Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 09:31.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formaları nasıl muhafaza ediyorsun, nasıl yıkıyorsun (çamaşır makinesinde ise hangi ayarda, hangi deterjanlar ile yıkıyorsun?) Bunları en ince detayları ile anlatırsan bir çok kişiden hayır duası alacağından hiç şüphem yok.
Şahsen ben bu nike formaları kopan armaları yüzünden almıyorum. Fakat sen aldığın günden beri dolaba koyup kaldırmadıysan belirli aralıklarla normal giydiysen gerçekten bizlere anlatman gereken şeyler varki bu armalar bizlerin ellerinde kopup mahfolmasın. Çevremde bu kopmuş arma ve reklamlardan mağdur bir çok kişi var.
formalar ile ilgili şu ana kadar sıkıntı yaşamadım belirttiğim gibi,aldığım günden beri dolapta saklamıyorum tabi ki, özellikle resimde görünen bordo kolları mavi forma rahat 15 defa yıkanmıştır, fazlasıda vardır yeğenim benden çok giydi çünkü, yıkarken normal diğer çamaşırlar ile beraber yıkanıyor, formayı ters çevirdiler mi çevirmediler mi bilmiyorum çünkü ben sepete atıyorum, oradan alınıp makineye koyuyorlar evde.
özel deterjanda seçmedik hiç, belki benim şansım diyeceğim ama başka arkadaşlarda var aynı şekilde, benim tavsiye edebileceğim fazla sıcak suda yıkamayın ve ters çevirerek yıkayın,Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bence daha cok sik olduAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuldukta bunaliyoruz eger forma almicaksaniz direk deyinde okadar yorulmayin ......biz biseyle yetinemiyoruzAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
Çarşamba günü TSClup internet sitesinden lacivert tişört aldım. 2 gündür ses seda yoktu. Sabah mail geldi, ürününüz yetkili tarafından onaylandı diye.
Daha kargolanma yok yalnız. Zaten bugün verseler en erken pazartesi elimde olacak.
Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi (o da gelirse)
6 günde Trabzondan buraya ürün getirtiyoruz.
Vallaha insanın canı alış veriş yapmak istemiyor.
Geçenlerde aldığım tişört de 4 günde gelmişti. Beden büyük oldu, geri gönderdim 2 günde öyle, bana istediğimi göndermeleri de 2 gün, sonuç olarak tişörtü 8 günde ancak üzerime giyebildim.
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali fuat abi...bizim de üstteki gibi bir forma tanıtımımız olcak mı? en azından trabzonspor dergisinde bu tarz bi çalışma görebilecek miyiz?
Beyaz formamız aynı diyenler şu kol altlarını ancak formayı yakından görünce fark edebilir, görmek isterse tabii.
Yorum
-
Nike işaretiyle Türk Bayrağı çok yakın olmuş güzel gözkmüyor
Trabzon'a geldiğim gibi alacagm formayı gri alırım heralde farklı o ...En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 12:47.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefontlar nie aynı ? arkadaşın fotoda vardı?
Bir kaç güne kadar gelir dediler...Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum