Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi kurumsal derken tam olarak açıklar mısın

ben anlamıyorum mesela-beynim de bir sorun olabilir-
    ama bu kurumsallaşma konusunu daha fazla konuşmalıyız
    kim kurumsallaşacak,nasıl olacak bu iş?

bizim kulüp kurumsal değil mi şimdi?
    tüzüğü var şeysi var kurumsallaşmak için yeterli değil mi bunlar?
    Kurumsallık konusunu gerçekten merak ediyorsan Douglass C. North'un "Kurumlar, Kurumsal Değişim ve Ekonomik Performans" isimli kitabını okuyabilirsin.
    Kurumsallaşma konusunda dünyadaki en yetkin bilim adamlarındandır kendisi.

Türkiye'de genelde "kurul"-"kurum" tarzı yapılaşma çekişmesi yaşanır, o da bürokraside. Henüz tüzel anlamda kurumsallaşmaktan pek de bahsedemeyiz bence ama bu kitap aklınızdaki soruların cevabı olabilir.
    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden XXL yeni forma yok diye kime sorabilirim ?
      Orhan bizim kulüpte kimseye sormazsın kardeşim Çünkü kimsenin hiç bir şeyden haberi yok. Denemesi bedava
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emin Cölasan'di.
        fatih altaylı idi.
        Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.

Bernard SHAW

Yorum

• Evet ben de sonradan hatırladım. Fatih Altaylı'ydı.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Kurumsal kimlik rehberinde o kurumun logosunun ve renklerinin, mecralarda nasıl uygulanacağı kural ve yasakları ile gösterilir.

Logonun uygulandığı tüm alanlarla ilgili çözüm ve standartlar bu kitapçıkta yer alır

Kullanılacak malzeme, yazı karakteri, renk ölçü ve büyüklükleri ile belli standartlar altına alınır ve bu kurallara harfiyen uyulur.

Bizi ilgilendiren kısmı ile TS Club'un tişörtündeki ürün etiketi bile bu kriterlere uymak zorundadır. Tabelalar, bayraklar, araçüstü uygulamaları, basılı evraklar, internet siteleri, formalar logonun kullanıldığı aklınıza nereler geliyorsa hepsi.

Kişisel zevklere göre değil kurumun geleneğine ve marka çizgisine göre belirlenen bu disiplinler marka olmak isteyen her kurumun olmazsa olmazı bugün.

Kurum kimliği bu konuda uzmanlaşmış olan kişilere yaptırılmalı ve doğru uygulanmalıdır.

Trabzonspor logosunun şeklinin ve renginin armalarda farklı internette farklı ürünlerde farklı olmasının önüne ancak böyle geçilebilir.

Bu estetik anlayış ürünlere de yansır, çevre düzenlemesine de, mimariye de, tribüne de. Yeter ki bunu dert edinen birileri olsun.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Celtic'in formaları

M-ü-t-h-i-ş

Yorum

• afs abi ve ulatwilight

bilgiler için çok teşekkürler

bilmediğimiz bir şeyi öğrenmiş olduk.
                bu ayıbımızıda sayenizde kapattık

tekrardan çok teşekkürler.

demek ki işi bilene soracaksın

velhasılı tez zamanda bir kitapçık basılsın yukarıda ki gibi.

logo konusunda sıkıntımız var,bunu herkes biliyor sonuçta.

aynı şekilde renk konusundada öyle

yani bu gün nike a gitsek desekki kardeşim al bu benim kurumsal konuda bir kitapçık çıkardım,benim formamı buna göre yapacaksın desek farkımız olur.

sonra bize celtic gibi formalar yaparlar.

bu sadece logo konusunda değil diğer hususlarda da böyle olmalı okuduklarıma göre.

yani özellikle tüzük konusunda

bizim kulüp habire tüzük değiştiriyor her sene.bir istikrar yok tüzük konusunda.

yine diğer dış kurumsallık konusunda da bazı sıkıntılar var.

dikkat etmek gerek bu hususlara.

tekrardan afs abi ve tavsiyesinden dolayı ulatwilight a çok teşekkürler.

bizim kulübümüzün bir kitapçık ve komisyon kuramayacak kadar aciz olduğunu düşünmüyorum

sadece işi bilene vereceksin parasınıda vereceksin,hakkıyla yapacak adam bu işi.

şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ürünleri yakından görme ve inceleme şansı buldum, ne kadar kaliteli veya kalitesiz bilemiyorum ama cok bol Formalar.

Beyaz Formanın Small olanını denedim icine düştüm resmen...

Kulübe destek olsun diye alayım diye düşündüm ama giymedikten sonra cok anlamsız olur diye düşündüm bende başka ürünlerden almaya karar verdim...

Beyaz Formadan vazgectim ama gri olanını aldım.....

