Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lescon'un ne kumaş kalitesi var yahu. Kappa olayınıda fazla abarttık. Kappa formalara olan ilgi o dönemin kadrosundandır (Fatih, Szymek, Gökdeniz, Yattara)

Şu anda ne Lescon ne Kappa kumaş kalitesi olarak bizim formalara yaklaşamaz.

Kappa mı kaldı yahu ?

Türk malı olsun Türk malı olsun diye de Lescon mu giyeceğiz madem Türklüğe bu kadar düşkünler adlarını değişsinler önce..

Yorum

• Öncelikle forma kaliteli olmasi lazim ve ne kadar marka önemli degil diyen kardesimizde varsada ben onlarin düsüncelerine pek katilmiyorum.Tamam ufak takimlar icin iyi olabilir fakat büyük kulüp büyük veya ünlü marka giyerki büyüklügünü ve kalitesini formasindada göstersin.

Lesconu yani Türk malini desteklemek icin ürünlerini Lescona yaptiriyorsan ve kaliteside iyi ise ozaman buna anlayis gösteririm.

Bence aslinda bu sene Lesconda olabilirdi cünkü Nike hosuma gitmiyor.Nikenin B-Kaliteli Formasini alacagima Lesconunkini tercih ederim bir sene boyunca.

Athletico veya Barca gibi olsaydi Formamis yani Nikenin iyi kalitesi olsa iyi ozaman hic bir sorun olmazdi.

Bana sorarsaniz Adidasin yerini hic bir marka tutmuyor.Hele hele o eski Adidas logosu varya......
      En son Full HD tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 01:12.

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Siz de bu kadar milliyetçi olmayın
        Ucuz olan kalitesizdir.
        Ama her pahalı olan kaliteli değildir.
        Lescon formalarını yakından inceledim, Kappa formalarını da, Nike'ları da, Adidas'ları da.
        Hiç birisi Nike'a yaklaşamaz.
        Kappa güzel iş yapıyor. Ama Lescon'u karıştırmayın araya.
        Nike'la bu kadar birikime yazık olur.

Ya tasarımlı ama kumaş kalitesi sıfır forma giyeriz.

Ya da biraz daha bekler, hem tasarımı güzel hem de kumaşı kaliteli forma giyeriz.
        Sen hangi formalari kiyasladin bilmiyorum ama bende sana derimki, her markanin iyi kalitede kötü kalitede formasi var. Bu seneki Puma formalarin kalitesi(kumas olarak) bizim suanki Nike formalara 10 basar. Benim tek sinir oldum sey bize formali cok pahaliya satmalari. bizim formalari sade alirsan üstünde hic birsey olmayarak fiyati nerdeyse yarisi kadar sade üstünde TS armasi olduyu yüzünden ayni Barca forma parasi gibi oluyor, halbuki Barcanin Kullandi kumas ile bizim formalarin kumasi ayni degil aralarinda daglar kadar fark var(sade beyaz formanin kumasi iyi)

Yorum

• Adidas'a geçmeliyiz Nike bu işi beceremiyor..
          FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adidas'a geçmeliyiz Nike bu işi beceremiyor..
            Vay be...Nike işi beceriyor arkadaşım gayet de iyi beceriyor ama işine gelenin işini...

Bizim bu forma satışlarındaki ivme yukarıya doğru devam etsin.Nike'a önceki sezonlarda verilen forma siparişinin 2-3 katı verilsin de görün tasarımı, kumaş kalitesini...

Bu formül matematiğin özüdür : Ne kadar ekmek o kadar köfte...
            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 02:29.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Beceremiyor degil Nike bence daha cok Basketbola yakisiyor Adidas ise Futbol icin yapilmis sanki.

Ikiside iyi ürün yapiyor cünkü ikiside dünyada bir dev fakat Adidasin yeri baska Nikenin yeri baska.

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adidas'a geçmeliyiz Nike bu işi beceremiyor..
                Bu kanıya nasıl vardın?
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Arkadaslar,

Sacmalamayin lutfen! Nike ile sozlesmemiz suruyor...

bu arada, Uzun Kollu hala cikmadimi yaw???

Yorum

• yukarıda arkadaş birikimi çöpe atmayalım demiş birikim derken neyi kastetmiş acaba?3 senedir forma giyiyoruz hala daha yok bize özel olacak mı yok olacak yok olmayacak kimisi ilk günden beri diyor sabredin daha ne sabırı olmuş 3 sene...bu işin ortasını bulamayacağız bana kalırsa.hadi şampiyonluk gelmedi 26 senedir bari istediğimiz forma çıksaydı 3 senede oda yok.3 senedir yapılan formaların hangisinde ne gibi bir güzellik var renklerden başka.kumaşına göre parasını kıyaslarsan bence pahalı.aynı forma amblemsiz reklamsız 39 tl.
                    gene birileri çıkıp istikrardan bahsedebilir ama ben sözleşme yenilenmesi taraftarı değilim....gen birisi çıkıp aynı şeyleri söyleyecek'' yok kulüp buunları istedi nike bunu yaptı falan'' şu konuya açıklık getirsinler nike sponsor mu yoksa bizmi istiyoruz yaptırıyoruz.
                    eğer kastettiğiniz istikrar hersene aynı formaları giymekse haklısınız.(bu sene bir gri var yeni)
                    En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 08:01.

Yorum

• önceden bende adidas'a geçilsin diyordum ama bizim açımızdan nike gitgide iyileşiyor. en az 2 sene daha nike ile devam edilmeli.
                      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                      legends never die ...

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        küçük bir detay vereyim. dünya kupası öncesi ingiltere'de forma kumaş kaliteleri üzerine tekstil mühendislerinin hazırladığı bir rapor var. kumaş kalitesi olarak en iyi iki marka seçildi: umbro ve lescon.

evet lescon ve umbro, adidas ve nike'nin birinci ve ikinci kumaş kalitesini geride bıraktı. en kötüsü seçilen de puma ve nike-2. en kaliteli forma kumaşında bir Türk markasının olması çok sevindirici bir haber.
                        Arkadaş böyle bir haber yazmıştı. Koca mühendisler de yalan söyleyecek değil ya...
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• bence Nike ile devam edilmeli ve gelicek sezon icin Özel forma siparisi verilmeli ve kim yapicaksa artik tasarimini yapmali..
                          SAMSUN UNDERGROUND RAP
                          55

Yorum

• Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike

Yorum

• sezon başından bu yana en güzel kombinasyon bugünkü olmuş bence; parçalı forma, beyaz şort ve tozluk..
                              TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• adidasın bize yapacağı formaların sivas kayseri formalarından farklı olacağını sanmıyorum
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X