Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne zaman armamızı doğru kullandık ki zaten.taraftarın dilinde tüy bitti.adamlar gerçekten özürlü anlamıyorlar.eleştirdikçe kötü taraftar oluyoruz.arma klübün kurumsal kimliğidir.gelde bunu bizim ts club yönetenlerine anlat.arma yıkayınca çıkıyor diyoruz anlamıyorlar.viyanadan bir arkadaş yeni sezon aldığı formayı göstermişti.adamın arması daha şimdiden sökülmeye başlamış.bu yüzden forma almak istemiyorum.forma yerine yeni çıkan tişörtlerden almak en mantıklısı
    o viyanadan arkadas benim fakat suc benimmis.. diger formalarim gibi 90 derecede yikandigi icin
    SAMSUN UNDERGROUND RAP
    55

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gayet güzel...

Mor formalarını da beğenmiştim...
      Şu formaya biri ts arması yerleştirsin bakalım ozaman beğenenler ne diyecek formaya
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu formaya biri ts arması yerleştirsin bakalım ozaman beğenenler ne diyecek formaya
        Üç çizgi takıntısı
        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Allah aşkına pembe formayı mı beğendiniz?

Yorum

• Pembe değil somon rengi o.

En son tigin tarafından düzenlendi; 21.07.2010, 20:04.
            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o viyanadan arkadas benim fakat suc benimmis.. diger formalarim gibi 90 derecede yikandigi icin
              renktaş 2 hafta önce ist yenisahradaki ts cluba uğramıştım inanırmısın satıştaki bordo formanın armasında kopma vardı.düşünebiliyomusun ya daha satıştaki formadan bahsediyoruz.çalışanlar hiç ciddiye almıyorlar bu işi
              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
              #Ziya Doğan

Yorum

renktaş 2 hafta önce ist yenisahradaki ts cluba uğramıştım inanırmısın satıştaki bordo formanın armasında kopma vardı.düşünebiliyomusun ya daha satıştaki formadan bahsediyoruz.çalışanlar hiç ciddiye almıyorlar bu işi
                olsun suc bizim takma kafana
                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                55

Yorum

Hey gidi eski armamiz hey.Hani kenarlari yani dikisleri altindan olan armalari diyorum.Nekadarda güzeldi fakat malesef böyle oldu.

Genede bizim formamiz ve her sene bir iki tane aliyorum.Bu senede niyetim iki Forma Insallah hadi bakalim.

Yorum

• Arkadaşlar yeri değil ama fb artık adidasla çalışmıyor herhalde.Bugün avcılara giderken yolun solunda bir spor mağazası var.Adidas binasında 3 istanbul takımının amblemi olurdu.fbnin ambleminin üstü kapatılmıştı.Antreman ürünlerini de fenerium yapmış.
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar yeri değil ama fb artık adidasla çalışmıyor herhalde.Bugün avcılara giderken yolun solunda bir spor mağazası var.Adidas binasında 3 istanbul takımının amblemi olurdu.fbnin ambleminin üstü kapatılmıştı.Antreman ürünlerini de fenerium yapmış.
                      yeni sezonda da adidasla çalışacaklar. formaları da hazırmış. bu sene farklı olarak brezilya forması da yaptırıyorlar. yeşi ağırlıklı bir forma. zaten fener bıraksa bile adidas fener'i bırakamaz. ne yapar eder sponsor olur. Türkiye'de en iyi satışı fenerbahçe yapıyor.

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yeni sezonda da adidasla çalışacaklar. formaları da hazırmış. bu sene farklı olarak brezilya forması da yaptırıyorlar. yeşi ağırlıklı bir forma. zaten fener bıraksa bile adidas fener'i bırakamaz. ne yapar eder sponsor olur. Türkiye'de en iyi satışı fenerbahçe yapıyor.
                        Ekleme . Formaları şu şekilde olacakmış

1-Çubuklu

Klasik formada 9 adet sarı lacivert çubuk bulunuyor. Geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak bu kez çubuklar formanın arkasında da yer alacak.

2-Samba yeşili

Fenerbahçe armasındaki yeşil renk bu kez formada kullanılacak. Sarı lacivertliler bu yeşile, “Brezilya yeşili” ismini verdi.

3-GECE MAVİSİ

Daha önce kullanılan siyaha yakın lacivertin yerine bu sezon gece mavisi kullanılacak. Bu forma geceleri ışıl ışıl bir görüntü verecek.

4-BEYAZ FORMA

F.BAHÇE’nin bu yeni formasında beyaz rengin üzerinde çok ince sarı lacivert tonlar olacak.

Yorum

• İnşallah bir gün bir yönetimimiz hazırlatabilir böyle forma. Yemin ederim hayran kaldım. Harika

Yorum

• Şakamı yapıyorsun neresi harika bu formanın...
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şakamı yapıyorsun neresi harika bu formanın...
                              Tamam o zaman sen de kendi harika diyebileceğin bir forma koy da onu değerlendireyim

Yorum

• gs nin yeni sezon formaları için hazırladığı site.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X