Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ne yaaa!!!Koskoca Trabzonsporun hocası basın toplantısı yapıyor arma sökülmüş.Bir Allahın kuluda bunu farkedip müdahele etmiyor.Ondan sonra taraftar ürün alsın.Orda menejer görmezmi yerel basından kimse görmezmi.

Herzaman Nike'yi savunmuşumudur.Hocanın üzerindeki yağmurluktan almayı düşünüyordum.Şimdi gelde al bakalım.

Bu sitede kaç yıldır ARMA DİKİŞLİ OLSUN diye insanlar yırtınıyor.Liverpoll maçında Dünyaya rezil olduk yetmedi.Birde Antalyada rezil olduk.

Yorum

• Şaka gibi vallahi inanaılır gibi değil.Bu işlerle kim ilgilenir bu nasıl bir iş allah aşkına.Bu nasıl bir gerizekalılık.Hepsini geçtim Şenol Hoca bu işin nasıl farkına varmazda bu karelere müsade eder.

Yorum

• Eşofman ve yağmurluklarda yapıştırma yerine nakış kullanılıyordu bugüne kadar. Şenol Güneş gibi göz önündeki bir hocayı bu duruma düşürmemeleri gerekiyordu.

Yaz boyu her basın toplantısında farklı farklı tişörtlerle gördük hocamızı. İmrendik ama giydiği hiçbir tişörtü Trabzonspor ürünü olarak göremedik satışta.

Trabzon'da olsa anında müdahele şansı olurdu ama bu işin profesyonelleri her türlü olumsuzluğa hazırlıklı olmalı. Müdaheleden kastım eşofmana yapıştırılacak yeni arma fakat Antalya'da yapılacak müdahele hocamızın üzerinde Trabzonspor arması olan bir ürünle kamera karşısına geçmesi.

Bu olayın tedbirini almak Şenol Hocanın işi değil. Zaten adamın başında binbir sorun var. Niye çevresindekiler onu rahatlatıp yardımcı olmuyor?

Toplantı sırasında kulübün hiçbir profesyoneli yok mu bu yanlışı düzeltecek anlamıyorum. Kampta illaki arması olan bir eşofman üstü vardır. Zamanı gelince Şenol Hocanın yanında poz vermek güzel, koskoca Trabzonspor markasını, hocasını bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok.

Bir gün önce aynı ürün hiçbir sorun yok halbuki.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 18:11.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Açıklama Gelir Yakında;Yeni Bir Baskı Makinesi Aldık Isıyı Tutturamadık Ondan Oldu
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu fotoğrafı resmi siteden kopyaladım.Atletizim takımımız 4.oldu haber başlığının altında bu resim var.Bu formalar zannedersem 5 sezon önce giydiğimiz formalar.Şunlara verecek yeni sezon formamız yokmuydu.Bu iş bile hem Naykla hemde naykla ilgilenen yöneticilerle çalışmamamız için başlı başına bir sebeptir.
            Abi bu formayı takımımız hiç giymedi.Ts Clubun halen ürettiği mağazalarda bulunan Nike göre daha ucuz formalar bunlar.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu arma olayı ilk değil ve son olacağını da düşünmüyorum..

Yazık !!

Yorum

• Resmi sitenin girişenede koymuşlar bu resmi şimdi tam olduk..

Yorum

• Liverpool maçındaki arma olayının perde arkasını BMN ortaya çıkarmıştı. Yine o dönem resmi siteden bu konu ile ilgili özür ve açıklama yapılması için girişimlerde bulunmuş gündemin yoğunluğundan veya bizden geldiği için resmi açıklama yapılmamış daha sonra yapılan açıklama ile kamuoyu bilgilendirilmişti. BMN'yi takip edenler olayın iç yüzünü öğrenmişti.

Eşofmanlara uygulanan armalar kesinlikle nakışlı armalar. Bir gün önce sorun olmayan eşofman bir gün sonra nasıl o hale gelmiş. Başka ve arma uygulanmamış eşofman mı var ortada? Şenol Hoca bula bula o ürünü mü bulmuş basın toplantısı için.

Bu işlerle ilgilenmesi gereken Altuğ Atalay basın toplantısı yapılırken durumu fark edip niye kendi üzerindeki armalı eşofmanı giydirmemiş?

Şenol Hocamızın kafasında kırk tilki var bu aralar, o fark etmemiş olabilir kampta bulunan yöneticiler, profesyoneller, gazeteciler hiç mi fark etmemiş bu durumu merak ediyorum.

