Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gri formayı 25 liradan satsalar gene almayı düşünürüm
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Armanın çevresi beyaz değil.
      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Formalara tanıtımdan sonra yorum yapacağım fakat o ayakkabılar hiç hoş olmamış profesyonellikten uzak 2 fotoğraf gene ts club a yakışmıyor
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tabiki gri olabilir neden olmasın. ama düşünsene arkadaşım, dümdüz ve vücudu saran bi gri formanın üzerine, boyun omuzdan kollara kadar bordo üç çizgi, formanın önünde göğüs karın hizasında yine bordo mavi kalın çizgiler veya bunun gibi asil duracak formalar çizilemezmiydi?
          o formaya 150-160 lira verebilirsen cizilebilirdi,niye cizilmesin cok da guzel olurdu ama yok olmadi ne yapalim,ne kadar ekmek o kadar kofte.

Yorum

• Sen git formamızda niye ay-yıldız var onu araştır.

Yorum

• Abicim biraz durun Allah aşkına ya,

Formalar çıkmadan eleştiriye başladınız.

Yavaş yavaş güzel ürünler çıkıyor. Diğer takımlarınkinden iyi bizim ürünler buna eminim. Daha da iyi olacak Allahın izniyle.

Ama biraz sakin olup köstek yerine destek olalım.LÜTFEN...

Yorum

• Kurallar belli. Bu foruma üye olduysanız bu kuralları kabul etmiş sayılırsınız. İlgili fotoğraflar silinmiştir. Devamında forum kuralları gereğince gereken işlem yapılacaktır.

Yorum

arkadaşım. formanın üst kısmı, bordo kollar, bordo kollarda mavi çizgiler,ve gri.
                  şort ve gonç kırmızımsı bir bordo( kollardaki bordo ile aynı renkdeğil)
                  ve gonçlarda beyaz...
                  al sana bordo mavi gri kırmızı beyaz....
                  forma diyince ben formaya baktim,senin listene kramponlari,tekmelikleri falanda ekleyelim istersen.bende sende ki kadar goz yok oyle ufacik telefon fotografindan butun renklerin tahlilini yapacak.

Yorum

arkadaşım. formanın üst kısmı, bordo kollar, bordo kollarda mavi çizgiler,ve gri.
                    şort ve gonç kırmızımsı bir bordo( kollardaki bordo ile aynı renkdeğil)
                    ve gonçlarda beyaz...
                    al sana bordo mavi gri kırmızı beyaz....
                    Monitör ayarlarınla oyna

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alma ya almazsan alma,git fb nin formalarindan al,renkleri ne kadar hosmus,sizin icin klubun renkleriylemi oyniycaz.bak bos konusmayalim diyorum,paradan konusalim diyorum hayal alemini birakin,gercekci olun.ayaklariniz yere bassin 3 sezon once naylon puma formasi giyordun.
                      ya kıvanç allah aşkına, ben zaten sana sormadım sormam da sen çok maydanoz oluyosun bu düşüncelerime. ben senin neden beğenmene bişey demiyosam sende benim beğenmememe hiç bir şey diyemezsin, bu kimsenin haddi değil. nedemek ne kadar köfte okadar ekmekda yok bilmem ne. nasıl ki 2003 senesiydi sanırım o çubuklu vücuda yapışan forma mükemmel ise, bu formada rezalet...
                      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak gabric tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğru

koleksiyona bi çubuklu gider o zaman en Türk bayraklısından

piyasada satılacak modellere uygularmılar acaba türk bayraklarını onuda merak etmiyorum değil hani
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklu formayı fena değil.
                          Gri formaya yorum bile yapmıycam
                          Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• kurallar biri hatırlatınca mı işleniyor. yoksa millet merakını gidersin sonra sileriz mi mantık.

dürüst ol ondan sonra kuralları işletirsin.
                            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              piyasada satılacak modellere uygularmılar acaba türk bayraklarını onuda merak etmiyorum değil hani
                              Olacakmış Emirhan abi Merak etme
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• tvde görebilicezmi tanıtımı ?? bilen varsa yazsın lütfen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X