Başlığın adı Nike değil mi niye adidas resimlerini görüyoruz , Herkesin yüzde yüz memnun olması mümkün mü, adidas seven gitsin adidas forma alsın bizim firmamız bu sezon nike nike alacaz seneye adidas olursa adidas olur, biraz yöneticilere saygı duyalım, ayrıca bu sene nikeden güzel kimse forma çıkaramadı. Bilama adam olun ...
Başlığın adı Nike değil mi niye adidas resimlerini görüyoruz , Herkesin yüzde yüz memnun olması mümkün mü, adidas seven gitsin adidas forma alsın bizim firmamız bu sezon nike nike alacaz seneye adidas olursa adidas olur, biraz yöneticilere saygı duyalım, ayrıca bu sene nikeden güzel kimse forma çıkaramadı. Bilama adam olun ...
Nike bildiğimiz şekilde formalar çıkardı ki ben farklı birşey göremedim . Adidas çok farklı tasarımlar çıkarmaya başladı bu yüzdende fikir olsun , karşılaştırma yapalım diye paylaşıyoruz ...
Nike ve Adidas tartisilmaz en büyük ve kaliteli iki spor firmasi... nike' inda tabiki cok güzel tasarimlari var... ve güzel formalar üretiyorlar... ama bu is bana görede biraz zevk meselesi... ben oldu bitti adidas' dan daha fazla hoslaniyorum... bu senede harika ötesi formalar yapmislar... benim zevkime daha cok hitap ediyor nedense Misal Marsilya' nin yeni mavi formasi... chelsea' nin siyah turuncu formasi ve lyon' un o müthis desenli formasi... isterdimki bizimde böyle formalarimiz olsun ama galiba bunlara ulasabilmek icin avrupada basarili olmak sart... ali fuat abi bizim nike ile sponsorluk anlasmamis ne kadar daha sürecek?
Yorum