Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Editttttttttttttttt.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formaya özellik katan detaylar. Kaliteli forma doğru seçilen model, doğru sunum. Gelecek sezon en az bir formamız taraftarın beklediği özelliklerle donatılmalı. Formalarda kullanılan fontları düzeltik sırtta yazacak bir Trabzonspor yazısı bile formaya ayrı bir hava katıyor.

Olimpiyattaki maçta tribün altlarında satış yapılacak, stadyumun içindeki bu mağazalarda daha önce yine satış yapılmıştı. TS Club tırımız orada olacak. Ayrıca 5 adet stand açılacakmış. Korsan satışı da engellenirse güzel olur.
      Beyaz formayı değil çubuklu yada bordo ve mavinin bir arada kullanıldığı ( Aston Villa tarzı dediğimiz formanın ) bu kalitede olmasını istiyoruz.Arma kalitesi ve malzeme kalitesi bu şekilde olsun.Fiyatı önemli değil.Ama taraftarın maddi durumu düşünülürse 2 çeşit forma yapılsın.

Yorum

• arkadaşlar yeni bir forma siparişi verecem ama kararsız kaldım. bordo forma nasıl duruyor insanın üstünde bi fikri olan var mı.?

Yorum

• Uzun kollu L çubuklu bulamadım. Kısa kol aldım maalesef

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar yeni bir forma siparişi verecem ama kararsız kaldım. bordo forma nasıl duruyor insanın üstünde bi fikri olan var mı.?
            bordo formadan şaşma derim. bu sezon ki formalarımız arasındaki en güzel forma. üstelik bordo renk hiç bir takımda olmadığı için çok seçkin bir forma. kalite olarak diğerlerinden daha iyi. yan tarafları file şeklinde.

Yorum

• ben ciddi ciddi dev bayrak formayı merak ediyorum.
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben ciddi ciddi dev bayrak formayı merak ediyorum.
                Neyini merak ediyorsun Abi. Trabzon'daki bayrak işte..

Yorum

• belli sabit bir çizimi ve simetriği olan formamız yok,sadece deplasman ve avrupa formaları değişmeli.evet çubuklu forma var ama her sene değişiyo çizgiler vs.

Yorum

• arkadaşlar bu bordo uzun kollu formamızdan sitede yok acaba trabzonda varmıdır bilgisi olan varmı ?
                    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• 10 dakika once mont ve reklamsiz antrenman sweati elime ulasti . sweate resmen asik oldum

Yorum

• Ali Fuat Naykçılarla görüşüyorsan onlara deki Yaz boyunca Şenol Güneşin giydiği tişörtlerin ve şu anda giydiği yağmurlukların ısrarla satışa sunulmaması konusundaki istikrarlarından dolayı kendilerini kutluyorum.

Yorum

• Arkadaslar takim hangi formayla cikacak maca bilen varmi?
                          Beyaz hic hosuma gitmedi, gerileri süper.
                          Gri forma ile olimpyatta iyi anilarimiz var. )
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• hakket gri uzun zamandir giymiyoruz ani mi tazelesek

Yorum

• Büyük ihtimal mavi agirlikli cubuklu yada beyaz...
                              .

Yorum

• Ben parçalı formayı giyeriz diye düşünüyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X