Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence disarida olmasi daha iyi, herkes formayi parmaklamadan fiyatina bakabilir
    insanlar formaları giyip deniyorken parmaklamaları garipsenmemeli insan alacağı formanın kumaşını ve verdiği hissi , formayı aldıktan sonra mı görecek fiyatı ilgililerin sözlerinden de öğrenebiliriz lakin kumaşın hissini kim anlatabilir ?
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• benim merakım
      yakanın arka kısmına trabzonspor yazıyormu
      fontlarda ts logosu varmı
      bir gün mutlaka

Yorum

• şu gri sarıya benzer renklerden formamız olsaydıya çok güzeller
        Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En son yazdığım yorumdan sonraki tüm yorumları tek tek okudum.
          Yorumlarını, tepkilerini merak ettiğim insanların büyük çoğunluğunun formaları beğendiğini gördüm. Zevkine görüşlerine güvendiğim değer verdiğim arkadaşlarımın da benimle aynı görüşte olmaları beni sevindirdi.

Olumsuz görüş bildiren üyelerin takındığı agrasif tavırların çoğu konu hakkındaki bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. İşi Nike batsın diye getiren bile olmuş çok güldüm.

Gri forma meselesi bir yöneticimizin ortaya attığı bir fikirdi. Daha ilk duyurulması daha projelendirilmeden, planlanmadan insanların meraklandırılması stratejik bir hataydı. Barcelona ekstra renk kullanırken tarihten aldığı referansları kullanıyor ve belli kurumsal renklerin dışına çıkmıyor. Bu anlamda Trabzonspor'un ekstra renk kullanması gerekiyorsa bunların neler olabileceğini paylaşmıştım. Bu başlı başına bir konu o meseleyi başka bir mesajda yazayım.

Gri formamızın tasarımı gayet güzel. Sadece gri olmaması, içinde bordo mavi renklerin kullanılması bir incelik. Forma modeli benim sevdiğim, Arsenal'in çizgilerinden yola çıkılarak tasarlanmış Aston Villa tarzı olarak ta bilinen bir model. Aynı modelin gri yerine mavi olanı yapılsaydı diye önerilerde bulunmuştum.

Gri formaya şimdilik ısınamayanlar olabilir bence sahada futbolcular üzerinde görünce fikriniz değişecektir eminim. Grinin bordo ile uyumu da hoş olmuş.

Çubuklu forma Trabzonspor tarihindeki doğru uygulanmış en kaliteli ürün. Kappa zamanındaki çubuklu formanın kalitesinin çok ötesinde. Formalar tek başına bir anlam ifade etmez onu anlamlandıran ve ruh katan içindeki futbolcular ve elde ettiğiniz başarılardır demiştim. Kappa forma içindeki Fatih Tekke'ye ve onun çağrıştırdığı duygusallığa kapılanlar o formalarda armalarımızın yanlış kullanıldığını, aşırı pahalı oluşunu, hiçbir yerde bulunmayışını hiç dile getirmiyorlar.

Çubuklu formamız, renkleri, kumaş kalitesi, çubuk kalınlıkları beyaz, bordo ve mavi şortla olan uyumu ile dört dörtlük oldu. Nesi yeni diyenler hakikatten bu forma işine hiç kafa yormuyor veya algıda sorunları var diyebiliyorum başka mantıklı bir açıklaması yok o tür eleştirilerin.

Haksız ve ölçüyü kaçıran -nedense Türkçesi de bozuk olan- insafsız eleştirilerin çoğu bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor.

Beyaz forma da Nike'ın yeni ürünü. Eski beyaz forma ile alakası yok renginin beyaz oluşu dışında. Fakat bunu ancak yakından görünce anlayabilirsiniz. Kullanılan kumaş kalitesi yanlardaki hava delikleri kesimi ile yeni Brezilya formasının beyaz rengi. Yakalar bordo veya açık mavi olsaydı veya formada bordo mavi renkler kullanılsaydı diyebilirsiniz fakat bizim kadar çok çeşit forma üreten başka Nike takımı yok. Özel forma yaptıranlar iki forma yaptırıyorlar. Her modelde ektstra istek ekstra maliyet demek.

Onur'un kaleci forması muhteşem. Aynı modelin farklı renkleri de var. Kaleci formalarında çok ekstra model çok az. Bir çok milli takım kalecisinin forma modeli bu.

Fontlar konusunda -grafik tasarımcı olduğum için olmalı- benim kadar pozitif girişimde bulunan olmamıştır. Font konusundaki ısrar ve önerilerimin kabul görmesi sevindirici.

Bordo formamız kesimi renkleri ve kumaşının hafifliği ile sizi şaşırtacak güzel bir forma. Geçen sene mavi giyince bu seneki alternatifi bordo oldu ve güzel oldu.

Parçalı formada bu kadar ısrara gerek yoktu kanaatindeyim. Yakaların kesimi eski formalara göre çok daha rahat kumaş kalitesi ise çok daha üst düzeyde. Acaba bordo ağırlıklı değil mavi ağırlıklı mı olsaydı diye düşünenler olabilir fakat bu renk -belki de bizim sayemizde- Nike kolleksiyonuna bizim renklerimizle katılmış bir model oldu. Yine maliyet ve taraftarlarımızdan beğenenler olması nedeniyle kolleksiyonda yerini aldı. Bordo ile mavinin yanyana kullanıldığı bir model olarak sahada yerini alacak.

