İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Formalara yazdıkları yorumlar da ilginç. Lig Radyo'nun yorumcusu Bursa'nın forma tanıtımının gazetelerden sadece Fotomaç'ta yer aldığını, şampiyon olmakla büyük takım olunmadığını söyledi bu sabah.
Ayrıca formalarında sponsor logoları yoktu. Sponsorlarımı yenileniyor yoksa uygulamamışlar mı anlayamadım.
İdman ürünleriyle kolleksiyonun tamamını düşününce bizim defilemiz çok dahpa sade ve etkileyici olmuş.
Bursa'nın formaları 55, 60, 65, 73 TL'den satışa sunulmuş. Tanıtılan 6 formadan bir tanesi taraftar formasıymış. ( Taraftar timsah baskılı forma bekliyormuş, büyük hayal kırıklığı yaşıyor Bursalılar forma konusunda )
Dün akşamki Young Boys Fenerbahçe maçında Young Boys takımının giydiği formalar çok güzeldi. Fener'de kaleci Volkan'ın giydiği forma dışında Fener forması gibi durmuyor zaten formalar. Puma'nın tasarım anlayışı genel olarak güzel ama herkese uyguladıkları kumaş kalitesi aynı mı bilmiyorum. Bize yaptıkları naylon formalarla futbolcular nasıl maç yapıyordu hayret.En son a f s tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 10:04.
Yorum
-
bu sitede formaları var çok da kötü değil aslına bakarsak,düz beyaz formaları tşirt gibi olmuş biraz.. onun dışında ajax modeli forma fena durmuyo... sabah lig tv deki yayını bende dinledim,bu sitedede aynı tepkiler var,görünen o ki beklentileri karşılamamış yyeni sezon formaları ,bizdeki tepkilerle benzerlik göstermiyor değil doğrusu
En son nbay tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 10:10.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Young Boys Fener'e karşı resmen şiir gibi bir futbol ortaya koydu.En son a f s tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 10:38.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Young Boys Fener'e karşı resmen şiir gibi bir futbol ortaya koydu.
Yorum
-
arkadaslar 2 senedir bizim formalarin en buyuk bedeni xl
diger takimlara bakiyorum adamlar tum taraftarlarini dusunere formalarini xxl yapiyor hatta bazi klupler bursa fener vs olsun 2 xl 3 xl vs de yapiyor
bizim yönetim niy yapmiyor anlamadim
nikede katalogda buyuk forma olmadigindanmi yapiyorlar addidas puma vs hepsinde buyuk beden var
Yorum
-
İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar 2 senedir bizim formalarin en buyuk bedeni xl
diger takimlara bakiyorum adamlar tum taraftarlarini dusunere formalarini xxl yapiyor hatta bazi klupler bursa fener vs olsun 2 xl 3 xl vs de yapiyor
bizim yönetim niy yapmiyor anlamadim
nikede katalogda buyuk forma olmadigindanmi yapiyorlar addidas puma vs hepsinde buyuk beden varHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları yönetim yapmıyor bu 1.Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın armsını formanın istediğin yerine yapıştırabiliyor musun?
Bursaspor armayı sağ üst tarafa yapıştırmış.
Eger Serbestlik acisindan soruyorsan, galiba Serbest.
Bizimde tam Ortada Trabzonspor Armamiz vardi hatirlarsan.Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum