Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lütfen Parçalı forma giymeyelim hatta üretilmesin LANETLİ olduğuna iyiden iyiye inanmaya başladım...

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen hangi formalari kiyasladin bilmiyorum ama bende sana derimki, her markanin iyi kalitede kötü kalitede formasi var. Bu seneki Puma formalarin kalitesi(kumas olarak) bizim suanki Nike formalara 10 basar. Benim tek sinir oldum sey bize formali cok pahaliya satmalari. bizim formalari sade alirsan üstünde hic birsey olmayarak fiyati nerdeyse yarisi kadar sade üstünde TS armasi olduyu yüzünden ayni Barca forma parasi gibi oluyor, halbuki Barcanin Kullandi kumas ile bizim formalarin kumasi ayni degil aralarinda daglar kadar fark var(sade beyaz formanin kumasi iyi)
      Bütün kulüplerde böyledir zaten.
      Avrupa takımlarının doğrudan Nike çıkışlı formasını -katalog ürünü olarak- 14-15 Euro'ya alırken, Kendi Storelerinden, senin deyiminle logolusunu 74 Euro'ya alırsın. Bu böyledir. Adidas'a geçersek ne mi olur ? Kayseri'nin giydiği formaları giyeriz. Çoğu arkadaşın da dediğini yine tekrarlıyorum. Nike'la bu kadar birikime yazık olur.
      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• nike ve adidas karşılaştırmasını yapmak için kayseri spor maçına göz atabiliriz. resimlere bakınca ben de formalarımız keşke adidas olsa diyorum.

Yorum

• Ben de sadece Kayserispor maçı değil tüm futbol karşılaşmalarını izleyince iyi ki Nike giyiyoruz diyorum.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de sadece Kayserispor maçı değil tüm futbol karşılaşmalarını izleyince iyi ki Nike giyiyoruz diyorum.

iyi ama kayserispor'un formaları kötü mü? senin gibi usta bir dizayner kayserispor formalarına kötü demeyecektir bence.

Yorum

• Her markanın kendine ait bir çizgisi ve forma anlayışı var. En güzel formayı sadece bir marka üretiyor veya bir takım giyiyor demek yanlış olur. Ben her markanın güzel formalarını keyifle izliyorum. Mesele bizim renklerimize gidecek doğru modeli bulabilmek.

Her modelin de kendini güzel gösterdiği renkler var. Aynı model farklı renklerde aynı etkiyi yapmaması gayet doğal bir durum. Renklerimiz zor renkler ve bu renkleri doğru gösterecek modeller seçmeliyiz diyorum yıllardır. Puma'nın modelleri de çok güzel çizgi olarak ama bizde bıraktığı izler hiç te hoş değil.

Avrupada marka olmuş ve güzel futbol oynayan kulüplerin Nike giyiyor olması bence tesadüf değil.

Forma konusunda bu kadar titiz bir taraftarın Adidas'ın çizgilerini çok seveceğini sanmıyorum.

Zamanında arması yanlış kullanılan, hiçbir yerde bulunmayan, ısrarla taraftar için biraz daha geniş kesim forma üretmeyen Kappa formaları yıllar önce 80 TL'ye satıldığını unutuyoruz.

Şimdi giyidiğimiz formalarımızın kumaş kaliteleri ligde forma giyen diğer takımlardan çok daha kaliteli. Forma modellerimiz de mevcut şartlar içerisinde en güzelleri. Fiyat olarak diğer markalara göre makul düzeydeler ve en önemlisi kulübümüz bu işten para kazanıyor.

Forma kültürü ile ilgili yazacak birikmiş düşüncelerim var. Derleyip paylaşınca derdimi daha iyi anlatabileceğim sanırım.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 27.09.2010, 10:18.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Berbatmi? benim fikrime göre formalar güzel birsey var yani formalarda, sade
                Bu yorumdan sonra dikkate alıp almayacağımızı anlamış olduk seni de
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de sadece Kayserispor maçı değil tüm futbol karşılaşmalarını izleyince iyi ki Nike giyiyoruz diyorum.

kayserispor'dan falan 50 kat daha iyi formalarımız ama biraz daha özenilse camiamıza daha çok + katar
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kayserispor'dan falan 50 kat daha iyi formalarımız ama biraz daha özenilse camiamıza daha çok + katar
                    su fotoraftan bilmiyorum anladiniz mi ama formanin mavisiyle coraplarin laciverti neden ayni renk degil?

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nike ve adidas karşılaştırmasını yapmak için kayseri spor maçına göz atabiliriz. resimlere bakınca ben de formalarımız keşke adidas olsa diyorum.

Nedense ben bakınca tam tersini düşünüyorum. Tabi ki zevkler tartışılmaz ama kesinlikle Nike...

Yorum

• Korsan formaları bu kadar rahat satamamalı vatandaş,yokmu bu işlere bakan bi yöneticimiz,yokmu devletin zabıtası veya herhangi bir birimi.Dün stadın önünde bayaa bi sattı eleman,sonra bir baktım elinde torbasıyla bizim trübünde,çok şaşırdım bu vurdumduymazlığına çook.

