İlk olarak bocek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@danger00
Sırtın düz olmasına iyi-kötü birşey demiyorum zaten.
Eğer böyle bir boşluk var ve üstüne üstlük açık mavi gibi bir zemin varsa bunun üzerine sarı yakışmaz.
Barçayıda örnek göstermeyin lütfen.
Sırt kesimleri hem çizgli hemde koyu renkler hakim. Sarı fontların onlara yakışmasından doğal ne olabilir.En son danger00 tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 15:06.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım ekstra bir renk tercih edilmiş ve altın sarısını seçmiş klüp bence güzel duruyor.Genel olarakta bu düşünce hakim herkesin keyfine göre font yapılmıyor maalesef.
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırtın düz olmasına iyi-kötü birşey demiyorum zaten.
Eğer böyle bir boşluk var ve üstüne üstlük mavi gibi açık renk bir zemin varsa bunun üzerine sarı yakışmaz.En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 15:09.
Yorum
-
İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeyfi font isteyen kim? barçanın renklerine giden font bizim renklere gitmez. barça ile aynı renklere sahip değiliz çünkü.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Formalar genel itibariyle güzel benim canımı sıkan şey bütün Dünya'da isimler numaranın üstündeyken bizim ligimizde neden altında?Maksat reklamsa numaranın altında da olabilir dimi!
Bu noktada TFF'ye teessüflerimi gönderiyorum.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo noktaya birşey diyemeyeceğim ama sen sırtın açık olmasına da birşeyler demiştin neyse tartışmaya gerek yok.Ben altın sarısını beğendim şahsen sırtta.Söylediğim gibi sonuçta zevk meselesi.
Sen o mesajımı bir daha oku istersen.
Zevk meselesine gelince.
Mavinin üzerine bordo gibi bir renk kullanılacakken, fbnin, gsnin rengini hoş bulmanız tuhafıma gidiyor. Fb nin hiçbir zaman kırmızı renk kullanmamasının, Barcanın beyaz renk kullanmamasının nedenleri var mesela.
Yinede neyse diyelim. zevk meselesiEn son danger00 tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 15:12.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformaların güzelliğini kabul ettin eğer tek sıkıntı fontsa.Senin zevkine kalmış ona birşey diyemeceğim.Ben beğendim altın sarısını sırtta.
Yorum
-
İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma renkleri tanıdık gelmedi ama.... daha koyular sanki....
Bazı şeylerin iyileştiğini , güzelleştiğini anlatmaya çalışıyorum ...
Geçen seneki fontlar , forma kalitesi , dizaynı baştan aşağı değiştirildi ...
Barcelona'nın renkleri ile bizim renklerimiz farklı haklısın , zira sarı renk seçilmiş forntlarda o da sadece çubukluda ...
Özel bir forma yapılmak istenmiş ve yapılmış bence ...
Beğenmemiş olabilirsin , bu bir seçimdir ...
Kimseye zevksiz demeye hakkın yok amaRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kimisi de altın sarısı ayakkabı giyer gezer ama bizim formalara gitmemiş bana göre.. forma tasarımları da kötü, çizgiler çok fazla.. barça diyorsunuz aç bak barça da 3 çizgi var, bizimki otoban gibi
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen o mesajımı bir daha oku istersen.
Zevk meselesine gelince.
Mavinin üzerine bordo gibi bir renk kullanılacakken, fbnin, gsnin rengini hoş bulmanız tuhafıma gidiyor. Fb nin hiçbir zaman kırmızı renk kullanmamasının, Barcanın beyaz renk kullanmamasının nedenleri var mesela.
Yinede neyse diyelim. zevk meselesi
Yorum
-
Beyler Bu Saatten Sonra Ne Konuşsak Yazık Ama Bence Güzel Formalarda Bi Çizgimiz Var Bence Eksikleri Var Ama Mükemmel Formalar
Örnek Vereyim Chelsea'nin Formalarına Bakın ? Neler Değişmiş Buyrun Resimler...
2009-2010 Chelsea Home Kit
Buda 2010-2011 Chelsea Home Kit
Yorum sizlerin...Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum sinirlenmeye kızmaya gerek yok ...
Bazı şeylerin iyileştiğini , güzelleştiğini anlatmaya çalışıyorum ...
Geçen seneki fontlar , forma kalitesi , dizaynı baştan aşağı değiştirildi ...
Barcelona'nın renkleri ile bizim renklerimiz farklı haklısın , zira sarı renk seçilmiş forntlarda o da sadece çubukluda ...
Özel bir forma yapılmak istenmiş ve yapılmış bence ...
Beğenmemiş olabilirsin , bu bir seçimdir ...
Kimseye zevksiz demeye hakkın yok ama
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum