Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burdan hala isinamadim gri formaya... temmuzun sonu insallah yakindan görecem...

bordo ve cubuklu favorilerim...

Yorum

• Yapmak zor , yıkmak kolay.

Nike yavaşta olsa güzel şeyler yapmaya başladı.

Bir kaç sene içerisinde harika formalar giyeceğiz anlaşılan.
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Buraya yine yazayım belki okuyan bir yönetici veya bir yetkili vardır...

Kardeşcağızlarım uzun kollu formaların satışını bir an önce başlayın emi...

Aralığı falan beklemeyin..

Zira kısa kollular 3 ay uzun kollular 9 ay giyilebiliyor..

Özelliklede gurbetçilerimiz için..
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Kararımı verdim gri alıcam...
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Antreman ürünleri çok hoşuma gitti ya.

Geçen seneki çubukludan var bende ama , bu seneki de çok hoşuma gitti.

Ayrıca Gride çok güzel

Hangisine paramı yetiripte alacam onu merak ediyorum

Yorum

• A F S abi trabzonun internet sitesinde arkaya yeni font lari yazabiliyoruzmu ?

Yorum

• aynı formalar

gri formamız da çok rezil olmuş pijama gibi hayal kırıklığı

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sonunda gri formama kavuştum,

formanı al resmi çek başlığında

resimde de görüldüğü gibi 2 sezon önceki formamın armasında ve reklamında hiçbir bozulma yok

Formanın ön yüzü

formanın arka yüzü

gri formanın ön ve arka yüzündeki kumaş farklılıkları, arka yüzü teri dışarı atmak için çok iyi

Ön yüzdeki 3 ayrı rengin birleştiği köşe

Arma gayet başarılı

arka sırt kısmı

grinin kumaşı ve dikişleri enteresan farklı bir formaya benziyor omuz kısmındaki dikişler dikkatimi çekti hoş...
                  tzercin61

Yorum

• İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    grinin kumaşı ve dikişleri enteresan farklı bir formaya benziyor omuz kısmındaki dikişler dikkatimi çekti hoş...
                    Kumaşı çok güzel bir forma üzerinize giyip denediğinizde almanız kesin gibi birşey. Çok hafif ve kaliteli bir kumaşı var..

Yorum

• Kollara beyaz zemin üzerine reklamlar yapışmadan forma almak lazım.

Yorum

• Her foruma girdigimde buraya gelip 5-6 sayfa arkaya dogru nevar neyok diye bi bakiyorum,bu aksam forma konusunu bukadar tartisan bi taraftar toplulugu olmadigi kanisina vardim, ama hersey okadar cok incelenip okadar gereksiz yorumlar yapiliyoki insani formalardada sogutuyosunuz, örnegin önceleri böyle bi baslik yokken ve hersey bukadar tartisilmazken formalari hep lig basladiginda görürdüm ve her sene cok begenirdim, ve aldigimdada görüsüm degismezdi. Ama artik öyle degil malesef.Keske hersey eskisi gibi olsa.
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her foruma girdigimde buraya gelip 5-6 sayfa arkaya dogru nevar neyok diye bi bakiyorum,bu aksam forma konusunu bukadar tartisan bi taraftar toplulugu olmadigi kanisina vardim, ama hersey okadar cok incelenip okadar gereksiz yorumlar yapiliyoki insani formalardada sogutuyosunuz, örnegin önceleri böyle bi baslik yokken ve hersey bukadar tartisilmazken formalari hep lig basladiginda görürdüm ve her sene cok begenirdim, ve aldigimdada görüsüm degismezdi. Ama artik öyle degil malesef.Keske hersey eskisi gibi olsa.

eleştiri olmazsa daha iyisi de olmaz,bunu unutma..

Yorum

• Tekrar söylüyorum formaları görün. Fotoğraflarla karar vermeyin Bunu söyleriz, bunun dışında kimseye formayı zorla sevdiremeyiz. Gri formayı şahsen beğenmemiştim ama giyince hoşuma gitti. Giyin, deneyin, dokunun...
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Formalar git gide güzelleşiyor. Valla değerini bilmek lazım.

Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ben beğeniyorum formalarımızı...

Yorum

• Ailenin ve Şenol hocamın gülen yüzüne bir de Bordo-Mavi eklenince müthiş güzel bir fotoğraf çıkmış.Allahım sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.Çok candan bir fotoğraf,muhteşem bir aile tablosu

Arkadaşlar Trabzonda yaşayanlar artık alışmış olabilir belki ama diğer illerde Bordo-Mavi yi üzerinde bulundurman zaten yetiyor.Bunu derken tabiki her şeyin en iyisinin olmasını istemek hakkımız ama bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok, ki formalarımız geçen 2 yıla göre gerçekten anlatılmayacak kadar güzel formalar.
                                Durumumuza göre alalım kulübümüze destek olalım.Malum yaz ayındayız düğün dü nişan dı sünnetti gözümüzü açamıyoruz çeyreklerden,lastik patlak ama bu çubukludan alacağım 1 tane(kardeşime)en kısa zamanda da kendime gri forma.Trabzonspor bizim takımımz desteğe devam.
                                HER TÜRLÜ
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X