Bir de şu var çocuk formalarının maliyeti ne olursa olsun 20 ila 30 lira arasında satacaksın ki,hem korsanın önüne geçeceksin,hem çocukları Bordo-Mavi yapmış olacaksın.Dün baktım adamın sırtında parçalı orjinal nike var ama yanındaki 2 çocuğa 2 formayı 35 tl ye aldı,içim cız etti,gittim tanıştım konuştum çokta bilinçsiz biri değil koluna TS dövmesi yaptırdığını saymazsak Abi diyor çocuk bu düşüyor kalkıyor yırtıyor haftada 1 yıkamak gerekiyor en düşük forma 60-70 tl isim yazdır 2 si 150 tl nasıl alıyım ben diyor,ben de malesef bişi diyemedim işin içine para girince insan yutkunup kalıyor.
                        Nike olmasa bile Ts Clup kar amacı gütmeyecek çocuk formalarını maliyetine satacak,bunun başka hiç bir izahı yok,piyasa da ne kadar çok rengimiz olursa o kadar gururumuz artar,kulüp batacak değil nasıl olsa
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• parcali forma beyaz short ile cok iyi duruyor beyazi daha fazla kullanmaliyiz

Yorum

• Formaların altına giyilen çoraplar resmen Güney Kore Milli takımıyla aynı,maviler aynı ton mu Allah aşkına, bu kadar da dalga geçilmez ki Trabzonsporla.

Nihayet Ankara daki bir TS Clup ta antrenman tişörtü bulabildim, ellerinde sadece 1 tane vardı, kulüp göndermiyormuş. Fiyatı formadan bile pahalı. Bide TS Clupta Trabzonspor World Cardımın hiç bir işe yaramadığını(kart kataloğunda Ts Cluplarda %10 indirim hakkı sağlar açıklaması olmasına rağmen) hatta taksit imkanı bile vermediğini öğrenmiş bulundum.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Korsan formaları bu kadar rahat satamamalı vatandaş,yokmu bu işlere bakan bi yöneticimiz,yokmu devletin zabıtası veya herhangi bir birimi.Dün stadın önünde bayaa bi sattı eleman,sonra bir baktım elinde torbasıyla bizim trübünde,çok şaşırdım bu vurdumduymazlığına çook.

Bir de şu var çocuk formalarının maliyeti ne olursa olsun 20 ila 30 lira arasında satacaksın ki,hem korsanın önüne geçeceksin,hem çocukları Bordo-Mavi yapmış olacaksın.Dün baktım adamın sırtında parçalı orjinal nike var ama yanındaki 2 çocuğa 2 formayı 35 tl ye aldı,içim cız etti,gittim tanıştım konuştum çokta bilinçsiz biri değil koluna TS dövmesi yaptırdığını saymazsak Abi diyor çocuk bu düşüyor kalkıyor yırtıyor haftada 1 yıkamak gerekiyor en düşük forma 60-70 tl isim yazdır 2 si 150 tl nasıl alıyım ben diyor,ben de malesef bişi diyemedim işin içine para girince insan yutkunup kalıyor.
                              Nike olmasa bile Ts Clup kar amacı gütmeyecek çocuk formalarını maliyetine satacak,bunun başka hiç bir izahı yok,piyasa da ne kadar çok rengimiz olursa o kadar gururumuz artar,kulüp batacak değil nasıl olsa
                              Size katılmamak elde değil, çocuk formaları 60 TL. Bu ülkede kaç insan 60 lirasını çocuk formasına ayırır, ayırabilir. Bu konunun acilen çözüme kavuşturulması lazım aksi taktirde Ts ye gönül vermiş minikler, Karabüksporun formasını anımsatan çakma pazar formalarıyla sokaklarda koşturmaya devam edecek

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formaların altına giyilen çoraplar resmen Güney Kore Milli takımıyla aynı,maviler aynı ton mu Allah aşkına, bu kadar da dalga geçilmez ki Trabzonsporla.

Nihayet Ankara daki bir TS Clup ta antrenman tişörtü bulabildim, ellerinde sadece 1 tane vardı, kulüp göndermiyormuş. Fiyatı formadan bile pahalı. Bide TS Clupta Trabzonspor World Cardımın hiç bir işe yaramadığını(kart kataloğunda Ts Cluplarda %10 indirim hakkı sağlar açıklaması olmasına rağmen) hatta taksit imkanı bile vermediğini öğrenmiş bulundum.

anlamiyorum adidas,kappa,umbro,lotto,lescon,puma olsa cok mu farkli olacak tozluklar ozaman bize özel mi üretilecek o ürticilerdende giydik nasildi ayniydi takimimiz bize göre dünyanin en özel takimi ama nike,adidas ve benzeri markalara göre siradan bir avrupa takimi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X