Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler biraz seviyeli olsak nasıl olur? Birisi çıkıp o benim ablam,yeğenim,kardeşim dese ne cevap verceksiniz?

Erotik sohbet için değilde formalar için yorum atılması daha mantıklı duruyor.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Oyuncularimizin yorumlari...

Tanıtım yapan futbolculardan Umut Bulut ve Giray Kaçar bordo-mavi çubuklu formayı, Gustavo Colman ve Ceyhun Gülselam parçalı bordo-mavi formayı, Burak Yılmaz beyaz formayı sevdiğini söyledi.

Yeni hazırlanan gri renkli forma futbolcular tarafından beğenilmezken kaleci Onur, ''Ben en çok yeşil kazaklı formamı seviyorum ama kimse gri formayı demedi. Ben de gri formayı seviyorum'' dedi.

ajansspor.com
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Laubali ve konu ile ilgisi olmayan mesajlara forum yöneticileri müdahele edecek.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• griyi kımse sevmemıs buraga mı kakalamıslar

Yorum

• Manken dediğin zaten fiziği güzel olur ve zaten güzelde ama hepsinin fotoğraflarının yüzünde ya dudak kaymış ya göz yada bir bozukluk var. Ben buna taktım kafayı arkadaş

Bu arada gri forma şimdilik pek hoşuma gitmedi ama gidebilirde zamanla kavrıyacam formayı
            çizgili forma ise geçen seneye göre çok daha iyi duruyor.

Yorum

• bu gri antrenman ürünü müthis..

ceket. t-shirt. sort ve esofman alti alsam 250 TL tutar

250 o 200 forma

etti 450

biz bi anna-baba banka kredi basvurusunda bulunalim

babam resimleri görmedi daha.. ama beni o dda anlar ve kenidisi'de iilk kez forma disinda bir trabzonspor ürünü alir

Yorum

• Helal olsun valla bu sene çok şaşırttılar beni =)
                - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Biri bana şaka desin.

Yorum

• formalar tek kelimeyle rezalet geçen seneki formaya türk arması yapıştırıp yollamışlar nıke dan derhal vazgeçilmeli.
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Gri formayı benden başka beğenen yok mu ya?
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        formalar tek kelimeyle rezalet geçen seneki formaya türk arması yapıştırıp yollamışlar nıke dan derhal vazgeçilmeli.
                        - Bunu bir tek senmi fark ettin ?
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Laubali ve konu ile ilgisi olmayan mesajlara forum yöneticileri müdahele edecek.

ali fuat abi siyah altın sarısı ceket ıle bordo t-shirt satısa cıkacak mı acaba

Yorum

• Bizi çok kıskanacaklar çok...

Onur merak etme bu modelin yeşili de var.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cabuk sokuluyo yıkanınca belkı cozum bulamadıkları ıcın yapmamıs olabılırler
                              Çubuklu formam yoktu ama o yakadaki Trabzonspor yazısı nakış olmalı yahu

Yorum

• afs abi...

Formalarin fiyati nekadar ??
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X