Bu kadar forma çeşidi forma konusunda bu kadar farklı görüş ve yaklaşımları olan bir taraftar topluluğu için gerekli belki de.

İdman ürünlerimiz yine kalite ve yine güzel. Nike'ın ürün kalitesine ve tasarımlarına ön yargısız doğru bilgilerle yaklaşanlar güzellikleri görebiliyor.

Herkesin gıpta ile izleyeceği bir takım olacağız her anlamda. Yıkmak kolay, yapmak zor. Beğenenler memnuniyetlerini belki sadece mutlu bir tebessümle içlerine dolan sıcaklıkla yaşıyor hiçbir şeyden memnun olmayacak olanlar ise bu işi çok gürültülü ve rahatsız edici yapıyor.

Forma ile ilgili tepkiler her sezon aşağı yukarı aynı oluyor. Bu başlığı sürekli takip edenler olayı başka değerlendiriyor. Sırf çıksa da eleştirsem diye bekleyenler de vardır eminim.

Tepkiler fırtına gibi önce gürlüyor sonra duruluyor ve aklı selim galip geliyor her zamanki gibi.

Trabzonsporumuzun yeni sezon formaları ve ürünleri hayırlı olsun. Yeni başarılarla süslesinler formamızı. Güzel gören güzel düşünür, zevkler tartışılabilir ama kimsenin Trabzonspor'un formasını aşağılamaya, başkalarını aldırmamaya teşvik etmeye hakkı olamaz.

Bu işte emeği geçenlere tekrar teşekkür etmek lazım. Nerelerden nereye geldiğimizi ve bu işlerin bir süreç olduğunu unutanlara da insaf dilemek lazım.

Daha yeni başladık.

Tanıtımla ilgili profesyonel çekimler olacak ve yeni sürprizler var sırada. Satış sitesi ve ürün sunumu ile ilgili önerilerimi yetkilelerle İstanbul'da yapacağım görüşmede birebir iletme şansım olacak.

Sırada yeni ürünlerden almak var.
          her kelimesine katılıyorum , busene ki formalar sahane cubuklu formaya gelince hem renk bakımından hemde kalite bakımından tarihimizdeki en iyi forma artık bunu kappayla karıstırmayın.
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Annem tüm hayallerimi suya düşürdü.

Gri formamı alsam çubuklu mu ?
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Annem tüm hayallerimi suya düşürdü.

Gri formamı alsam çubuklu mu ?
              bi forma seç mi dedi .. ekonomik ise annen haklı gerek yok 2 formaya kızma kadına

Yorum

• Antrenman T-shirtleri satisa ciktimi acaba?
                Annem suan Trabzonda ama fazla kalmicak. Bir hafta icinde cikar insallah, yoksa forma almak zorunda kalicam. Ama benim favorim antrenman t-shirtleri.

Vallah cok süper!
                2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar bugun itibariyle yeni sezon forma ve şortlarımız Mecidiyeköy TS Club Mağazamıza gelmiştir.Antreman ürünleri ve eşofmanlar daha sonra satışa sunulacaktır.
                  TS CLUB - MECİDİYEKÖY (0212) 272 43 64

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bi forma seç mi dedi .. ekonomik ise annen haklı gerek yok 2 formaya kızma kadına
                    Yok 75 Lira verir misin diyince terliği yedim ççç
                    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Bu sene bence Nike muazzam derecede başarılıdır..

Gri forma baktıkça çok güzel gelmeye başladı gözüme..Çubuklu ise arşivlik derler ya aynı o biçim olmuş..Çünkü ben bu çubuklu gibi bir forma daha geleceğine inanmıyorum.

Helal olsun valla..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bunlara bayıldım.

Çubuklu formayı çok beğendim.Parçalı forma bu sene gereksizdi geöen sene bu yaka olsa imiş güzel olurdu. gri beklentimin altında ama insan alışınca çokta kötü gelmiyor sahada görmek lazım.Beyaz forma daki mavi nin tonu ayarlanabilirdi.'''Arjantinin formaları gibi''Bordoyuda beğendim.

Yorum

• su formalari begenmeyenler göz dokturuna görünsün.suan brezilya sili maci var ve brezilya nin giydigi forma igrenc ötesi.ama bizim formayi begenmeyenler ona müthis derler.acayip insanlariz maalesef.
                          iho istifa.

Yorum

• Yeni yeni bakabildim ürünlere.
                            Geçmiş yıllarda nasıl yerden yere vurduysak bu sene de tebrik etmek görevimiz.
                            Ufak tefek detaylar dışında ürünlerin hepsi çok güzel.
                            Emeği geçen herkese teşekkürler..

Yorum

• - Evet ,bakalım ilk ürünlerle çekilmiş resmini ilk kim koyucak foruma
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok 75 Lira verir misin diyince terliği yedim ççç
                                *bkz.güdümlü anne terliği
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X