Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çubuklu forma konusunda kendimce gördüğüm eksiklikleri yazmak istiyorum.

- Ts amblemi çubuk içerisine oturtulmak istenmiş. Burada doğru kullanım için Nike ambleminin göz önüne alınarak Ts ambleminin biraz daha ortaya kayması gerekiyor.

- Diğer eksik nokta ise kullanılan fontun rengi. Formanın sırt kesimi mavi. Mavi gibi açık renk bir zemine sarı yazı karakterleri olmamış. Mavi zeminde gri formada kullanıldığı gibi bordo renk font kullanılırsa hem daha uyumlu olur, hem de formaya derinlik katar.

- Bunların dışında formayı şortla ve tozluklarla bir bütün olarak düşünmemiz gerekir. Ve bu konuda da bir istikrarın sağlanması en önemli olayların başında geliyor.
    Çubuklu forma bizim için önemi olan bir forma. Bu formayı da bir bordo, bir mavi, bir beyaz şortla denemek yerine bir renkte karar sağlanmalı. Beyazın bu konuda iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Ayrıca tozlularda da içerisinde beyaz renkleri barındıran, şortla da uyum sağlayacak olan mavi tozluklar düşünülebilir.(geçtiğimiz sezondan buna bir örnek)

Formalarımız ne kadar Nike ın kataloğundan seçilmiş ürünler olsada bu tür forma-şort-tozluk kombinasyonlarında istikrarı yakalarsak, kendi çizgilerimizi de oluşturmuş oluruz.
    Küçük bir ayrıntı gibi gözükse de bu söylediğim önemli şeyler. İnşallah bu konuda gerek özen gösterilir.

dediklerine aynen katılıyorumm, aklımdan geçenleri yazmışsın.
    en önemli olanında dediğin gibi forma-şort-tozluk olayında istikrarı sağlamamız.

bugün avrupada çoğu takım bu sayede hemen fark ediliyor.
    çizgili forma, beyaz şort, mavi tozlukta ısrar etmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formalar genel itibariyle güzel benim canımı sıkan şey bütün Dünya'da isimler numaranın üstündeyken bizim ligimizde neden altında?Maksat reklamsa numaranın altında da olabilir dimi!

Bu noktada TFF'ye teessüflerimi gönderiyorum.
      Almanya'da da aynı sanırım kanka. Üstte reklam ya da takım ismi, altta futbolcu ismi yazıyor anımsadığım kadarıyla.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        inter formasının aynısı dedik ve barça fontları kullanılmış dedik.Formalar çıktıktan sonra eleştirmek için hemen başlığa koşmak yerine başlığı biraz takip etsen gri forma hariç hepsi bilinen formalardı.
        tamam arkadaşım eleştirmeyelim koşmayalım hiçbir yere, çok büyük ayıp etmişiz eleştirmekle. bilinen diye kabullenelim. biz daha berbatını tasarlayana kadar en berbatı bunlar. gri formaya yorum bile fazla zaten.

Yorum

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bazı şeyler o kadar gerçektir ki, denmelidir.. kumaş kalitesini bilemem ama formalar berbat.
          Şimdi bir arkadaş senin hakkında gerçek olduğuna inandığı bir konuyu dile getirse ne olacak
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Almanya'da da aynı sanırım kanka. Üstte reklam ya da takım ismi, altta futbolcu ismi yazıyor anımsadığım kadarıyla.
            Almanya'da da değişti kanka.Bu arada İngiltere-Almanya penaltılara kadar gider.
            Bordomavi.net

Yorum

• yenı kreasyon urunlerın tamamını nerden gorebılırız forma sort t-shirt atkı falan ıvır zıvır hepsini?

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi bir arkadaş senin hakkında gerçek olduğuna inandığı bir konuyu dile getirse ne olacak
                beni hiç tanımayan etmeyen birinin benim hakkımdaki fikirleri ne kadar gerçek olabilir? ama formalar ortada, bence berbatlar, bu durumda bunlara güzel diyenlere de katılmamak, eleştirmek çok doğal.

Yorum

tamam arkadaşım eleştirmeyelim koşmayalım hiçbir yere, çok büyük ayıp etmişiz eleştirmekle. bilinen diye kabullenelim. biz daha berbatını tasarlayana kadar en berbatı bunlar. gri formaya yorum bile fazla zaten.
                  Eleştir ama bilerek,görerek eleştir.Formalarda bazı güzel değişiklikler var bunları göz ardı ederek hemen berbat olmuş demek doğru değil.Formalar gayet hoş olmuş,beğenip beğenmemek sana bağlı.Artık cevap vermeyeceğim sana istediğin gibi eleştir.Önceki formaları görmeden,sanki bir zamanlar bu takıma lacivert forma giydirmemişler gibi eleştirmeye devam.

