Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marsilya sempatisi olan ve formalarını her zaman beğenen birisi olarak Gri Trabzonspor formamın yanına bir Marsilya forması çok güzel gidecek

Yorum

• Başlığın adı Nike değil mi niye adidas resimlerini görüyoruz , Herkesin yüzde yüz memnun olması mümkün mü, adidas seven gitsin adidas forma alsın bizim firmamız bu sezon nike nike alacaz seneye adidas olursa adidas olur, biraz yöneticilere saygı duyalım, ayrıca bu sene nikeden güzel kimse forma çıkaramadı. Bilama adam olun ...

Yorum

• İlk olarak Lifon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başlığın adı Nike değil mi niye adidas resimlerini görüyoruz , Herkesin yüzde yüz memnun olması mümkün mü, adidas seven gitsin adidas forma alsın bizim firmamız bu sezon nike nike alacaz seneye adidas olursa adidas olur, biraz yöneticilere saygı duyalım, ayrıca bu sene nikeden güzel kimse forma çıkaramadı. Bilama adam olun ...
        Nike bildiğimiz şekilde formalar çıkardı ki ben farklı birşey göremedim . Adidas çok farklı tasarımlar çıkarmaya başladı bu yüzdende fikir olsun , karşılaştırma yapalım diye paylaşıyoruz ...

Yorum

• İllaki adidasında iyileri vardır ama böyle olmaz herkes galibinin adamı olsun...
          En son Suat Saruhan tarafından düzenlendi; 17.07.2010, 12:56.

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 17.07.2010, 13:39.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike ve Adidas tartisilmaz en büyük ve kaliteli iki spor firmasi... nike' inda tabiki cok güzel tasarimlari var... ve güzel formalar üretiyorlar... ama bu is bana görede biraz zevk meselesi... ben oldu bitti adidas' dan daha fazla hoslaniyorum... bu senede harika ötesi formalar yapmislar... benim zevkime daha cok hitap ediyor nedense Misal Marsilya' nin yeni mavi formasi... chelsea' nin siyah turuncu formasi ve lyon' un o müthis desenli formasi... isterdimki bizimde böyle formalarimiz olsun ama galiba bunlara ulasabilmek icin avrupada basarili olmak sart... ali fuat abi bizim nike ile sponsorluk anlasmamis ne kadar daha sürecek?
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Chelsea FC away kit's buyrun...

Bu Formalarin hepsi harika...
                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok iyi ya.Geçen sene de sanırsam buna benzer bir formaları vardı.
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Chelsea FC away kit's buyrun...

Tek kelimeyle muhteşem Çubuk tasarımı mükemmel.

Yorum

• Werder Bremen'in formalarında çocuk formalarına reklam koymamaları güzel olmuş.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bir bütünlük olması için adamların logolarındaki gerçek renkleri bile değiştirmişler...
                            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir bütünlük olması için adamların logolarındaki gerçek renkleri bile değiştirmişler...
                              Bu çok güzel bir uygulama bence

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir bütünlük olması için adamların logolarındaki gerçek renkleri bile değiştirmişler...
                                Bizde öyle birşey olsa yanar ortalık... Vay renklerimiz elden gidiyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X