Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formam geldi! Cubuklu! ------> HARIKA
    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk formanın mavisinde neden bu kadar uçukluk olduğunu anlayamadım. Yeni sezon formamızdaki mavi tonunun bizim mavimizle hiçbir alakası yok...
      En son eMR3 tarafından düzenlendi; 07.07.2010, 12:32.

Yorum

• Emre formaların renginde bir sıkıntı yok. Fotoğraf çekiminden kaynaklanan bir göz yanılması var sadece.

Yukarıda paylaşılan yeni parçalı formamızın kolu ile gövdesindeki rengin -aynı kumaş olduğu halde- farklı görünmesinin nedeni doğru fotoğraf çekiminin yapılmaması.

Çubuklu formamızın güzel görünmesinin bir nedeni de mavinin doğru tonunun yakalanmasının yanında bordomuzun da doğru kullanılması.

En son a f s tarafından düzenlendi; 07.07.2010, 12:49.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fotoğrafların çekildiği mekan, ışık, makine herşeyin etkisi var bazı resimlerdede daha koyu duruyor ama normalde eskisinden pek farkı yok

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bordo formanın kenarına mavi çizgiler ekleyebilseydik keşke, şorttaki çizgilerin devamı olarak.
            İşte o forma o zaman tadından yenmezdi Ali Fuat abi )

Yorum

• şu formaya Türk Bayrağını yamuk yapıştırdın, hadi onu anladık bari internette yayınlayacağın formada böyle olmasa,

bunlar ince detaylar belki, hata aramak için bakmadım formaya ama çok dikkatimi çekti
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Antreman ürünleri çok güzel

Yorum

• Iyi günler,

Internetten Formalara bakmak icin sitenizde dolasirken sunu gördüm:

TsClupun Arma dikememesini, yapistiramamasini gectim. En azindan Bayragimizi yamuk yapistirmayin.

Illa yapistiracagiz, Millet zaten aliyor diyorsaniz, en azindan Reklam amacli Sitenize koymayin.

Iyi günler

-------------
                  tsclub@trabzonspor.org.tr
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Bizde Babam ile birlikte simdi Parcali Forma bana ve Cubuklu Forma Babama siparis verdik... yarin parayi havale etsek almanyadan asagi yukari ne zamana gelir tahminen? ikimizde L giyiyoruz ve M ismarladik... merak ediyorumda o yüzden sordum... =)

NOT: Isim ile Numarada var belki daha uzun sürebilirmi? ...
                    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Kalitesiz çekim yüzünden formalarımız bu fotoğrafta kötü gözküyor . Konçlardaki beyaz şerit de bozuyor görüntüyü

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kalitesiz çekim yüzünden formalarımız bu fotoğrafta kötü gözküyor . Konçlardaki beyaz şerit de bozuyor görüntüyü
                        Cubuklu ile Parcali Siparisi verdik deminden... beyaz var... bordo bana göre güzel degil... gri yi düsünmüyor degilim hani ilerde belki birde gri alirim... =) evet... parcalinin rengini begenmemistim... ama yukarida bir abi kendi resmini buraya yükleyince degisik renk oldugunu gördüm ve siparis verdim... bir tane yanlis fotograf resmen 1 formaya mal oluyordu

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cubuklu ile Parcali Siparisi verdik deminden... beyaz var... bordo bana göre güzel degil... gri yi düsünmüyor degilim hani ilerde belki birde gri alirim... =) evet... parcalinin rengini begenmemistim... ama yukarida bir abi kendi resmini buraya yükleyince degisik renk oldugunu gördüm ve siparis verdim... bir tane yanlis fotograf resmen 1 formaya mal oluyordu
                          Kesinlikle . Ben ilk gri forma alacağım çünkü en farklısı o . Gri forma her zaman olmaz ya

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önceki sayfalardaki fotoğraflar bana ait.
                            Merak etmeyin parçalı forma on numara, hiç pişman olmazsınız.
                            TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Önceki sayfalardaki fotoğraflar bana ait.
                              Merak etmeyin parçalı forma on numara, hiç pişman olmazsınız.
                              Tesekkür ederim abi... Gri yi insallah sonraki zamanlarda alacagim... ikisinin arasinda kalmistim... senin resminin sayesinde parcaliya karar kildim... cok önemli bir etken... sizlerin sayesinde bizimde yakindan görme firsatimiz oluyor Türkiye Disindan... Sizlerin görüp deneme firsati var... ama bizim yok Almanyadan... cok tesekkürler paylasim icin... =)

2 Sorum var.... Senin Parcali Formanda gördügüm kadariyla Reklam yoktu kollarinda dogrumuyum? hepsimi böyle?

birde ben isim ve numara yazdirdim... acaba fontlar tanitim resimlerindeki gibimi? yani parcalinin ki colman yazan oluyor... ayni fontlarmi? eger öyleyse cok hos...

Yorum

• numaralardaki logomuz
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X