Elimizdeki güzelliklerin kıymetini bilmek için kaybetmemize gerek yok.
Kimseyi savunma adına paylaşmıyorum Cihan. Olayları kendi gerçeklerimizi göz önüne almadan değerlendirirsek yanılgıya düşebiliriz.
Taraftarın istekleri makul ve olması gereken şeyler fakat bunlar ulaşmak biraz zaman alıyor. Her konuda olduğu gibi sponsor konusunda da istikrarı sağlarsak çoğu şeyin kendiliğinden çözüldüğünü göreceğiz.
Forma olayının temel estetik kurumsal kimliğimiz ve bakış açımız olması gerektiğini başından beri savundum. Sponsor önemli değil ondan sizin ne istediğiniz önemli. Hatta bir ara aynı marka farklı yaklaşımlar farklı sonuçlar cümlesini çok kullanıyordum.
Yıllardır ilk defa bir sponsorla 3 yıl üst üste çalışmış olduk. Trübündeki renk ve forma kargaşasını önlemek için belli forma sitillerimiz ve bizim adımızla anılan modellerimiz olması gerektiğini söyledim hep. Bunca zamandır yapmaya çalıştığım bunca emeği böyle silip atma lütfen.
Yeni sezonda formalarımızla birlikte tüm kolleksiyonumuz baştan aşağıya yenilendi. Formalarımızın modelleri, şortlarımız, renklerimiz, kumaş kaliteleri, idman ürünleri hepsi çok güzel.
Adidas'ın İstanbul takımlarına yaptığı formaların armaları ile bizim formaların armalarının uygulama tekniği aynı. Formaları yıkarken biraz özen gerektiriyor bu durum.
Yıkmak çok kolay ama yapmak emek ve zaman çokça da sabır istiyor.
Yorum