Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oğuzhan çubuklu formamız İnter'in forması baz alınarak tasarlanmış bir forma tıpkı gri formamızın Arsenal'in çizgilerini taşıyor olduğu gibi. Yaka modelleri ve kollar gayet şık ve rahat.
    formanın kumaşından mı yoksa değişik bir örgü biçimi var o şekilde mi? adını bilmediğim için yazamıyorum ama bu 90ların yakalı formalarında bolca kullanırlardı.newcastle,manchaster falan.
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Çubuklu da yaka ve kollar ayrı kumaştan diye biliyorum.

Bordo forma da aynı kumaş.

Parçalı aynı kumaş, griyi tam bilmiyorum büyük ihtimalle farklı kumaş

Beyaz aynı kumaşın farklı rengi.

Yanılıyor olabilirim.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• juve 10-11 kits

En son oguzhann tarafından düzenlendi; 06.07.2010, 19:28.
        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• psg 10-11

ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• ayr united.(iskoçya 2. lig olması lazım)

ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ayr united.(iskoçya 2. lig olması lazım)

Böyle bir şey yapılabilirdi evet..
              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğanay61 oyuna gir böyle yaz ki biz de seni tanıyalım. Almadığı halde dikkat çekmek için sadece forma çıktığı zaman ve sadece olumsuz mesaj yazanlar var, ön yargılı davranmışım özür dilerim.

Hakan Abinin tüm tespitlerine katılmıyorum, geçmişe bakınca formalarımızı başarılı buluyorum. Daha güzeli olmasını en çok isteyen benim. Kaç tane model olmalı hangileri olmalı defalarca dile getirmeye çalıştım.

Ben olayın güzel tarafından bakıp, keyfinin çıkarılmasından yanayım. Şortlarımızın uzaması, kenarındaki yırtmaçlar, kumaş kalitesinin düzelmesi güzel gelişmeler.

Forma başarılarla süslenince güzel. Hele Yattara'nın üzerinde görelim şu formaları.

Ben hep burada sizinle beraberdim Fuat abi ama hiç yazmadığım için ve de ilk yorumum da biraz olumsuz eleştiri olunca tabi senin tepkinde normal, ama inşallah daha çok yazarak olumlu eleştirilerle sağlıklı fikir alışverişlerinde bulunarak sık sık beraber olacağız. Ben bu başlığı takip etmeye başladığım günden beri sayfa çubuğunu aşağı sürüklerken gözüm hep senin avatar resmin olan yakışıklı kardeşimizin fotoğrafını aramıştır.Yazılarını ve paylaşımlarını çok beğeniyle takip ediyordum.Onun için şunu belirteyimki ilk yazımda da sonrakinde de sana karşı hiçbir şekilde eleştirim olması sözkonusu değildir, yanlış anlaşıldığım yada kendimi yanlış ifade ettiğim için ben özür dilerim. Renktaşlarım arasında da her zaman takımımız ve formalarımız hakkında eleştiri yaparken takımımızı ve formalarımızı savunan seninde dediğin gibi olaya iyi tarafından bakan hep ben olmuşumdur.Formalarımız şöyle güzel böyle yakışıyo şöyle kumaşı var diye bi çok arkadaşımı etkileyip forma ve ürün almasını sağlamaya çalıştım hep. Ama ne varki son TsClub ziyaretim bende büyük hayal kırıklığı yarattı ve o kızgınlık ve hayal kırıklığı içinde o yazıyı yazdım.Hayal kırıklığına uğradım çünkü en az iki forma alma niyetiyle girdim mağazaya.Ama renklerin aşkına yine ilk uğramamda formalarımı alacağım.Ama sabırla ve umutla çok daha güzel formalarımızıda bekleyeceğiz hep beraber.

Yorum

• En son doganay61 tarafından düzenlendi; 06.07.2010, 23:18.

Yorum

• Şu anda futbolcuların giydiği şortlar satılıyor mu?(Maçta giydikleri değil idman şortları)
                    Üstte resim atan abi senin giydiğin şortta güzelmiş onu nerden bulabilirim ve fiyatı nedir?

Yorum

• Aynı yabancı takımların formalarının binlerce kez paylaşılmasına anlam veremiyorum artık. Bu başlığı takip edenler arka sayfalarda yine yüzlerce kez bu formaların paylaşıldığını tartışıldığını görmüyorlar mı ?

Juventus'un, Psg'nin ve benzeri nike ile çalışan büyük kulüplerin formalarını görmekten çok sıkıldım. Bunları yeni görenler, yeni bir şeymiş gibi buraya direkt yapıştırıyor.

Bu da yetmiyor idmanlarımızda çekilen her görüntü kopyala yapıştır olarak hiç bir amacı olmadan buraya konuyor. Başka markaların ürünleri de konuyor yine amaçsız bir biçimde. Tüm bunların sonunda dişe dokunur hiç bir şey yok. Pozitif yorum hiç yok.

Bu fotoğrafları koyan kişiler Allah rızası için bir yorum yapsınlar, niye koyduklarını ekte belirtsinler.

Gerçekten çok sıkıcı...
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak doganay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Konu başlığıyla belki alakası yok ama Trabzonspor Kartla tüm Tsclub ürünlerinde %10 indirimden yararlanabilirsiniz.Üstelik daha birçok sürpriz avantaj.Trabzonspor Kart'a sadece 28 TL' ye sahip olabilirsiniz...

Yorum

• Dünya kupasında Nike Adidas finali bekliyor bizi.

İki takımında fontları çok güzeldi.

Bordo formanın kenarına mavi çizgiler ekleyebilseydik keşke, şorttaki çizgilerin devamı olarak.

Puma'nın şortları ve konçları çok şık ve uyumluydu. Allah'tan bu sene şortlarımız uzadı ve yırtmaçları ile daha rahat bir koşu ve oyun imkanı sunacak bize.

Bizim de böyle stadımız olacak mı bir gün?

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat bana yağmurdan bahsetme yağdır...

İşte Süper Kupa Finali...

Yer Olimpiyat stadı...

Nike taraftarımızı bizleri çok düşünüyorsa yapsın çubuklu forma şeklinde dev bir bayrak...

Bizde sezon öncesi Formamızın reklamını yapalım..

Ama konuş formanın ortasındaki Türk bayrağını unutmasınlar...!!
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ali Fuat bana yağmurdan bahsetme yağdır...

İşte Süper Kupa Finali...

Yer Olimpiyat stadı...

Nike taraftarımızı bizleri çok düşünüyorsa yapsın çubuklu forma şeklinde dev bir bayrak...

Bizde sezon öncesi Formamızın reklamını yapalım..

Ama konuş formanın ortasındaki Türk bayrağını unutmasınlar...!!
                              Muhteşem bir fikir.Uygulanırsa gerçekten muhteşem olur.

Yorum

• Siyah ve beyaz doğru kullanıldığında müthiş formalar çıkıyor.

Newcastle ve Juventus formalarına o yüzden hayranım.
                                Més Que Un Club

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X