Şurda Adidas Adidas diyip durmayın. Adidas seni sponsor olmaya layık görmemiş hala Adidas diyorsunuz. Nike da olmasaydı şimdi Lotto giyiyorduk. Azcık kıymet bilin. Adidas sana sponsor olmayı kabul etmemiş. Azcık takip edin arka sayfaları, sponsorluk süreçlerini.
Arkadaşım aşağıdaki linkte nıkenin 2010-2011 kreasyonlarını görebilirsin. Herhangi bir nike mağazasına gidip katalogdan istediğin formayı seçip istediğin renkte siparişini verip 1 hafta içinde formaları teslim alabilirsin. Formalar katalogdan seçilmiş. Bize özel falan değil. Takıma özel forma şöyle oluyor. Bjk nin geçen yılki formalarındaki çizgileri, desenleri başka hiçbir takımda göremezsin. Çünkü o formaları adidas bjk ya özel yaptı. kataloglarda yoktur yani.. http://www.prodirectsoccer.com/speed...ootball%20Kits
Ben de Nike'ı severim ama biraz daha değişik formalar dizyn etsin hep diyorum mesela bordo forma dümdüz olmuş üstüne değişik mavi renkte desenler yapılabilir vs...
Ben de Nike'ı severim ama biraz daha değişik formalar dizyn etsin hep diyorum mesela bordo forma dümdüz olmuş üstüne değişik mavi renkte desenler yapılabilir vs...
Nike öyle bir riske gireceğini sanmıyorum. Mesela Barça'nın bile öyle desenli forması olmadı...
yahu bizim taraftara ne desek az. Allah aşkına 3 sene önceki bordo formayı alın ve bugün ki formayla yanyana koyun. 3 senedir giydiğimiz beyaz formayı alın bugünkinin yanına koyun. zar zor geçen sene ürettirebildiğimiz çubuklu formayı alın bugün ki ile yanyana koyun. 2 senedir para verdiğiniz parçalı formayı alın isterseniz ters çevirin bugünki ile yan yana koyun. ve Allah aşkına en sonunda da şapkanızı alın önünüze koyun. yakalar dışında ne fark göreceksiniz. biri bana bunu izah etsin. nike 2010-2011 kreasyonlarını dünya kupasıonda görüyoruz. dizayn olarak da kalite olarak da adidas ve puma'nın çok gerisinde kalıyorlar. puma gibi saçma sapan bir firma bile nike'dan daha başarılı.
forma işi nike'ın işi değil. nike çok iyi spor ayakkabısı üretir bunun dışında özellikle forma işinde berbattır. biri bana izah etsin lütfen neden 3 senedir aynı çizgilere sahip forma giyiyoruz.
Yorum