Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat Abi teşekkürler bilgiler için,konu hakkında erken davranılması ürünlerin daha ince detaylarla ve daha erken çıkacağını gösteriyor...Nike giderek iyileşen bir performansa sahip ve gelecek yıl çok daha iyi şeyler bekliyorum..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yukarıdaki mesajımda da var ama yine net olarak cevaplayayım o zaman:

Yeni sezon formalarımız katalogdan değil, Nike tasarımcıları tarafından, yurtdışında -avrupadaki büyük takımlara olduğu gibi- sadece bize özel olarak ve bizim ruhumuzu yansıtacak şekilde tasarlandı. Bizim forma modellerimizi -örnek olsun diye söylüyorum- Werder Bremen'in formasını başkası giyemediği gibi bizim formalarımızı başkaları giyemeyecek.

Bu süreç bir süredir işliyordu zaten.

Tasarımlar Trabzonspor'a göre şekillendirildi, siparişler verildi bile.
      :meşale2:bu senelerdir bekledigimiz haber cok sevindim:meşale2:

Yorum

• Geçen senede o kadar şeyler yazılmıştı bize özgü, özel forma diye.Yine katalogdan yapmıştık.Bu senede birşey beklemiyorum her sene özel deniliyor.

Yorum

• Ali Fuat Bey !!!

Bu son dakika haberi ilaç gibi geldi vallahi.İnşaallah dediğiniz gibi bize özgü ve kaliteli malzemeden formalar hazırlanır.

Kaç model var ( İnşaallah en fazla 3 tanedir ) bilginiz varmı?Süpriz renk ( inşaallah sizin önerdiğiniz buz mavisi olur ) nedir?Birde kimsede olmayan model dediniz ama Aston villa modeli varmı?

Bu arada gs nin nike ile anlaşıp anlaşamaması çokta önemli değil.İngiltere İspanaya Fransa'da kaç tane nike giyen takım var.Bunları problem yapmayalım.Önemli olan bize özgü kaliteli formalarımızın olması.

Artık gerçekten şu armaları ve mümkünse reklam yazılarını bile nike yapsın.İnanın ilk çıktığında aldığım ve 2 kere maç evde maç izlerken giydiğim birde halı sahada giydiğim ( toplam 3 kez ) çubuklu formamın türk telekom yazısı 2 kez çıktı.Ts Cluba gidip tekrar yapıştırdım.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ali Fuat abi cok sevindim desem yalan olur

Anladigim yine katalog ürünü gelecek. Tek fark bizim renklerimiz ilen.

Sürpriz renk biliyorum galiba ne
            Abi tam tersine Ali Fuat Abinin söylediklerinden NIKE ın bu sezon bize özel ürünler tasarlayacağı ve bize özel forma üreteleceği şeklindedir...
            Ağasarlı_61

Yorum

• Bu Super OLdu ama Bu Formaları Şenollar cemiller Hamiler giyemedı ya . . . . Olsun ama Onlar bez parçasıyla olsa bLE EFSANELER di !!!
              ƬƦƛƁȤƠƝƧƤƠƦ
              SingNature By ``DcK
              1461 SoN . . .
              1967

Yorum

• Sonuç alınmaya başlanmış,güzel.
                ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Model sayısı federasyonun mecbur tuttuğu beyaz dahil 4 tane. Forma, renk ve ürün konusunda önerdiğim bir dosyadan örnekler verdiler "hani renkleri şurdan almıştın, Trabzon'un .....ini formaya taşımıştın..." dediler ama renk konusunda renk vermediler. Renk konusunu konuşmak için çok erken. Biraz sürpriz kalsın. 2011'in başındayız daha. Şampiyonlukla süslenmiş yeni formalarımızın tanıtım toplantısı ve mekanı ile ilgili de sürpriz güzel düşünceler var ama her öğrendiğimi de söyleyemiyorum.

Şu misali vereyim de isteyen istediğini anlasın " Tilkiye sormuşlar tavuk severmisin diye, gülmemden diyemiyorum ki demiş.

Forma konusunda beklentilerimiz nelerdi? Kulübümüz bu işten gelir elde etsin, forma modelleri sadece bize özgü bizim ruhumuzu yansıtan orijinal modeller olsun, kumaş kaliteleri kesimleri güzel olsun, armalar dökülmesin, renklerimiz bizim renklerimizden olsun, hepsi oluyor işte.

Şampiyonlar liginde yeni bir moda başlıyor artık...

Formalarla ilgili son dakika haberi arka sayfada kaldı.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 25.01.2011, 19:01.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi çok sağol içimize su serptin şu stresli günlerde güzel haberler verdin...

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi tam tersine Ali Fuat Abinin söylediklerinden NIKE ın bu sezon bize özel ürünler tasarlayacağı ve bize özel forma üreteleceği şeklindedir...
                      Yanlis anladin.
                      Daha dogrusu ben kisa kesdim.

Gecen senelerden'de ayni mesajlari hatirliyorum. Onun yüzünden katalog ürünü dedim.

Yorum

• Haberler harika..Bilgiler için teşekkürler Ali Fuat abi..

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haberler harika..Bilgiler için teşekkürler Ali Fuat abi..
                          Rakiplerimizden çok daha zor şartlarda bizim için gayret edenlere teşekkür etmek lazım. Elçiye zeval olmaz.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi verdiğin güzel bilgiler için çok teşekkürler.

Şimdiden heyecan basmaya başladı beni, merakla bekliyoruz bize özel formaları.

Yorum

• Ali Fuat abi bilgiler icin tskler...
                              Ins. süpriz renk siyahdir, bu sezonki gri formada acikcasi cok güzeldi ama bu sezon maalesef kendime forma almadim sadece bi arkadasa bordo formayi alabildim, ins. sampiyon oldugumuzda iddaa ya girdigim Bursali arkadasin bana alicagi forma siyah forma olur...
                              Ama süprizlere acigim, yeterki bize yakisan bi renk olsun, GS gibi pembe mor gibi abes renk olmasin yeter...

Yorum

• Ali Fuat abi çok güzel haberler verdin.Heyecanlandırdın bizi.
                                Merakla bekliyoruz
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                                BordoMavi.Net
                                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X