Formam geldi! Cubuklu! ------> HARIKA
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Emre formaların renginde bir sıkıntı yok. Fotoğraf çekiminden kaynaklanan bir göz yanılması var sadece.
Yukarıda paylaşılan yeni parçalı formamızın kolu ile gövdesindeki rengin -aynı kumaş olduğu halde- farklı görünmesinin nedeni doğru fotoğraf çekiminin yapılmaması.
Çubuklu formamızın güzel görünmesinin bir nedeni de mavinin doğru tonunun yakalanmasının yanında bordomuzun da doğru kullanılması.
En son a f s tarafından düzenlendi; 07.07.2010, 12:49.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo formanın kenarına mavi çizgiler ekleyebilseydik keşke, şorttaki çizgilerin devamı olarak.)
Yorum
-
şu formaya Türk Bayrağını yamuk yapıştırdın, hadi onu anladık bari internette yayınlayacağın formada böyle olmasa,
bunlar ince detaylar belki, hata aramak için bakmadım formaya ama çok dikkatimi çektiBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Iyi günler,
Internetten Formalara bakmak icin sitenizde dolasirken sunu gördüm:
TsClupun Arma dikememesini, yapistiramamasini gectim. En azindan Bayragimizi yamuk yapistirmayin.
Illa yapistiracagiz, Millet zaten aliyor diyorsaniz, en azindan Reklam amacli Sitenize koymayin.
Iyi günler
-------------
tsclub@trabzonspor.org.trTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
Bizde Babam ile birlikte simdi Parcali Forma bana ve Cubuklu Forma Babama siparis verdik... yarin parayi havale etsek almanyadan asagi yukari ne zamana gelir tahminen? ikimizde L giyiyoruz ve M ismarladik...merak ediyorumda o yüzden sordum... =)
NOT: Isim ile Numarada var belki daha uzun sürebilirmi?...
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kalitesiz çekim yüzünden formalarımız bu fotoğrafta kötü gözküyor . Konçlardaki beyaz şerit de bozuyor görüntüyüilerde belki birde gri alirim... =) evet... parcalinin rengini begenmemistim... ama yukarida bir abi kendi resmini buraya yükleyince degisik renk oldugunu gördüm ve siparis verdim... bir tane yanlis fotograf resmen 1 formaya mal oluyordu
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCubuklu ile Parcali Siparisi verdik deminden... beyaz var... bordo bana göre güzel degil... gri yi düsünmüyor degilim haniilerde belki birde gri alirim... =) evet... parcalinin rengini begenmemistim... ama yukarida bir abi kendi resmini buraya yükleyince degisik renk oldugunu gördüm ve siparis verdim... bir tane yanlis fotograf resmen 1 formaya mal oluyordu
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCubuklu ile Parcali Siparisi verdik deminden... beyaz var... bordo bana göre güzel degil... gri yi düsünmüyor degilim haniilerde belki birde gri alirim... =) evet... parcalinin rengini begenmemistim... ama yukarida bir abi kendi resmini buraya yükleyince degisik renk oldugunu gördüm ve siparis verdim... bir tane yanlis fotograf resmen 1 formaya mal oluyordu
Merak etmeyin parçalı forma on numara, hiç pişman olmazsınız.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceki sayfalardaki fotoğraflar bana ait.
Merak etmeyin parçalı forma on numara, hiç pişman olmazsınız.Gri yi insallah sonraki zamanlarda alacagim... ikisinin arasinda kalmistim... senin resminin sayesinde parcaliya karar kildim...
cok önemli bir etken... sizlerin sayesinde bizimde yakindan görme firsatimiz oluyor Türkiye Disindan... Sizlerin görüp deneme firsati var... ama bizim yok Almanyadan... cok tesekkürler paylasim icin... =)
2 Sorum var.... Senin Parcali Formanda gördügüm kadariyla Reklam yoktu kollarinda dogrumuyum? hepsimi böyle?
birde ben isim ve numara yazdirdim... acaba fontlar tanitim resimlerindeki gibimi? yani parcalinin ki colman yazan oluyor... ayni fontlarmi? eger öyleyse cok hos...“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum