Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunlar simdi milletin ayni formalari tekrar almalarini mi bekliyorlar

ne bekliyorsun sen, öbür takimlarin formasi cokmu degisiyor sankide millet sey gibi aliyorlar onlari he.

Cubuklu cubukludur onun neresini degiscen renkler dersen sup diye oturmus, bide gecen seneki cubuklu forma ile bu seneki forma arasinda hic fark göremedinmi ?????

Yorum

• Onur konçun biri aşşağıda biri yukarıda kolları sıyırmışsın salma kendini bu kadar yeğen (=
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• arkalarınııda görsek nası olur

Yorum

• Geçen seneki formalar ile bu seneki formalar arasında farklar var iyi görüp ona göre yorum yapalım lütfen.

Yorum

• Öğlen yayınlanan gri forma bana güzel gelmişti ama Burak'ın üstünde gördüğümde pekte hoş durmadığını düşünüyorum. Zaten sezon boyunca en fazla 5 kez giyeriz diye tahmin ediyorum. Diğer formalarda da ufak tefek değişiklikler olsaydı keşke. Arabaların yeni model makyajı bile daha fazla dikkat çekiyor. Çubukları biraz inceltince yeni forma tasarlanmış olmuyor. Şahsen geçen sezondan bayrağımız haricinde hiçbir fark içermeyen formaların çok fazla satılacağını da düşünmüyorum. En azından geçen sene forma alanlar pek ilgi göstermez...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bizim düşmana ihtiyacımız yok ki içimizde yeteri kadar var.!
              Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak Zeki Çelenkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gri forma....

Misal....
                Su tarzda birsey bekliyordum. Cok daha orijinal bir Forma.

Teee Mayis 2009 da yapilmis bir tasarim. O zamandan beri cok da güzeli tasarlanabilirdi, bence cok daha vasati cikti piyasaya...
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkalarınııda görsek nası olur

biraz daha sabir gelir yakinda resimler

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ne bekliyorsun sen, öbür takimlarin formasi cokmu degisiyor sankide millet sey gibi aliyorlar onlari he.

Cubuklu cubukludur onun neresini degiscen renkler dersen sup diye oturmus, bide gecen seneki cubuklu forma ile bu seneki forma arasinda hic fark göremedinmi ?????
                    Neden milletin yorumunu eleştiriyorsun ki ? Kendi yorumunu yapar çıkarsın.

Şahsen bana da göre fark yok.

Tamam farklar var ama uzaktan baktığımızda geçen seneki formaları çağrıştırıyor gözümüze.

Öbür takımların formalarına tekrar bak istersen.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Varya herseyde birsey buluyoruz ya Bravo birsey demiyorum daha yok orasi yamuk yok burasi yamuk olmus, Formalar süper olmus birakda orasi biraz yan dursun ne var onda benim hic dikkatimi cekmedi bile valla, biraz sükür edin 3 sene önceki formalara bakin bide bunlara bakin
                      Ne demek yan dursun ? Trabzonspor forması bu yan durmak gibi bir lüksü yok. Simetriyi sağlamak zorundalar. Bunlar tabi Nike'nin hatası değil Nike elinden geleni yapmış Trabzonspor kulübü logoları yapıştırma kullandığı gibi doğru da kullanamıyor.

Yorum

• bordo forma görüntü olarak sırıtıyor ancak bunda Ceyhun'un payı çok çok büyük
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Yorum

• 2 Saat Oldu Sadece 2 Tane Fotoğraf Var

Yorum

• Formalarin fiyatlari konusunda bir bilgi var mi ?

Fontlarin tamamen gorundugu bir fotograf var mi ?

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öğlen yayınlanan gri forma bana güzel gelmişti ama Burak'ın üstünde gördüğümde pekte hoş durmadığını düşünüyorum. Zaten sezon boyunca en fazla 5 kez giyeriz diye tahmin ediyorum. Diğer formalarda da ufak tefek değişiklikler olsaydı keşke. Arabaların yeni model makyajı bile daha fazla dikkat çekiyor. Çubukları biraz inceltince yeni forma tasarlanmış olmuyor. Şahsen geçen sezondan bayrağımız haricinde hiçbir fark içermeyen formaların çok fazla satılacağını da düşünmüyorum. En azından geçen sene forma alanlar pek ilgi göstermez...

sana yorum bulamiyorum saygim var sade

(yakasina bak, resimine bak, kollarina bak istersen cubuklunun ondan sonra yorum ya komik duruma düsüyorsun )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X