda var, gün batımının bordosu var, Karadeniz dağlarının yeşili nerde ?. Koyu yeşil bir forma fena mı olur ?
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Siyaha çok sıcak bakıyorum. Tamamen siyah bir forma, sağdan soldan veya ortadan bordo mavi şerit. Bence çok şık olabilir.

Yorum

• Siyah horoncularımızın geleneksel kıyafetlerini anımsatan bişey ondan böyle bi tasarı yaptım.

Bu da Allah'ın izniyle şampiyon olursak, böyle bişey hayal ettim, 7 şeritli beyaz zemin üstünde. Alnımızın akıyla aldığımız kupayı temsil eder.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Zamanında Trabzonspor'un ve Roma'nın formalarında (Kappa olması lazım) vücudu saran formalar daha hoş. Nike da bize böyle forma yapmalı
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Umarım bizim satış sitemizde de forma ve ürünlerimizi bu şekilde detaylı olarak inceleyebiliriz.
                            İşte 1.kalite kumaştan yapılan forma seneye bu kalitede forma yapılmazsa Nike bizle dalga geçiyor demektir beklemedeyiz.
                            DOZER CEMİL

Yorum

• Kalite nerde abi ? yazlık kumaş NİKE FİT işte, 2002 de Türkiye forması bu kumaştan kullanmıştı ben aldığıma pişman oldum.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Nostalji formalarimizdan :

En son Atesh tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 14:12.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X