Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bordeaux yeni formalari..

...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hirvat milli takimi nin formalarin dan yapsalar keske.

Gecen sene arkadaslar cizimi ni yapmisti ve cok super bir forma ortaya cikmisti.

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son olarak uzun kollu formalarımızı tutupta aralık ayında satışa çıkarmasınlar..

Bu kadar gurbetçi şehre gelecek vede ben dahil herkes uzunkollu istiyecek..

Derhal uzunkollularda satışa çıkarılmalı..
        Uzun kol konusunda katılıyorum...
        Ben de uzun kollu forma almak istiyorum...
        Umarım fazla geciktirmezler...
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Keşke çubuklunun arkasında ki çubukları başa kadar devam ettirselerdi, çok daha güzel olacaktı.
          Federasyon talimatlarında numara yazılacak kısmın tek renk olması gerektiği belirtilmiş.

İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          5 forma olayı cok sacma zaten , yıllardır bu yanlısı yapıyoruz .
          Son 2 yıldır 5 forma çıkıyor ancak bir iki maç hariç Çubuklu Parçalı ve Beyaz dışında forma kullandık mı?
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Seni bir yerden hatırlar gibiyim

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sivasspor gibi takimlar urunleri para verip aliyorlar. 3 İstanbul takimi ise reklam karsiligi yani bir nevi sponsorluk.

Adidas bize sponsor olmayi kabul etmedi.
              halit emin değilim ama sanki okumuştum sponsor olmadan önce,

Adidas,Kappa ve Nike ile görüşülüyor deniliyordu, daha sonra da en iyi teklif Nike tarafından yapıldığı için nike tercih edilmişti,

dediğim gibi emin değilim sadece o dönemler böyle bir yazı okumuştum, başkan ağzıyla yazılmış yazı
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• fotoğraflardan bir şey anlayamadım. logomuz yapıştırma mı acaba ????
                ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Çubuklu forma şahane,

Bordo forma güzel ve çekici,

Gri forma beklentinin çok altında, heyecanlandıramadı beni...

Parçalı forma son derece gereksiz...

Genel olarak, Nike ilk defa biraz daha iyi bir iş çıkarttı... Ama daha iyi olması gerekiyor...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• daha kötüsü olamazdı

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      halit emin değilim ama sanki okumuştum sponsor olmadan önce,

Adidas,Kappa ve Nike ile görüşülüyor deniliyordu, daha sonra da en iyi teklif Nike tarafından yapıldığı için nike tercih edilmişti,

dediğim gibi emin değilim sadece o dönemler böyle bir yazı okumuştum, başkan ağzıyla yazılmış yazı
                      Abi ben o zamanlar her gün takip ediyordum haberleri, şimdi yalan olmasın ama; Adidas yetkilileri ürünleri hemen yetiştiremeyiz gibisinden cümleler de kullanmıştı. Biz de Nike'ı tercih etmiştik. Ama Adidas bize her zaman uzak tavır sergilemişti buna eminim. Eski başlıkta bulursam ilgili haberleri paylaşırım.

Edit: Eski sponsor Puma başlığını araştırdım,

Adidas, Kappa ve Nike firmalarıyla görüşme olmuş. Adidas önümüzdeki 10 yıl için dolu olduklarını söylemiş. Bize de en cazip teklifi Nike verdiği için Nike tercih edilmiş.
                      En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 22:40.

Yorum

• Yazi stili mükemmel duruyor!
                        .

Yorum

• Hayırlı olsun yeni sezon formalari güzel olmuş çubuklu forma harika 5 üzerinden 4.88 gri forma da güzel olmuş ona da 5 üzerinden 4....

Yorum

• Sonuç olarak formalarımız genel itibarıyle güzel.
                            50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uzun kol konusunda katılıyorum...
                              Ben de uzun kollu forma almak istiyorum...
                              Umarım fazla geciktirmezler...
                              Bende uzun kollu forma hastalarındanım insALLAH en yakın zamanda cıkarlar.
                              Ama kışa anca çıkar tıpkı geçen seneki gibi olur ve tüm formalarında uzun kollusunu çıkarmazlar.
                              - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sonuç olarak formalarımız genel itibarıyle güzel.
                                Bence sadece formalar değil.Ürünlerde güzel antreman forması,Alanzinho ve Onur tişörtleri felan ...
                                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X