bizi önemsemiyorlar katolog forması yapıyorlar neden?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İki forma da hoşuma gitti. Ne bekliyordular merak ediyorum?
İnşallah kumaşları da güzeldir
Yorum
-
İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları beğendim tek kusur olarak gördüğüm çubuklu formadaki amblemin simetrisi yanlış olmuş. Türk bayrağına biraz daha yakın olması gerekirdi.yAlCiN
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig tv yayınlıcakmı
Yorum
-
İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewalla belki bizim alıcaklarımızda olmaz o bu örnektir yada inşallah dediğim gibidir
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiresunspor'u bırakın da gri formanın modeli aynı zamanda Darıca Gençlerbirliği'nin modelinden
Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGülelim mi ağlıyalım mı ?
Gülelim
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiresunspor'u bırakın da gri formanın modeli aynı zamanda Darıca Gençlerbirliği'nin modelindenEn son Mustafa Şakar tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 17:13.Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.
Johan Cruyff
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki forma da hoşuma gitti. Ne bekliyordular merak ediyorum?
İnşallah kumaşları da güzeldir
Yorum
-
Trabzonspor formaları cep telefonunuzun masaüstü deseni değil ki.
Yine sabırsız davranıyorsunuz.
Güzel olmuş, hayırlı olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum