Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elestirmek Amac olmus.

Bunun tek cevabi bu.

Ben burada Mesala, 0 90 Derecede yikanmis Formayi saymazsak, Bicimini Kaybetmis bir Forma görmedim.

Arma, Bayrak ve Sponsoru Yönetim kendi Bastiriyor... E o zaman sorun ne?

Kumasmis, pehh... Trabzonspor Forma yi alis sebebimiz Kumasmi?
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• valla o 90 derecede formayi yikayan bendim ama o hatayi daha hayatimda yapmam.. herkes max 30 derece yika diyor.. diger TS formalarima 90 derece de bise olmasada artik bundan sonra yeni formalari max. 30 derecede yikarim
      SAMSUN UNDERGROUND RAP
      55

Yorum

• yeni formalari artik bununla yikayalim, 15 derecede bile yikiyor

Yorum

• İlk olarak renac tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşı yanlış biliyosun işte adidas hertakıma ozel forma falan yaptıgı yok bak bakalım sivasa kayseriye onlarda ki adidas formayla fenerdeki bjk deki gs deki formalar aynı kalitede mi? diğer yanlış noktanda nike ın barcelonaya yaptıgı formayla git istersen fener e yaptıgı formanın kumasını incele sadece dokununca bile aradaki farkı anlayabilirsin nike isterse dunyanın en güzel formalarını en kaliteli bir biçimde yapar ama sorun su biz bunu yaptırtamıyoruz. eğer yonetimimiz nike la bir anlaşma yapıpta sadece cubuklu formamızı bize ozel ürettirebilse ozaman anlicaz işte forma nasıl olurda bunu dahi beceremiyor yonetimimiz
          Aynen.

Vallahi benim tek isteğim bir tane formam ÖZEL olsun, bize has olsun. fenev forması gibi berbat olsa bile sırf özel olduğu için alırım, gelecek formalarda özel olsun diye. Yıllar geçtikçe düzelir elbet. Ama özel denilen şeyin sadece renk olduğunu öğrenip hüsrana uğramak istemiyorum. Beni bizleri kandırdığınız için teşekkür ederim yönetim.

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valla o 90 derecede formayi yikayan bendim ama o hatayi daha hayatimda yapmam.. herkes max 30 derece yika diyor.. diger TS formalarima 90 derece de bise olmasada artik bundan sonra yeni formalari max. 30 derecede yikarim
            Benim anam babam, bari ucune tuz, yag birde Kemik atsaydin. Cok Güzel Corbay suyu cikardi
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Bu bizim taraftara dünyanin en güzel formasini getirseler yine begenmezler....Ben gercekten anlamiyorum. Hersey elestiriliyor.
              Sanki bazi taraftarlar sadece elestirmek icin dünyaya gelmis.....Bu sadece forma konusu icin degil. Herseyi elestiriyorlar....

Ben her zaman diyorum ve de diyecegim....Trabzonlular futboldan anliyor diyorlar ya, bence hepsi yalan. Trabzonlularin ancak 10% futboldan anliyor....Diger kalanlari futbolun f sinden anlamaz ama her konuda ahkam kesilir.....Bu aci ama gercek.....
              Inanmayanlar su Forum lardaki yazilara bir baksinlar, bana hak verecekler......

Bende cubuklu ve gri formalar var. 2 side bana göre cok güzel. Cubuklusu su ana kadar en güzel cubuklu forma bana göre.
              TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
              TRABZON / AYASOFYA MAH.
              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Selaminaleykum

Trabzonsporun antreman Formasarin fiyatini bilen varmi?

Yorum

• Aleykümselam.

Onlar henüz satışa sunulmadı.

Tahmini fiyatı 70-80 tl.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Evet bir arkadasim eski antreman formalarida hemen hemen o fiyata satildigini söyledide inanmadim.Formalardan daha pahali yani olacak is degil.Gerce eski idmanliklar daha hosuma gitti fakat yenilerinide almaya düsünüyorum.

Sagol Kazim.

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

NIke kimseye zel Forma yapmiyormuymus?

Bize "Katalogdan yolluyormus"?

Yuhh diyorum artik. Nike Trabzonspor ne Siparis ediyorsa, onu TEDARIK ediyor. Sponsorumuz, Monsporumuz felan degil...

Trabzonspor "Bana önü Avni-Akerli, arkasi Efsane Kadrolu" bir Forma yap, "En iyi Kumasi kullan" ve "Parasi neyse ben veririm" dese, Nike yapmazmi? Yapamazmi?

Haaa, o zaman 120 Liraya Forma alirmisiniz?

---------------------

Kumas Kalitesi yüzünden Forma alanlarida(almayanlari) ilk defa görüyorum. Kaliteli Kumasi Bayanlar kendine güzel ELbise icin aliyordu, benim bildigim...

NIke kimseye "Özel" Forma üretmiyor ha?

Arkadaşım anlatamıyoruz galiba, NIKE bizim aynı zamanda sponsorumuz. Lütfen şimdi trabzonspor.org.tr'den Sponsorlarımıza bak en alttan. NIKE sponsor mu değil mi anlarsın...
                      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• nike bizim sponsorumuzdur,

yedek kulübelerinin üzerindeki nikefuboll.com en güzel örneğidir, ama sponsor olmak taraftarın istediği formayı yapmak değildir
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• takımın heralde antrenman şortu olarak kullanılan bu şortlar satışı varmı acaba logo dikiş gibi görünüyo eğer yapıştırma deilse gerçekten çok hoş..

Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak Mert Marabaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            takımın heralde antrenman şortu olarak kullanılan bu şortlar satışı varmı acaba logo dikiş gibi görünüyo eğer yapıştırma deilse gerçekten çok hoş..

Daha tsclublarda satışlarına başlanmadı bildiğim kadarıyla ama sene içinde satışı yapılıyor.Armalarda dikişli evet yapıştırma değil.
                            Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Çoğu kişinin önceki sayfalarda da bahsettiği bi sorun var.Yıkanınca armalar,reklamlar filan çıkıyomuş formada buna bi çözüm var mı?
                              ?
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çoğu kişinin önceki sayfalarda da bahsettiği bi sorun var.Yıkanınca armalar,reklamlar filan çıkıyomuş formada buna bi çözüm var mı?
                                ?
                                ben sırf bunun için ts club mağazasına gittim dedim böle böle, logo ve TT yazısı daha makineye atmadan bile sökülmeye başlıyor dedim..

bana verdiği cvp: logo'yu terzide diktirebilirsiniz TT yazısı sökülürsede getirin deiştirelim. dedimki yeni aldıgımda 3 gün sonra sökülmeye başlıcak onuda getiriyim mi?

cvp: bilemiyorum..
                                Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                                • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X