Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beylikdüzü Ts Clup ' a yeni formalar geldi mi acaba ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İdman ürünlerinde kullanılan arma doğru olan. Madem yapabiliyorsun formalarda neden millete eziyet çektiriyorsun yahu..

arka sayfalarda yazılmıştı sanırım,korsan ürünlerın onüne geçmek için formalarda dikişli armalar kullanılmıyor...ayrıca armalar yenı teknıkle basıldı formalara..geçmiş yıllarda yaşanan aşınma,kopma,yırtılma gibi sorunlar en aza indirilecek yenı uygulama ile..

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beylikdüzü Ts Clup ' a yeni formalar geldi mi acaba ?
        orası kapanmıştı ne zaman açıldı tekrar, ama alternatif olarak atla metrobüse 10 dk. yürürsün indikten sonra mecidiyeköy TSClub orada var yeni formalar

bir kişi de yazmaz mı şu formaların fiyatını, şimdi arayacam soracam teker teker de işimdem dolayı arayamıyorum, zaman yok
        En son hamucera tarafından düzenlendi; 28.06.2010, 14:45.
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• uzun zamandır foruma giremiyorum formaları yeni gördüm hayırlı olsun...gri ve çubuklu formamız gerçekten çok güzel...tanıtım da güzel yapılmış ilk seneye göre çok şey değişmiş ve gelişmiş...

daha da güzel olacak herşey hele bi sahaya çıkılsın formalarla...
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            orası kapanmıştı ne zaman açıldı tekrar, ama alternatif olarak atla metrobüse 10 dk. yürürsün indikten sonra mecidiyeköy TSClub orada var yeni formalar

bir kişi de yazmaz mı şu formaların fiyatını, şimdi arayacam soracam teker teker de işimdem dolayı arayamıyorum, zaman yok
            Kapandı mı

Yuh ya haberimiz yok

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sen numarayı ver ben ararım
              benim işim gücüm yok :P

Yorum

• arkadaşlar yeni formalar 65-85 arasındaymış hangi modellerin ne kadar olduğunu sormadım ama aşağı yukarı bir fikrimiz vardır herhalde..

Yorum

• Formalar Trabzon'da satışa çıktı değil mi ?
                  Hamiş

Yorum

• İstanbuldaki TS clupların hangi semtlerde oldugunu gösteren link varmı acaba ?

Yorum

• Beyaz 80 TL
                      Gri 85 TL
                      Çubuklu 75TL
                      Parçalı 75 TL
                      Bordo 65 TL

Muhtemelen böyle olacaktır diye tahmin ediyorum.
                      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İstanbuldaki TS clupların hangi semtlerde oldugunu gösteren link varmı acaba ?

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...
                        50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Bugün formalarımızı inceleme fırsatı buldum şahsi fikrimi söliyim formalarımızın kumaş kalitesi geçen senekiyle aynı.Yeni yazı fontlarıda daha gelmemiş.Personelden birisiyle tartışmaya girdim adama göre nike çubuklu formada kendi armasını yanlış yere bastığını iddia ediyoo bana diyoki biz doru yere bastık armayaı nike kendi armasını yanlış yere basmış diyo bu kadar komik çalışanlarımız var işte

Yorum

• İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün formalarımızı inceleme fırsatı buldum şahsi fikrimi söliyim formalarımızın kumaş kalitesi geçen senekiyle aynı.Yeni yazı fontlarıda daha gelmemiş.Personelden birisiyle tartışmaya girdim adama göre nike çubuklu formada kendi armasını yanlış yere bastığını iddia ediyoo bana diyoki biz doru yere bastık armayaı nike kendi armasını yanlış yere basmış diyo bu kadar komik çalışanlarımız var işte
                            Bizdeki profesyonellik bu işte..Güler misin ağlar mısın..

Yorum

• Çubuklu forma: 79 TL

Beyaz forma: 85 TL

Bordo forma: 65 TL

Gri forma: 75 TL

Parçalı forma: 70 TL

hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Çubuklu formadaki simetri hatasını düzeltmişler bu güzel.

Kollarda TrabzonCell reklamı neden yok ?

Bir de Gökçe Abi Ülker reklamı da yok değil mi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X