Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merak ettim, bu gri forma neyin nesiydi acaba?

Formaları ben de beğendim. Zannedersem gri formadan alacağım.

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

fenerli nin yorumuna bakin

Yorum

• Çubuklu forma da TT reklamı da sarı olabilirmiydi acaba ? Sanki daha göze hoş gelirdi gibi?
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ibrahima Yattara olsaydi dahada iyi hava olusabilirdi
          mankenler gelirmiydi o zaman düşünmek lazım
          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iyi bi reklam ısı yapan dukkana gidersen yıkandıgında cıkmayan trabzonspor yazısını yaka içine ya da yaka dısına yaptırtabılırsın
            Eleştiri değil tavsiyeydi benimki. Geçen sene vardı ve güzeldi..

Yorum

• Arkadas hic mi bacak gormemistiniz de ikide bir fotografi alintilayip duruyorsunuz.

Yorum

• Gri formayı futbolcular da beğenmemiş.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Fenerıum diyor ki;
                  26 Haziran 2010, 19:21

resimdeki gördüğüm en iyi trabzonspor forması diyebilirim.

gri forma ıcın bı yorum

Yorum

• - En çok sevindiğim Mavi rengimiz laciverte kaymamış ilk defa..
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mankenler gelirmiydi o zaman düşünmek lazım
                      konuyu sapıtmayın tövbe tövbe biri manken derdinde biri para derdinde öteki forma derdinde
                      biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

• Her şey mükemmel, her şey...

Yorum

• Yeni hazırlanan gri renkli forma futbolcular tarafından beğenilmezken kaleci Onur, ''Ben en çok yeşil kazaklı formamı seviyorum ama kimse gri formayı demedi. Ben de gri formayı seviyorum'' dedi.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eleştiri değil tavsiyeydi benimki. Geçen sene vardı ve güzeldi..
                            cabuk sokuluyo yıkanınca belkı cozum bulamadıkları ıcın yapmamıs olabılırler

Yorum

• ilk kez alternatif renk formamız sezon içinde kullanılabilcek bir güzellikte oldu , nike ın turuncularını hazırlık maçı dışında gördükmü , hayır. ama bence gri forma epeyce kullanılabilecek bi forma. gayet güzel
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadas hic mi bacak gormemistiniz de ikide bir fotografi alintilayip duruyorsunuz.
                                ordaki ayrıntı bacak diil abi dikkat et
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X