İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
çalıştığımız dünyaca ünlü irlandalı firma içimizden çıktı sanırım diğerleri gibi!
Değerli Trabzonspor yönetimi lütfen futbolcularımıza giydireceğiniz maç formalarını bana gönderin tanıdığım iyi bir nakışçı var masrafı neyse cebimden karşılamaya hazırım şu rezalete bir son vermenin vakti gelmedi mi artık!bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmaların böyle olmasının sebebi Nike değil bizim yönetim.
Bilmeden yorum yapıp burada milleti galyana yetirmeyin...
ne büyük takımı ya böyle büyük takım olunmaz başlar ayaklar birbirine karışmış rezaletin bini bir pare yazıklar olsun
Yorum
-
tamam taraftar formasinda yapistiriyorsunuz , fazla sayida uretildigi icin cok zahmetli ve maliyetli oluyor diyelim ama sahaya cikan formaya biraz ozen gostersek. o forma kusursuz olmali ve boyle amatorce hatalarla taraftarini kucuk dusurmemeli.
Yorum
-
İlk olarak EMRAH ERTEMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konunun başlığını okumadın galiba, arma sadece örnekti kalitedende bahsettim bu kounuda hergün yüzlerce kişi tartışıyor..ve resimler paylaşıp duruyor. insanlr ince işçiliği sever.
Yönetim çıkar uğruna tanıdık, dostlarına armaları yaptırıyorsa Nike ne yapsın?
Bu rezaletin tek sorumlusu var o da yönetim..
Merak ediyorum bu formaları İngiltere'ye getirirken armaların bu hallerini hiç mi görmediler?
Malzemeci armaları böyle görüp hiç mi uyarmadı yönetimi?
Rezalet, rezalet, REZALET!
Yorum
-
formalar gayet güzeldi sarı renk fontlar filan. stad mhteşem olunca ben kendi takımımı avrupa takımlarından aşağı görmedim doğrusu görsel olarak tam bir avrupa takımı görüntüsündeydik lakin klübün ihmalkarlığından meydana gelen arma kazaları talihsizlik oldu. sanırım 2006 senesinde avrupa maçında yine reklamsız armasız formalarla sahaya çıktığımız da olmuştu. bari avrupayı biraz ciddiye alsalarBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=76845 Lig tv sitesinede konu olduk.Lanet olsun.FOREVER TRABZONSPOR
1461
TS rh (-)
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadslar dıkkatınızı cektı mı bılmıyorum sortdakı armayla rakam ayrı bırı sagda bırı solda cok daha guzel gozukuyo...
bızım federeasyonda bole yapsa cok guzel olacak
avrupada kurallar böyle. süperligde farklı. avrupada sırt reklamı yok ve isimler numaranın üstüne yazılıyor misal. türkiyede şortların sağ bacağı reklam için müsade edilen yer olduğundan orası reklam alınmaması durumunda boş kalmak zorundaBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum