evet sortlar uzun bence uzun olması daha iyi cunku formanın ust dokumlu oldugunda kısa forma hoş durmuyo sunnetlık cocuk gıbı uzun sort daha estetık gorunecektır.
abi haksızsın demiyorum, ama yeter demekte gerekmez mi? neparsak nasıl olsa satarız hesabı yaptırmasak birilerine. neden benim takımımın ürünü daha iyi olmasın. ben trabzonlu değilim, ama er ortamda trabzonspor için mücadele veriyorum, hiç bir ortamda da şanına laf ettirmedim. lisanslı ürün de elimden geldiğince alıyorum. üç kere forma aldım bu güne değin. üçünü de beğenip aldım. ama bu formayı beğenmedim ve yetkililere de naparsam satarım diye düşündürmek istemiyorum...
ben gri formayı çok beğendimm..eminimki futbolcuların üzerinde daha güzel gözükecektir..her zamanki gibi acele yorumlarda bulunuyoruzz..forma tanıtımından sonra eleştirenlerin bir çoğunun fikri yavaş yavaş değişecektir..
Evet daha iyi de oldu. Dizlerimiz kapanır. Ne öyle mayo gibi giyiniyoruz
oh be uzun olmasını istiyodum. kısa sort harbi mayo gibi duruyodu futbolcuların üstünde...
Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
cubuklu formanin Turk bayraklisi guzel olmus gri formayi ilk bakista cok da iyi gelmedi ama futbolcularin uzerinde ve biraz daha goz alistiginda hos olacagini dusunuyorum
İSTİSNALAR HARİÇ;kötü diyen arkadaşlar kaç taneneniz iyi olan formayı aldınızda buna laf atıyorsunuz.laf söylemeniz için forma alın dergi alın kulube sahip çıkın ondan sonra söz sahibi olun bekara karı boşamak kolay ,eleştiri yapacağınıza bi çalışmayla önerilerinizi gönderin yada her zamanki gibi almazsınız olur bitER;;
facebook ta iyi yazmis arkadas.lafi gedigine yerlestirdi.
Ben konusabilirim o halde izninizle.
Yahu kotu iste arkadas kotu hem de cok kotu.
Bir bucuk seneden beri bekledigimiz gri forma cok ama cok kotu.
Yine katalogdan yapilmis, tek ozel tarafi katalogdaki forma modellerinde bu renk yok, bir bucuk seneden beri bunu yapmak icin ugrasmislar demek ki, kumas kalitesi Sebat'in ve Giresunspor'un bu seneki formalarindan pek farkli olmayacaktir yine de beklemek gerek.
Aksine cubuklu forma da guzel gorunuyor, kumas katitesi konusunda orta sinif kumas kullanilma ihtimali yine cok yuksek.
En son Murat' tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 16:40.
10 dakika uğraşıp, koftiden pes2010 oyununun forma yapma editöründen yaptığım sıradan bir Trabzonspor forması... pirelli yerine aynı stille türk telekom reklamı olduğunu varsayın...
10 dakika uğraşıp, koftiden pes2010 oyununun forma yapma editöründen yaptığım sıradan bir Trabzonspor forması... pirelli yerine aynı stille türk telekom reklamı olduğunu varsayın...
Kardeş bence bizim formalar daha güzel
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
işte sorun şu ki, sence öyle ;bence değil...
şu vakitte napılsa sence o formalar daha güzel olacak nasıl olsa. ben bu başlık altında onlarca bu benim çizdiğim formalardan güzellerini de gördüm bu arada...
Yorum