Üstüme daha iyi oturdu....
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Dün itibarıyla bana göre her yönüyle inanılmaz kötü olan(kumaş kalitesi, dizayn,katalogdan oluşu, bize özel olmayışı, kesimi vs..) yeni sezon formalarımızdan çubuklu olanı almış bulunmaktayım. Forma gerçekten kötü arkadaşla, bilhassa kesimi ve kumaş kalitesi. Ama yinede almayanlar varsa mutlaka alsınlar.. Kötü olması almayacağımız anlamına gelmez.

Anlamadığım bir şey var. Beyaz formanın kumaşı çok daha kaliteli. Neden bütün formaları beyaz formanın kumaşından yapmazlar. Sebebini bilen varmı?..
                    Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.

Bernard SHAW

Yorum

• Pes doğrusu

Formaların kumaşlarının farklılık göstermesinin nedeni çok basit; farklı serilerden olması. Her serinin kendine özgü çizgisi, kumaş kalitesi ve fiyatı var. Bu sezon giydiğimiz bordo forma ile geçen sezon giydiğimiz mavi forma aynı serinin ürünü, bu formaların fiyatları ve kumaşları ile beyaz formanın aynı olmaması gayet doğal. Aynı şey çubuklu forma için de geçerli. Çubuklu formanın kumaşı bu. Her şeyin bedeli var.

Kulübümüzün bu işten para kazandığını ve bunu yaparken bu işe transfer kadar para yatırmadan yapmaya çalıştığını ıskalıyoruz hep. İstiyoruz sadece, nasıl olur, niye olmaz ilgilenmiyoruz.

Yarın olimpiyat stadında kimin forması daha güzel, daha kaliteli tüm Türkiye görecek.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Celtic formalarını beğendim. Güzel. Ama yeşilden başka bi renge yakışmaz gibime geliyor. Bordo ya da mavide o desen olursa kazak gibi gözükür uzaktan
                        50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formaların kumaşlarının farklılık göstermesinin nedeni çok basit; farklı serilerden olması. Her serinin kendine özgü çizgisi, kumaş kalitesi ve fiyatı var. Bu sezon giydiğimiz bordo forma ile geçen sezon giydiğimiz mavi forma aynı serinin ürünü, bu formaların fiyatları ve kumaşları ile beyaz formanın aynı olmaması gayet doğal. Aynı şey çubuklu forma için de geçerli. Çubuklu formanın kumaşı bu. Her şeyin bedeli var.

Kulübümüzün bu işten para kazandığını ve bunu yaparken bu işe transfer kadar para yatırmadan yapmaya çalıştığını ıskalıyoruz hep. İstiyoruz sadece, nasıl olur, niye olmaz ilgilenmiyoruz.

Yarın olimpiyat stadında kimin forması daha güzel, daha kaliteli tüm Türkiye görecek.
                          Hangi seriden olduğu benim problemim değil. Bunu düşünmek de benim işim değil. Ben para verip aldığım ürünün kaliteli olmasını istiyorum sadece.
                          Kulüp bu işten para kazanıyor, çok doğru. Bizde taraftar olarak kulübümüze destek olmak için her sene formamızı alıyoruz. Ama yönetim forma konusunda bizi bu kadar beklenti içine soktuktan sonra "dağ fare doğurunca" tepki göstermekte hakkımız.
                          Biz Trabzonspor taraftarı olarak; bu kadar kötü ürünleri (sadece forma için söylemiyorum kulübün tüm lisanslı ürünleri için söylüyorum) hakediyormuyuz.
                          Ayrıca taraftar olarak benim görevim istemek. Ben en iyisini isteyeceğimki yönetimde en iyisini yapmaya çalışacak. Her önümüze getirilene eyvallah dersek daha iyisi nasıl olacak.Bu işin nasıl oluru, niye olmazını düşünecek olan da ben değilim. Bunu düşünecek olan yönetimde bu işle sorumlu olanlardır. Nasıl olur, niye olmazmış..ilginç doğrusu.. Eğer yapamıyorlarsa daha iyisi her zaman vardır....

Bernard SHAW

Yorum

• keşke nike liverpol maçına özel birşeyler hazırlasa bize çubuklu forma yapılacakmı bilmiyorum ama yaparlarsa çok güzel olur ve ayrıca türübünde sallamak için dev bayraklar olsa çok güzel olur ... birde hazırlayacağımız afişleri ingilizce hazırlasak çok güzel olur futbolcuların anlaması için...
                            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Yanlış mı hatırlıyorumsüper kupa finali maçına özel bir armayla çıkacaktık ? Nerden çıktı bilmiyorum ama öyle birşey hatırlıyorum

Yorum

• Acaba formalarımız Liverpool'unkiler yanında nasıl duracak? Bence çok daha güzel gözükçek .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X