tabiki gri olabilir neden olmasın. ama düşünsene arkadaşım, dümdüz ve vücudu saran bi gri formanın üzerine, boyun omuzdan kollara kadar bordo üç çizgi, formanın önünde göğüs karın hizasında yine bordo mavi kalın çizgiler veya bunun gibi asil duracak formalar çizilemezmiydi?
o formaya 150-160 lira verebilirsen cizilebilirdi,niye cizilmesin cok da guzel olurdu ama yok olmadi ne yapalim,ne kadar ekmek o kadar kofte.
Kurallar belli. Bu foruma üye olduysanız bu kuralları kabul etmiş sayılırsınız. İlgili fotoğraflar silinmiştir. Devamında forum kuralları gereğince gereken işlem yapılacaktır.
arkadaşım. formanın üst kısmı, bordo kollar, bordo kollarda mavi çizgiler,ve gri.
şort ve gonç kırmızımsı bir bordo( kollardaki bordo ile aynı renkdeğil)
ve gonçlarda beyaz...
al sana bordo mavi gri kırmızı beyaz....
forma diyince ben formaya baktim,senin listene kramponlari,tekmelikleri falanda ekleyelim istersen.bende sende ki kadar goz yok oyle ufacik telefon fotografindan butun renklerin tahlilini yapacak.
arkadaşım. formanın üst kısmı, bordo kollar, bordo kollarda mavi çizgiler,ve gri.
şort ve gonç kırmızımsı bir bordo( kollardaki bordo ile aynı renkdeğil)
ve gonçlarda beyaz...
al sana bordo mavi gri kırmızı beyaz....
alma ya almazsan alma,git fb nin formalarindan al,renkleri ne kadar hosmus,sizin icin klubun renkleriylemi oyniycaz.bak bos konusmayalim diyorum,paradan konusalim diyorum hayal alemini birakin,gercekci olun.ayaklariniz yere bassin 3 sezon once naylon puma formasi giyordun.
ya kıvanç allah aşkına, ben zaten sana sormadım sormam da sen çok maydanoz oluyosun bu düşüncelerime. ben senin neden beğenmene bişey demiyosam sende benim beğenmememe hiç bir şey diyemezsin, bu kimsenin haddi değil. nedemek ne kadar köfte okadar ekmekda yok bilmem ne. nasıl ki 2003 senesiydi sanırım o çubuklu vücuda yapışan forma mükemmel ise, bu formada rezalet...
Yorum