Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    düşünce özgürlüğü ne alaka şimdi.. siz diyince düşünce özgürlüğü oluyorda ben diyince mi olmuyor.. benim düşünceme göre zevsizdir bu formaları beğenenler.
    Abi tamam ben de onu diyorum ben sizin düşüncenize sagı gösteriyorum kötü size göre tamam ma bize zevksiz diyemezsiniz diyorum ben...
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bu fontlar tanıdık geldi mi ?
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @danger00

Sırtın düz olmasına iyi-kötü birşey demiyorum zaten.
        Eğer böyle bir boşluk var ve üstüne üstlük açık mavi gibi bir zemin varsa bunun üzerine sarı yakışmaz.

Barçayıda örnek göstermeyin lütfen.
        Sırt kesimleri hem çizgli hemde koyu renkler hakim. Sarı fontların onlara yakışmasından doğal ne olabilir.
        En son danger00 tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 15:06.
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

arkadaşım ekstra bir renk tercih edilmiş ve altın sarısını seçmiş klüp bence güzel duruyor.Genel olarakta bu düşünce hakim herkesin keyfine göre font yapılmıyor maalesef.
          keyfi font isteyen kim? barçanın renklerine giden font bizim renklere gitmez. barça ile aynı renklere sahip değiliz çünkü.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sırtın düz olmasına iyi-kötü birşey demiyorum zaten.
            Eğer böyle bir boşluk var ve üstüne üstlük mavi gibi açık renk bir zemin varsa bunun üzerine sarı yakışmaz.
            Ben altın sarısını beğendim şahsen sırtta.Söylediğim gibi sonuçta zevk meselesi.Bir çok arkadaşta burada altın sarısını beğendi maalesef %100 beğeni oranı sağlanamıyor.
            En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 15:09.

Yorum

keyfi font isteyen kim? barçanın renklerine giden font bizim renklere gitmez. barça ile aynı renklere sahip değiliz çünkü.
              formaların güzelliğini kabul ettin eğer tek sıkıntı fontsa.Senin zevkine kalmış ona birşey diyemeceğim.Ben beğendim altın sarısını sırtta.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                forma renkleri tanıdık gelmedi ama.... daha koyular sanki....

Yorum

• Formalar genel itibariyle güzel benim canımı sıkan şey bütün Dünya'da isimler numaranın üstündeyken bizim ligimizde neden altında?Maksat reklamsa numaranın altında da olabilir dimi!

Bu noktada TFF'ye teessüflerimi gönderiyorum.
                  Bordomavi.net

Yorum

o noktaya birşey diyemeyeceğim ama sen sırtın açık olmasına da birşeyler demiştin neyse tartışmaya gerek yok.Ben altın sarısını beğendim şahsen sırtta.Söylediğim gibi sonuçta zevk meselesi.

Sen o mesajımı bir daha oku istersen.

Zevk meselesine gelince.
                    Mavinin üzerine bordo gibi bir renk kullanılacakken, fbnin, gsnin rengini hoş bulmanız tuhafıma gidiyor. Fb nin hiçbir zaman kırmızı renk kullanmamasının, Barcanın beyaz renk kullanmamasının nedenleri var mesela.

Yinede neyse diyelim. zevk meselesi
                    En son danger00 tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 15:12.
                    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

formaların güzelliğini kabul ettin eğer tek sıkıntı fontsa.Senin zevkine kalmış ona birşey diyemeceğim.Ben beğendim altın sarısını sırtta.
                      ya kimisi de altın sarısı ayakkabı giyer gezer ama bizim formalara gitmemiş bana göre.. forma tasarımları da kötü, çizgiler çok fazla.. barça diyorsunuz aç bak barça da 3 çizgi var, bizimki otoban gibi

Yorum

forma renkleri tanıdık gelmedi ama.... daha koyular sanki....
                        Dostum sinirlenmeye kızmaya gerek yok ...

Bazı şeylerin iyileştiğini , güzelleştiğini anlatmaya çalışıyorum ...

Geçen seneki fontlar , forma kalitesi , dizaynı baştan aşağı değiştirildi ...

Barcelona'nın renkleri ile bizim renklerimiz farklı haklısın , zira sarı renk seçilmiş forntlarda o da sadece çubukluda ...

Özel bir forma yapılmak istenmiş ve yapılmış bence ...

Beğenmemiş olabilirsin , bu bir seçimdir ...

Kimseye zevksiz demeye hakkın yok ama
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

ya kimisi de altın sarısı ayakkabı giyer gezer ama bizim formalara gitmemiş bana göre.. forma tasarımları da kötü, çizgiler çok fazla.. barça diyorsunuz aç bak barça da 3 çizgi var, bizimki otoban gibi
                          inter formasının aynısı dedik ve barça fontları kullanılmış dedik.Formalar çıktıktan sonra eleştirmek için hemen başlığa koşmak yerine başlığı biraz takip etsen gri forma hariç hepsi bilinen formalardı.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen o mesajımı bir daha oku istersen.

Zevk meselesine gelince.
                            Mavinin üzerine bordo gibi bir renk kullanılacakken, fbnin, gsnin rengini hoş bulmanız tuhafıma gidiyor. Fb nin hiçbir zaman kırmızı renk kullanmamasının, Barcanın beyaz renk kullanmamasının nedenleri var mesela.

Yinede neyse diyelim. zevk meselesi
                            Mesajını tekrardan okudum ve gerekli düzenlemeyi yaptım.Ama sende bizim formadaki fontla fb,gs sarısına bir bak aynısı ise artık bişey demiyorum.

Yorum

• Beyler Bu Saatten Sonra Ne Konuşsak Yazık Ama Bence Güzel Formalarda Bi Çizgimiz Var Bence Eksikleri Var Ama Mükemmel Formalar

Örnek Vereyim Chelsea'nin Formalarına Bakın ? Neler Değişmiş Buyrun Resimler...

2009-2010 Chelsea Home Kit

Buda 2010-2011 Chelsea Home Kit

Yorum sizlerin...
                              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dostum sinirlenmeye kızmaya gerek yok ...

Bazı şeylerin iyileştiğini , güzelleştiğini anlatmaya çalışıyorum ...

Geçen seneki fontlar , forma kalitesi , dizaynı baştan aşağı değiştirildi ...

Barcelona'nın renkleri ile bizim renklerimiz farklı haklısın , zira sarı renk seçilmiş forntlarda o da sadece çubukluda ...

Özel bir forma yapılmak istenmiş ve yapılmış bence ...

Beğenmemiş olabilirsin , bu bir seçimdir ...

Kimseye zevksiz demeye hakkın yok ama
                                bazı şeyler o kadar gerçektir ki, denmelidir.. kumaş kalitesini bilemem ama formalar berbat.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X