Her foruma girdigimde buraya gelip 5-6 sayfa arkaya dogru nevar neyok diye bi bakiyorum,bu aksam forma konusunu bukadar tartisan bi taraftar toplulugu olmadigi kanisina vardim, ama hersey okadar cok incelenip okadar gereksiz yorumlar yapiliyoki insani formalardada sogutuyosunuz, örnegin önceleri böyle bi baslik yokken ve hersey bukadar tartisilmazken formalari hep lig basladiginda görürdüm ve her sene cok begenirdim, ve aldigimdada görüsüm degismezdi. Ama artik öyle degil malesef.Keske hersey eskisi gibi olsa.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Her foruma girdigimde buraya gelip 5-6 sayfa arkaya dogru nevar neyok diye bi bakiyorum,bu aksam forma konusunu bukadar tartisan bi taraftar toplulugu olmadigi kanisina vardim, ama hersey okadar cok incelenip okadar gereksiz yorumlar yapiliyoki insani formalardada sogutuyosunuz, örnegin önceleri böyle bi baslik yokken ve hersey bukadar tartisilmazken formalari hep lig basladiginda görürdüm ve her sene cok begenirdim, ve aldigimdada görüsüm degismezdi. Ama artik öyle degil malesef.Keske hersey eskisi gibi olsa.
eleştiri olmazsa daha iyisi de olmaz,bunu unutma..
Tekrar söylüyorum formaları görün. Fotoğraflarla karar vermeyin Bunu söyleriz, bunun dışında kimseye formayı zorla sevdiremeyiz. Gri formayı şahsen beğenmemiştim ama giyince hoşuma gitti. Giyin, deneyin, dokunun...
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Ailenin ve Şenol hocamın gülen yüzüne bir de Bordo-Mavi eklenince müthiş güzel bir fotoğraf çıkmış.Allahım sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.Çok candan bir fotoğraf,muhteşem bir aile tablosu
Arkadaşlar Trabzonda yaşayanlar artık alışmış olabilir belki ama diğer illerde Bordo-Mavi yi üzerinde bulundurman zaten yetiyor.Bunu derken tabiki her şeyin en iyisinin olmasını istemek hakkımız ama bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok, ki formalarımız geçen 2 yıla göre gerçekten anlatılmayacak kadar güzel formalar.
Durumumuza göre alalım kulübümüze destek olalım.Malum yaz ayındayız düğün dü nişan dı sünnetti gözümüzü açamıyoruz çeyreklerden,lastik patlak ama bu çubukludan alacağım 1 tane(kardeşime)en kısa zamanda da kendime gri forma.Trabzonspor bizim takımımz desteğe devam.
HER TÜRLÜ
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum