Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu ve Düz Bordo Güzel Görünüyor.Özellikle bordo'ya bayıldım.

Gri formanın talep ediliş amacı hamsi idi.Ancak gri formamız bu haliyle pek hamsiyi çağrıştırmıyor.Sıradan görünüyor.En azından bir köşesinde hamsi pulunu çağrıştıracak desen yapılabilirdi.(2006-2007 deki puma formalarındaolan desen gibi)

Beyaz ve Parçalı'da pek farklılık yok gibi.Son iki sezondur aynı beyaz veparçalı formayı giyen taraftara bu yıl da aynı sayılabilecek formayı dayatmak ayıp.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• yesinler öyle formalari ne degisti arkadas??? 2 senden beri ayni formalar simdi 3. senesi eklenecek...

bunlara beceriksiz dedik altina simdide imza atiyorlar sanki
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türk futbol tarihinin en önemli kulüplerinden biri olan Trabzonspor’un Nike tarafından hazırlanan yenisezon forma koleksiyonu, futbolcu kadrosu ve kulüp yöneticilerinin de katıldığı bir organizasyonla tanıtıldı. Trabzonspor’un Nike tarafından tasarlanan 2010-2011 forma koleksiyonu, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Kamp ve Eğitim tesislerinde yapılan organizasyonla tanıtıldı. Bordo-mavili futbolcularla, kulüp yöneticilerinin de tanıtıldığı organizasyonda oyuncular yeni sezon forma ve antrenman koleksiyonlarıyla basının karşısına çıktılar.
        saol abi düşerler birazdan o zaman
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Çubuklu formadaki Nike Amblemi ile Trabzonspor logosunda bulunan simetri hatası bence çok büyük bir hata İnşallah tüm formalar bu şekilde basılmamıştır.

Yorum

• fontları ve sırt numaralarını daha iyi gösteren bir resim yokmu ya ben çok merak ediyorum onları....
            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Güzellikler:

-Cubuklu Forma Cok Güzel
              -Renklerimiz Harika
              -Konclarimizi begendim
              -Türk Bayragi cok Iyi Kullanilmis...
              - Simetri Dogru
              -Kaleci Formasi Cok güzel

Takildiklarim:
              -Beyaz Forma gecen Sene´nin aynisi Kollarindaki Mavi Cizgiler yok maalesef... o baya bir güzellestiriyor formayi...
              -Gri Sözde Hamsi Formamiz´da Bize ÖZEL hicbirsey "görmüyorum"... Ama Ali Fuat Abi Kumas´i diyor... bekleyip görmek, hissetmek lazim
              - Sortlarimiz maalesef hep cok sade, cizgisi yok birseyi yok Nike´in yeni katalogunda cok güzel motivler bulunuyor...
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Resmi siteden yakın çekim fotoları koysalar iyi olacak.Bu kadar zor olmamalı.
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• geçen yılki parçalıyla bu yıl ki arasındaki fark dağlardan büyük sanırım ne dersiniz?
                  formaların hepsi güzel ama bu yansıyan ilk fotoğraf skandal.

not:giray'ın üzerindeki formanın omuz kısmında defo var bariz belli bunu defilede yapmayın şu ürünleri rezil etmeyin
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• En azından şu uzun yakalardan kurtulduk en çok ona sevindim.

Koşarken futbolcuların ağzına yüzüne çarpıyordu o yakalar.

Yorum

• bunlar simdi milletin ayni formalari tekrar almalarini mi bekliyorlar
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çubuklu formadaki Nike Amblemi ile Trabzonspor logosunda bulunan simetri hatası bence çok büyük bir hata İnşallah tüm formalar bu şekilde basılmamıştır.

Varya herseyde birsey buluyoruz ya Bravo birsey demiyorum daha yok orasi yamuk yok burasi yamuk olmus, Formalar süper olmus birakda orasi biraz yan dursun ne var onda benim hic dikkatimi cekmedi bile valla, biraz sükür edin 3 sene önceki formalara bakin bide bunlara bakin

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike logosu - Numara - Amblem sortta üst üste!

Neden?? Ts Club'un resminde solda idi Amblemimiz
                          Taraftara satılacak formalar o şekilde olabilir. TFF'nin belirlediği kurallara göre şortta reklam alanı açmak için arma ve futbolcu numaraları bir tarafta oluyor.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formayı almak için sabırsızlanıyorum
                            Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• beyaz formanın eskilerinden farkı var mı

Yorum

• gri ilk basta pek fikir vermemişti ama hoşuma gitti şimdi görünce
                                Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X