Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nasil yani nike kötüleyen hep avrupadan kisilermi yazdin? pek anlasilir degil kusura bakma renkdas
    sezgin anliyan anladi sen üstüne alinma kardesim
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• Şurda Adidas Adidas diyip durmayın. Adidas seni sponsor olmaya layık görmemiş hala Adidas diyorsunuz. Nike da olmasaydı şimdi Lotto giyiyorduk. Azcık kıymet bilin. Adidas sana sponsor olmayı kabul etmemiş. Azcık takip edin arka sayfaları, sponsorluk süreçlerini.

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sezgin anliyan anladi sen üstüne alinma kardesim
        tamam ozaman baska

Yorum

• nike'ın sadeliğine adidas'ın 3 çizgisi yeter.
          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
          legends never die ...

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bisey farketim nike kötülüyen addidasi öven kisiler hep avrupadan yazan üyeler neden acaba ???
            bende bu görüse karsiyim vural
            keske bir 3+ yil daha nike ile calissak

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nike'ın sadeliğine adidas'ın 3 çizgisi yeter.
              tabi eger sampyionlar ligindeysen veya avrupa liginde guruplardan ciktiysan...

böyle sampiyonu belirlemekle adam babasinin hayrina forma yapmaz kimseye...

yukaridada zaten yazmis bir arkadas, adidas bizi kötü dönemde istemedi nike kabul etti.

hainligi cok severiz biz.

Yorum

• İlk olarak çeko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşım aşağıdaki linkte nıkenin 2010-2011 kreasyonlarını görebilirsin. Herhangi bir nike mağazasına gidip katalogdan istediğin formayı seçip istediğin renkte siparişini verip 1 hafta içinde formaları teslim alabilirsin. Formalar katalogdan seçilmiş. Bize özel falan değil. Takıma özel forma şöyle oluyor. Bjk nin geçen yılki formalarındaki çizgileri, desenleri başka hiçbir takımda göremezsin. Çünkü o formaları adidas bjk ya özel yaptı. kataloglarda yoktur yani..
                http://www.prodirectsoccer.com/speed...ootball%20Kits
                Ben burda gri forma göremiyorum????
                DRAGO GABRIC

Yorum

• Ben de Nike'ı severim ama biraz daha değişik formalar dizyn etsin hep diyorum mesela bordo forma dümdüz olmuş üstüne değişik mavi renkte desenler yapılabilir vs...
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de Nike'ı severim ama biraz daha değişik formalar dizyn etsin hep diyorum mesela bordo forma dümdüz olmuş üstüne değişik mavi renkte desenler yapılabilir vs...
                    Nike öyle bir riske gireceğini sanmıyorum. Mesela Barça'nın bile öyle desenli forması olmadı...
                    DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      var kardes. beyaz kollari sihay olan bir t-shirt var... ordan anlarsin

Yorum

Modelden bahsetmiş ...

Bizim gri formanın modeli var orada ...

Yalnız şunu es geçmiş Nike kullanan bütün takımların modelleri orada
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler Bu Saatten Sonra Ne Konuşsak Yazık Ama Bence Güzel Formalarda Bi Çizgimiz Var Bence Eksikleri Var Ama Mükemmel Formalar

Örnek Vereyim Chelsea'nin Formalarına Bakın ? Neler Değişmiş Buyrun Resimler...

2009-2010 Chelsea Home Kit

Buda 2010-2011 Chelsea Home Kit

Yorum sizlerin...
                          1. forma hiç güzel değil,futbolcular sanki sütyen giymiş gibi görünecek
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu bizim taraftara ne desek az. Allah aşkına 3 sene önceki bordo formayı alın ve bugün ki formayla yanyana koyun. 3 senedir giydiğimiz beyaz formayı alın bugünkinin yanına koyun. zar zor geçen sene ürettirebildiğimiz çubuklu formayı alın bugün ki ile yanyana koyun. 2 senedir para verdiğiniz parçalı formayı alın isterseniz ters çevirin bugünki ile yan yana koyun. ve Allah aşkına en sonunda da şapkanızı alın önünüze koyun. yakalar dışında ne fark göreceksiniz. biri bana bunu izah etsin. nike 2010-2011 kreasyonlarını dünya kupasıonda görüyoruz. dizayn olarak da kalite olarak da adidas ve puma'nın çok gerisinde kalıyorlar. puma gibi saçma sapan bir firma bile nike'dan daha başarılı.

forma işi nike'ın işi değil. nike çok iyi spor ayakkabısı üretir bunun dışında özellikle forma işinde berbattır. biri bana izah etsin lütfen neden 3 senedir aynı çizgilere sahip forma giyiyoruz.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

böyle formalarımız olsa daha iyi değil mi?
                            Nike bu işi kötü yapıyosa neden Man Utd., Barça, Arsenal, İnter gibi dünya devleri Nike ile anlaşma yapsın?
                            DRAGO GABRIC

Yorum

• bizim formalar ve formalarla ilgili görüşler var.

başka takımların formalarına da ulaşabilirsiniz.

Yorum

Nike öyle bir riske gireceğini sanmıyorum. Mesela Barça'nın bile öyle desenli forması olmadı...
                                Abi burda geçenlerde Atesh çok güzel tasarımlar yapmıştı çok beğenilmişti onun gibi her sezon aynı çeşitler oluyo maalesef bizim formalar..
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X