Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yoksa gri forma mı alsam ?
        Çok kararsız kaldım
        Gri formalar pek satılmayacak gibime geliyor. Farklı bir forma taraftarın benimsemesi zaman alabilir. Ya da GS'nin mor formaları gibi çok büyük ilgi görecek.
        Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi

Yorum

• Eskiden 10 ürün çıkıyosa 5'ini isterdim.

Öyle gözüküyor ki 10 tane çıksa 10'nu da alırım.

Gerçekten çok güzel ürünler .
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak kimyager tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            takımına destek için olabilir mi??

Tamam biz takımımıza destek çıkalım peki Takım' da biz taraftarlara destek çıkması gerekmez mi ?

Yorum

• Geçen yıldan daha başarılı olmuş. Formalarının tamamı güzel. Hayırlı olsun takımımıza.
              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İnşallah artık TsClub mağazalarında arkası yazılı formalar da satışta olur.

Mesela ben bugün defilede Colman'ın giydiği parçalı,20 numaralı formayı istiyorum.Böyle birkaç yüzbin tane üretilse ve o şekilde satılsa.

BJK'nin Q7 transferinde yaptığı gibi mesela.Böyle daha hoş olur.

Yorum

• harika olmuş herşey

Yorum

• 1 çubuklu forma,1 Kazım Koyuncu tişörtü,1 alanzinho tişörtü,1 onur tişörtü alacağım nasipse

Yorum

• --

İlerleme var en azından

Yorum

• - Şu kadar forma içinde hiçbirini beğenmeyen varsa diyecek kelime bulamıyorum...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• gerçekden forma anlamında değil yan ürünlerde müthiş baya miktar biriktirmek gerekecek
                          karar veremıyorsun hangisini alsam diye hepsi güzel

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Şu kadar forma içinde hiçbirini beğenmeyen varsa diyecek kelime bulamıyorum...
                            Griye ısınamadım hala Sedat abi ben

Yorum

• Mesele beğenip beğenmeme meselesi değil gri forma için.
                              Ben beğendim ama yine yazıklar olsun diyorum mesela.
                              Beyaz formayı da beğendim, onun için demiyorum.
                              Niye?
                              Yahu bu mu iki senedir üzerinde çalıştığınız özel tasarım.
                              Çubuklu forma ne kadar özelse gri forma da o kadar özel. Daha fazlası değil. Diğer takımların kullandıkları ile arasındaki tek fark renk.
                              Ben hazmedemiyorum arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gerçekden forma anlamında değil yan ürünlerde müthiş baya miktar biriktirmek gerekecek
                                karar veremıyorsun hangisini alsam diye hepsi güzel
                                Resmi Siteye eklendi mi o ürünler acaba ..? Hepsini seçemedim onca ürün arasında.

Alanzinho tişörtü gördüm bir de Onur'un üzerine '' Efsanenin İzinde '' yazan tişört vardı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X