Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 09:31.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bu formaları çok beğendim

Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Arkadaşlar, formaların kumaş kalitesi gerçekten güzel. Özellikle Gri ve Çubuklu formanın arka kısmı çok hoş.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ali fuat abi...bizim de üstteki gibi bir forma tanıtımımız olcak mı? en azından trabzonspor dergisinde bu tarz bi çalışma görebilecek miyiz?

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu formaları nasıl muhafaza ediyorsun, nasıl yıkıyorsun (çamaşır makinesinde ise hangi ayarda, hangi deterjanlar ile yıkıyorsun?) Bunları en ince detayları ile anlatırsan bir çok kişiden hayır duası alacağından hiç şüphem yok.

Şahsen ben bu nike formaları kopan armaları yüzünden almıyorum. Fakat sen aldığın günden beri dolaba koyup kaldırmadıysan belirli aralıklarla normal giydiysen gerçekten bizlere anlatman gereken şeyler varki bu armalar bizlerin ellerinde kopup mahfolmasın. Çevremde bu kopmuş arma ve reklamlardan mağdur bir çok kişi var.
            merhaba,

formalar ile ilgili şu ana kadar sıkıntı yaşamadım belirttiğim gibi,aldığım günden beri dolapta saklamıyorum tabi ki, özellikle resimde görünen bordo kolları mavi forma rahat 15 defa yıkanmıştır, fazlasıda vardır yeğenim benden çok giydi çünkü, yıkarken normal diğer çamaşırlar ile beraber yıkanıyor, formayı ters çevirdiler mi çevirmediler mi bilmiyorum çünkü ben sepete atıyorum, oradan alınıp makineye koyuyorlar evde.

özel deterjanda seçmedik hiç, belki benim şansım diyeceğim ama başka arkadaşlarda var aynı şekilde, benim tavsiye edebileceğim fazla sıcak suda yıkamayın ve ters çevirerek yıkayın,
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence daha cok sik oldu
              stadın isminin formada ne işi var.....bayrağın altına da mehmet ali yılmaz yazalım...gerçi herkes fikrini söylemekte özgür,saygı duyuyorum
              Alper PEKEN
              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                buldukta bunaliyoruz eger forma almicaksaniz direk deyinde okadar yorulmayin ......biz biseyle yetinemiyoruz
                yok arkadaşım yaaa olur mu!!!baksan çoğunda forma yoktur coluk cocuğuna baksan stad önünde satılan sahte formalardan almışlardırr,ama Herkes bi forma uzmanı kesildi başımıza..kumaş kalitesi şöyle fenerin forması böyle bilmem ne!!Yahu arkadaş fenerin en ucuz forması 80den başlıyo ve taraftarların çoğu hersene kombineyle beraber yeni formalardan da bitane alıyo en az,forması olsun olmasın,bizdeki gbi yırtılana kadar yeni forma almamazlık etmiyorlar yani...Bizde bunların hiçbiri olmazken fenerin formaları güzel,barcelona formasını bize nie yapmıyolar deyip durun..logo yanda arma delik cubuklar eğri!!! iyi ki A F S abi bikaç terim kullandı herkes ozamandan beri formada eleştirilmedik yer bırakmadı...barselonayı istionuz verin bakalım bi formaya 200 lira ozaman göreyim sizin kalite seviyenizi!!!!!!!
                Alper PEKEN
                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Çarşamba günü TSClup internet sitesinden lacivert tişört aldım. 2 gündür ses seda yoktu. Sabah mail geldi, ürününüz yetkili tarafından onaylandı diye.

Daha kargolanma yok yalnız. Zaten bugün verseler en erken pazartesi elimde olacak.

Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi (o da gelirse)

6 günde Trabzondan buraya ürün getirtiyoruz.

Vallaha insanın canı alış veriş yapmak istemiyor.

Geçenlerde aldığım tişört de 4 günde gelmişti. Beden büyük oldu, geri gönderdim 2 günde öyle, bana istediğimi göndermeleri de 2 gün, sonuç olarak tişörtü 8 günde ancak üzerime giyebildim.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ali fuat abi...bizim de üstteki gibi bir forma tanıtımımız olcak mı? en azından trabzonspor dergisinde bu tarz bi çalışma görebilecek miyiz?
                    Olsun diye diye bekliyoruz fakat beklediğimiz çekim ve photoshop gibi programlarla hazırlanan afişlerin tasarımcılar ve bu işin uzmanları tarafından yapıldığını unutmayalım. Hepsi emek ve bilgi isteyen işler.

Beyaz formamız aynı diyenler şu kol altlarını ancak formayı yakından görünce fark edebilir, görmek isterse tabii.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Trabzonsporun mayosu var mı?

Yorum

• Nike işaretiyle Türk Bayrağı çok yakın olmuş güzel gözkmüyor

Trabzon'a geldiğim gibi alacagm formayı gri alırım heralde farklı o ...
                        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 12:47.

Yorum

• gri formyı yapmıssın tamam da üstüne bari hamsi figürleri işle t-shirt ten forkıyok

Yorum

• fontlar nie aynı ? arkadaşın fotoda vardı?
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fontlar nie aynı ? arkadaşın fotoda vardı?
                              Yeni fontlar henüz gelmedi...
                              Bir kaç güne kadar gelir dediler...
                              Hamiş

Yorum

• Ya 2 gündür soruyorum şuan sitede olan fontlar yeni sezonun mu?
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X