Yorum

düşünce özgürlüğü ne alaka şimdi.. siz diyince düşünce özgürlüğü oluyorda ben diyince mi olmuyor.. benim düşünceme göre zevsizdir bu formaları beğenenler.
                    Bocek formalar fontsuz satiliyor bos alirsin veya bordo font yaptirirsin sonucta sana kalmis cozume odaklan. begenmek zorunda degilsin ama kimseyede oyle kafana gore bunu begenmeyen zevksizdir falan diyemezsin,bizde sana bir cok yafta yapistirabiliriz iki dakika da cok kolay.

Yorum

• Armaları dert etmeyin. Zamanla onların yeri düzeltilir.

Unutmayın ki ilk Nike formalarımızda Ts amblemi ne kadar aşağılara yapıştırılmıştı. Bunun farkına vardılar ve diğer formalarda düzelttiler.

Amblemler bizde nasılsa. 1-2 uyarı ile çalışan kişi onları iki rengin ortasına yapıştırır.

------------------------------------------

Bu arada bizim taraftara böyle forma yapmaları lazım Kimse çubuğundan simetrisinden, orasından burasından sorun da etmez

En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 15:33.

Yorum

• gri formayı beğenmedim diğerleri de uzaktan bakınca geçen senekilerle aynı gibi. yine çubuklu forma ile alanzinho tişörtünü alırım.
                        En son The Legend tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 15:34.
                        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                        legends never die ...

Yorum

• Formalar güzel, gittikçe daha güzel şeyler çıkıyor ortaya ama yine de ille de Kappa diyorum.

Yorum

• yahu bizim taraftara ne desek az. Allah aşkına 3 sene önceki bordo formayı alın ve bugün ki formayla yanyana koyun. 3 senedir giydiğimiz beyaz formayı alın bugünkinin yanına koyun. zar zor geçen sene ürettirebildiğimiz çubuklu formayı alın bugün ki ile yanyana koyun. 2 senedir para verdiğiniz parçalı formayı alın isterseniz ters çevirin bugünki ile yan yana koyun. ve Allah aşkına en sonunda da şapkanızı alın önünüze koyun. yakalar dışında ne fark göreceksiniz. biri bana bunu izah etsin. nike 2010-2011 kreasyonlarını dünya kupasıonda görüyoruz. dizayn olarak da kalite olarak da adidas ve puma'nın çok gerisinde kalıyorlar. puma gibi saçma sapan bir firma bile nike'dan daha başarılı.

forma işi nike'ın işi değil. nike çok iyi spor ayakkabısı üretir bunun dışında özellikle forma işinde berbattır. biri bana izah etsin lütfen neden 3 senedir aynı çizgilere sahip forma giyiyoruz.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

böyle formalarımız olsa daha iyi değil mi?

Yorum

• bisey farketim nike kötülüyen addidasi öven kisiler hep avrupadan yazan üyeler neden acaba ???
                              En son Vural Kuyumcu tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 15:59.
                              25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bisey farketim nike kötülüyen addidasi öven kisiler hem avrupadan yazan üyeler neden acaba ???
                                nasil yani nike kötüleyen hep avrupadan kisilermi yazdin? pek anlasilir degil kusura bakma renkdas

eger öyle yazdiysan ben Nike cok begeniyorum ve adidasi hayatta istemiyorum...

bu sene gecen seneye oranla daha kaliteli ürünlerimiz oldu. seneyede daha güzel olacaklar...

suanda nike icin türkiyenin 4 büyük takimindan sadece biriyiz, hatta gecen sene avrupa kupalarina hemen ilk macta toulusa yenilerek veda etmis, türkiye kupasi haric herangi bir basarisi olmayan bir takim.

bu sene avrupa kupalarinda guruplara kalalim. biraz mac yenelim. ligdede sampiyonluga oynayip gelecek sene en azindan sampiyonlar ligine katilalim, bakalim ozaman nike nasil ürünler yapiyor bize.

armut pis agzima düs isteyen bazi arkadaslar var burda malesef. adam sana resmen "kardesim sana forma yapsam nolacak, Trabzonla istanbul arasi tanitmaktan baska ise yaramiyor. edirneyi gecemiyorsunki. ama ona ragmen kaliteyi artiriyorum hadi iyisin" demek istiyor...

sportif basari sart...
                                En son TSezgin61 tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 16:01.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X