Konu ile ilgili Trabzon ile görüştüm, Altuğ Atalay ve Antalya'dan gelecek haberleri merakla bekliyorum.

Ne olur biraz dikkat, biraz özen.

En son a f s tarafından düzenlendi; 01.01.2011, 14:24.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Adidas yazıp duranlara nefret ve kin duyuyorum.. Sebebi kendimle alakalı değil.. Afs abi yıllardır burada ve sürekli burada insanlara bazı şeyleri anlatmaya çalışıyor.. Ama arkadaşların umrunda değil yine kendi bildiklerini okuyor.. Bu takımın nike anlaşmasının bir başarı olduğunu göremeyenlere şaşırıyorum.. Eğer ki armalara laf ediyorsanız Afs abinin bu konu hakkında bilgilendirmesini okuyunuz.. El insaf diyorum.. Ve merak ediyorum bu eleştirenler acaba forma alan arkadaşlarımız mı??
                    "Turist" Okur Yazar..
                    Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• Nike ile ilgili sorunlar ;

1-Nedir bu abi yok Şenol hocanın üzerindeki tişörtten bulamadık Ünal hocanın polarını bulamadık muhabbeti nerde bu ürünler ya uzaydan mı gelip verdiler bu ürünleri. Hocalara hem reklamını yaptırıyorsun hem de satışa çıkartmıyorsun ben taraftar olarak hocanın , futbolcunun üzerinde gördüğüm beğendiğim şeyi mağazaya gittiğimde bulmalıyım bu kadar basit bu ya.

2-Bu armanın dikişli olmaması veya şöyle diyelim kolay bir şekilde çıkması düşmesi, kopması her neyse amatör takımlarda bile olmaması gereken büyük bir hatadır.Sırf bunun için bir daha çalışmam ben o firmayla çocuk oyuncağı mı bu.

3-Nike sponsor olduğundan beri formalara baktım hepsi aynı abi.Ya çıkartıp geçen seneki formaları giyse bizim takım çoğumuz anlamayız bu seneki formamı geçen seneki mi.3 yıldır insan bir tek özel çalışma özel bir forma yapmaz mı standart hepsi , seneye renkler dizaynlar hazır o zaman .aston villa formasına bakıyosun müthiş, barça öyle, inter deplasman forması özel çalışma, celtic on numara, ya tamam bunlar 1.sınıf takımlar desen bize de en azından 2.sınıf yap bari 5.sınıf yapma.

4-fb ,gs, bjk 'i yendik.İlk yarıyı lider bitirdik bir tane özel o gün için hazırlanmış bir ürün piyasaya çıktı mı

Yorum

• Nike bize formaları yapsın göndersin mümkünse ütü bile yapmasın bizimkiler formalara, rica ediyorum.

Şimdiden konuşulsun da çözümü bulunsun.

Armaları ve reklamları bizim yapıştırıyor olmamız tam bir rezalet.

Yorum

• Ali Fuat Nike firmasıyla fikir alışverişi bulunmak maksadıyla bizler görüşemezmiyiz?

Nike bundan ne kayberder?

Yorum

• Artık taraftar ürünleri ile ilgili profesyonel birisinin başa geçmesi gerekiyor.Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesiyiz ama hala formaları önce organize sanayiye götürüp,orda armalarını yapıştırdıktan sonra satışa çıkarıyoruz.Bu olacak iş değil , yönetim bununla ilgili tasarruf etme düşüncesindeyse derhal vazgeçsinler o düşünceden, yok Nike bu iş için kıymetli zamanını harcayamıyorsa onlarla da yollar ayrılsın.Nike'ın 3 formamız için yaptığı tek şey var o da yüzbinlerce üretilen formalardan bir kısmını bize sadece ama sadece yollamak.

Yorum

• nike tan umduğumu hiç bulamadım keşke adidas olsaymış sponsorumuz. Rakiplerimizin formaları ne yazıkki daha güzel

Yorum

• @gibernao

diğer büyük takımların armaları da yapıştırma armadır. (adidasın sponsor olduğu büyük takımlar)
                                bu kötü bir şey değildir fakat bu yapıştırma adidasın üretimi esnasında adidasın imalatçıları tarafından yapılır... diğer büyük takımların gs.fb.bjk haricindeki takımların armaları nakış armadır ve forma üzerine dikilerek yapılır. çünki yapıştırma arma pahalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X