Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzun kolluları şubatta Antreman formalarınıda önümüzdeki sezon ağustos ayında satışa çıkarır bu dengesiz adamlar...

Şenol hoçanın giydiği tişörtleride kar yağınca piyasaya sürerler artık...!!
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Forma reklam panosuna dönüş ya da dönüştürmüşler...

Fransa liginin dandik formalarına dönüştü formalarımız...

Alsan bir türlü, almasan bir türlü...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Kırmızı Antrenman T shirtlerini Bir Bulabilsem.
        Her Trabzonspor'lu Trabzon'lu Değildir;
        Fakat
        Her Trabzon'lu Trabzonsporludur.

Yorum

• benim bir sorum olacaktı,
          Bundan bir kaç hafta önce formalarımızın arkasında ki çizgilerin olmayışı düz renk oluşu TFF gereği yapıldığı söylenmişti.
          Bende bu fikri bir kaç arkadaşın sorusunda cvp olarak verdim.
          Fenerbahçenin dün oynadığı formalar bu düşünceye tersti.
          TFF bu kuralı ortadan mı kaldırdı yoksa TFF'nin böyle bir kuralı yokmuydu hiç bir zaman.
          Eğer yoksa bizim formalar neden hala böyle )

Yorum

• İlk olarak Selman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benim bir sorum olacaktı,
            Bundan bir kaç hafta önce formalarımızın arkasında ki çizgilerin olmayışı düz renk oluşu TFF gereği yapıldığı söylenmişti.
            TFF bu kuralı ortadan mı kaldırdı yoksa TFF'nin böyle bir kuralı yokmuydu hiç bir zaman.
            O kuraldan Ali Fuat abi bahsetmisti, hatta yonetmeliklerden de birseyler koymustu buraya ama demek ki oyle degilmis.Fenerbahce giyiyor iste.

Yorum

• Uzun kollu formalar güya sezon başlayınca çıkacaktı.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o zaman gs her sene enayi yerine koyuyor taraftarı, her yıl parçalı üretiyor adamlar yeni sezon için,

bizim formalar ligde en güzelleri şu an, ama başkalarının tavuğunun kaz görünme olayı var işte, o gs formasının maçta hiçbir özelliğinide göremedim ayrıca

Gs yi örnek olarak gösteriyorsun da arkadaşım geçen sene ki formalarıyla bu seneki formalarının kaçtanesi aynı ?
                Tamam bir tane klasik formamız olsun -çubuklu-
                Diğerleri neyin nesi.
                İkitane daha aynı formanın yakasını değiştirip sürmediler mi önümüze.
                biz bunu istemiyoruz...
                3. sezon bu sene sende bir iki küçük ufak ayrıntı dışında - kumaş kalitesi hariç- yenilik beklemiyormusun !!

Yorum

Gs yi örnek olarak gösteriyorsun da arkadaşım geçen sene ki formalarıyla bu seneki formalarının kaçtanesi aynı ?
                  Tamam bir tane klasik formamız olsun -çubuklu-
                  Diğerleri neyin nesi.
                  İkitane daha aynı formanın yakasını değiştirip sürmediler mi önümüze.
                  biz bunu istemiyoruz...
                  3. sezon bu sene sende bir iki küçük ufak ayrıntı dışında - kumaş kalitesi hariç- yenilik beklemiyormusun !!
                  yenilik bekliyorsan bunda sorumlu olarak tedarikçi firmayı suçlayamazsın, adamların kadtaloğu var ve katalog içinde modeller var, senin yönetimin hangisini seçerse onlar sana o modeli gönderirler,

ne gs, ne fb, ne bjk nede diğer takımlar bu sene en güzel formalar bizimkiler
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    su anda ligtv de es es ve genclerin tekrarini izliyorum orda kenarda takim görevlisini gösterdi kamera üzerindeki antrenman formasi bizim sari beyaz antrenman formasi gibi duruyodu onlarinkide Nike ondan soruyorum bu antrenman ürünleri bize özel üretilmedi mi?
                    yok kardeş ne özeli..eskişehir maçıydı sanırım bi antrenörleri maç esnasında ceza aldı tribüne gönderildi üstünde bizdeki sarı idman t shirt ü vardı herşey aynı...yani bize özel nikenin yaptığı tek şey Bordo Mavi renk geri kalan herşey aynı..
                    Alper PEKEN
                    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

benim bir sorum olacaktı,
                      O kural Avrupa'da geçerli diye biliyorum ben. Numaralar okunacak şekilde olmalı Avrupa maçlarında. Barca'nın lig ve Avrupa kupası maçları formalarına bakarsanız demek istediğimi anlayabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yenilik bekliyorsan bunda sorumlu olarak tedarikçi firmayı suçlayamazsın, adamların kadtaloğu var ve katalog içinde modeller var, senin yönetimin hangisini seçerse onlar sana o modeli gönderirler,

ne gs, ne fb, ne bjk nede diğer takımlar bu sene en güzel formalar bizimkiler

Ben sadece görüşlerimi dile getiriyorum.
                        Ben yeni tasarımlı forma giymek istiyorum.
                        Yeni sezon forması değil..
                        size göre en güzel formalar bizde.
                        Ben nedense sevemedim bi türlü formaları - gri dışında-
                        En son Selman61 tarafından düzenlendi; 16.08.2010, 13:16.

Yorum

• Liverpool'un ic saha formalari kirmizi, üstelik kirmizi sort ve kirmizi tozluk giyiyorlar.

Biz büyük ihtimal gri formalarla cikacaz sahaya. Fakat bordo sort ve bordo tozluk giyemiyecegiz. Sanirim Mavi sort giymemiz gerekecek.

.

Yorum

• Bence beyaz formayı giyeceğiz..

Yorum

• Şu çubukluları giyseler de görsek bi bakalım nasıl duruyor
                              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Benim hatırladığım kadarı ile nike bize yaptığı formaları türkiyede başka hiçbir takıma vermeyecekti ama esesin formaları bizimkilerle aynı, bu konuda bilgisi olan varmı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X