Beylikdüzü Ts Clup ' a yeni formalar geldi mi acaba ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİdman ürünlerinde kullanılan arma doğru olan. Madem yapabiliyorsun formalarda neden millete eziyet çektiriyorsun yahu..
arka sayfalarda yazılmıştı sanırım,korsan ürünlerın onüne geçmek için formalarda dikişli armalar kullanılmıyor...ayrıca armalar yenı teknıkle basıldı formalara..geçmiş yıllarda yaşanan aşınma,kopma,yırtılma gibi sorunlar en aza indirilecek yenı uygulama ile..
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeylikdüzü Ts Clup ' a yeni formalar geldi mi acaba ?
bir kişi de yazmaz mı şu formaların fiyatını, şimdi arayacam soracam teker teker de işimdem dolayı arayamıyorum, zaman yokEn son hamucera tarafından düzenlendi; 28.06.2010, 14:45.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
uzun zamandır foruma giremiyorum formaları yeni gördüm hayırlı olsun...gri ve çubuklu formamız gerçekten çok güzel...tanıtım da güzel yapılmış ilk seneye göre çok şey değişmiş ve gelişmiş...
daha da güzel olacak herşey hele bi sahaya çıkılsın formalarla...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorası kapanmıştı ne zaman açıldı tekrar, ama alternatif olarak atla metrobüse 10 dk. yürürsün indikten sonra mecidiyeköy TSClub orada var yeni formalar
bir kişi de yazmaz mı şu formaların fiyatını, şimdi arayacam soracam teker teker de işimdem dolayı arayamıyorum, zaman yok
Yuh ya haberimiz yok
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorası kapanmıştı ne zaman açıldı tekrar, ama alternatif olarak atla metrobüse 10 dk. yürürsün indikten sonra mecidiyeköy TSClub orada var yeni formalar
bir kişi de yazmaz mı şu formaların fiyatını, şimdi arayacam soracam teker teker de işimdem dolayı arayamıyorum, zaman yok
sen numarayı ver ben ararım
benim işim gücüm yok :P
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbuldaki TS clupların hangi semtlerde oldugunu gösteren link varmı acaba ?
50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
Bugün formalarımızı inceleme fırsatı buldum şahsi fikrimi söliyim formalarımızın kumaş kalitesi geçen senekiyle aynı.Yeni yazı fontlarıda daha gelmemiş.Personelden birisiyle tartışmaya girdim adama göre nike çubuklu formada kendi armasını yanlış yere bastığını iddia ediyoo bana diyoki biz doru yere bastık armayaı nike kendi armasını yanlış yere basmış diyo bu kadar komik çalışanlarımız var işte
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün formalarımızı inceleme fırsatı buldum şahsi fikrimi söliyim formalarımızın kumaş kalitesi geçen senekiyle aynı.Yeni yazı fontlarıda daha gelmemiş.Personelden birisiyle tartışmaya girdim adama göre nike çubuklu formada kendi armasını yanlış yere bastığını iddia ediyoo bana diyoki biz doru yere bastık armayaı nike kendi armasını yanlış yere basmış diyo bu kadar komik çalışanlarımız var işte
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum