Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugun vaktim vardi tek tek butun dunya kupasi takimlarinin formalarini inceledim,hepsinin kumas kalitelerine falan baktim.

-Adidas,en kaliteli formasi Almanya ve Fransa formalari.oburleri ehh iste siradan.hatta bu arada gs ve fb formalarida vardi.ikisinin de armalar yapistirma ve kumas kalitesi son derece siradan.
    -Puma,Italya formasinin kumasi oburlerinden cok cok farkli,cok kaliteli ve yumusak bir kumasi var.geri kalan puma takimlarinin formalar klasik naylonumsu.
    -Nike in en kaliteli kumasini ben Brazil ya formasinda hissettim,ama butun formalari kumas kalitesi olarak yukaridaki markalara fark atmis.
    -Bizim formalarin kalitesin de olan Barca formalari 40 euro(80 ytl)bir ust kalite olan kumasa sahip formalar 75 euro(150 ytl).ikisi de dry-fit.

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bakin erima gibi dandik bir marka 1860 Münihe yaptigi saade ve özel Formalar

Önceden koydugum Özel Formalara Yorum yoktu, yorumlar bekliyiorum

Güzel olmaya güzel de t-shirt gibi olmuş ya
      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

Bizim gerceklerimiz ve sartlarimiz Nike dan ozel forma siparisi vermemizi olanaksiz kiliyor su an icin.gercekci olalim.ne dunya markasi bir takimiz ne de ozel forma satabilecek ve o satis garantilerini verebilecek bir takimiz.hersey zamanla...

Yorum

İlki tişört gibi duruyo ama ikincisi çok iyi bence...
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• bu seneki ilk formamı an itibariyle almış bulunmaktayım, formaların çoğunu beğendiğimi söylemek isterim. düz renk formalardan hoşlandığım için bordoyu tercih ettim. sırada gri var..
            mağazadaki ürünlerde trabzoncell ve ülker reklamları yok, formalar çok daha güzel görünüyorlar reklamsız.
            muhtemelen 'beyaz arkaplanlı' uygulanacak trabzoncell reklamından ve sırta uygulanacak 'kırmızı' ülker reklamından önce formanızı alın derim...

Yorum

• Formaları bugün inceleme fırsatı buldum. Gri formayı üzerimde de denedim. Kumaşı oldukça rahat. Çok kaliteli ve hafif hissetmiyorsunuz bile..

Bu yeni logoları da ilk defa inceleme fırsatı buldum ve çok beğendim. Malzeme gerçekten kaliteli ve doğru uygulanmış. Armada yamulma filan yok. Kopma sorunu olmazsa nakıştan pek farkı yok.

Fatura ödemem gerektiği için alamadım ama gri formayı alacağım.

Bu arada uzun kollu seven arkadaşlara kötü haber uzun kollu formalar kışa doğru çıkacakmış.

Yeni tişörtler ve antrenman ürünleri henüz gelmedi ilerleyen günlerde gelecekmiş.

Formalar dizayn olarak belki taraftarlarımızın genelinde olumlu tepki vermese de kumaş kalitesi üst düzey.

Parçalı forma yapılmasa da olurdu açıkçası.

Yorum

• Şu Teofilo ve Yattara'nın giydiği ürün de 10 numaraymış hani..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formaları bugün inceleme fırsatı buldum. Gri formayı üzerimde de denedim. Kumaşı oldukça rahat. Çok kaliteli ve hafif hissetmiyorsunuz bile..

Bu yeni logoları da ilk defa inceleme fırsatı buldum ve çok beğendim. Malzeme gerçekten kaliteli ve doğru uygulanmış. Armada yamulma filan yok. Kopma sorunu olmazsa nakıştan pek farkı yok.

Fatura ödemem gerektiği için alamadım ama gri formayı alacağım.

Bu arada uzun kollu seven arkadaşlara kötü haber uzun kollu formalar kışa doğru çıkacakmış.

Yeni tişörtler ve antrenman ürünleri henüz gelmedi ilerleyen günlerde gelecekmiş.

Formalar dizayn olarak belki taraftarlarımızın genelinde olumlu tepki vermese de kumaş kalitesi üst düzey.

Parçalı forma yapılmasa da olurdu açıkçası.
                  formalarda trabzonspor yazısı varmıydı yakanın arkasında...bide bu trabzoncell yazısı bu senede hep bez parcalı olarak mı cıkacakmıs bılgı alabıldın mı

Yorum

• burda kav kez dıllendırsemde kıms eoralıklı olmadı bu bez parcası ıcın gecen sene denılmıstı kı onumuzdekı sene olmayacak ama gene var... fenerbahcenın ıdman formalarını gordum adamların kollarındakı turk telekom yazısı cok guzel bole bırsey yapamıyormuyuz cok mu zor anlayamadım..sonucda oraya yapısacak....dıkıleceksede gs de bjk oldugu gıbı beyaz zemın uzerıne dıkıslı olsun bez parcası gıbı olmasın .....

Yorum

• afs abı acıkmıssın senı gormedın senın bı bılgın vardır bu konuda.....

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        formalarda trabzonspor yazısı varmıydı yakanın arkasında...bide bu trabzoncell yazısı bu senede hep bez parcalı olarak mı cıkacakmıs bılgı alabıldın mı
                        Trabzonspor yazısı yok. Şuanki formalarda kol reklamı yok daha sonrakilerde olacak mı diye sordum olabilir bilmiyoruz dedi.

Yorum

• Doğru fotoğraf çekiminin etkileri bunlar. Bizim formalarımızın da her köşesini detayını görebilmeliyiz.
                          Yeni ürünlerden alınca nasıl olabilir diye çekim yapıp paylaşmayı planlıyorum.

Böyle incelikler eklenebilir formaya hala geç değil:

Kollardaki sponsor logolarının düzgün kullanılması ve sırtta Trabzonspor yazması gibi pek çok konuyu yetkililere ileteceğim, sağlıklı bir bilgi alınca paylaşırım.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 19:37.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak zurjcas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu seneki ilk formamı an itibariyle almış bulunmaktayım, formaların çoğunu beğendiğimi söylemek isterim. düz renk formalardan hoşlandığım için bordoyu tercih ettim. sırada gri var..
                            mağazadaki ürünlerde trabzoncell ve ülker reklamları yok, formalar çok daha güzel görünüyorlar reklamsız.
                            muhtemelen 'beyaz arkaplanlı' uygulanacak trabzoncell reklamından ve sırta uygulanacak 'kırmızı' ülker reklamından önce formanızı alın derim...
                            Logo ve ay yıldız yapıştırma mı?
                            En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 20:38.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor yazısı yok. Şuanki formalarda kol reklamı yok daha sonrakilerde olacak mı diye sordum olabilir bilmiyoruz dedi.
                              hıcbırınde yokmuydu trabzonspor yazısı yopksa sadece bordo formada mı yoktu.. vermıs oldugun bılgıler ıcın tesekkurler.....

BEZ PARCASI ISTEMIYORUM CİRKİN DURUYOR........

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hıcbırınde yokmuydu trabzonspor yazısı yopksa sadece bordo formada mı yoktu.. vermıs oldugun bılgıler ıcın tesekkurler.....

BEZ PARCASI ISTEMIYORUM CİRKİN DURUYOR........
                                Rica ederim. Hiçbir formada yok kol reklamı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X