Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cemoli tasarımı beğenmeyebilirsin ona karışmam , haddim de değil ...

Yalnız dediğin gibi bir renk cümbüşü de yok formada ...

Konçlardaki renk beyaz değil kardeşim GRİ ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Gri formadaki ablem dikişli mi yapıştırma mı hala çözemedim..

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        formalarımızda türk bayrağı olması iyi...
        o Türk bayrağı bir sezon önce şampiyon olanda ve kupayı alanda oluyor sanırım ben öyle biliyorum. bir önceki kappa formalarda olduğu zmnda kupa almıştık ztn

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben neden 5 renk goremiyorum formada,gri var,bordo ve mavi var?oburlerini neden goremiyorum...cidden soruyorum hangi 5 renk?
          arkadaşım. formanın üst kısmı, bordo kollar, bordo kollarda mavi çizgiler,ve gri.
          şort ve gonç kırmızımsı bir bordo( kollardaki bordo ile aynı renkdeğil)
          ve gonçlarda beyaz...
          al sana bordo mavi gri kırmızı beyaz....
          Trabzonspor

Yorum

• Forma çeşidi çok. İsteyen istediği, beğendiği modeli alsın. Daha sunum yapılmadan, iki küçük fotoğrafla ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok.

İsteyen beğenir, isteyen beğenmez. O insanın kendi tercihi. Herkesin güzellik algısı farklıdır.

1-2 saat sonra sunum fotoğrafları internete düşer. O zaman daha sağlıklı eleştiriler yapabiliriz.

Yorum

• gri forma hayal kırıklığı kolları bordo uyumsuz olmuş mavi biraz daha iyi olurdu bence öndede hiç tasarım yok düz gri geçen sene forma almadım bu sene gri forma alcam diye ama başka alcam hiç beğenmedim diğer çubukluda aynı çubuklu yine özenilmemiş diğer 3 forma güzeldir inş
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Berbat olması değil önemli olan. Önemli olan Beşiktaş'a özel formanın üretilmesi. Bizim yeni formalarımıza sözümüz yok. Beğenen olabilir beğenmeyen olabilir. Ama bizim takıldığımız konu bize özel tasarım yapılacağına dair söz verilmesi ve bu sözün hiç bir şekilde tutulmaması. Gri formamız dediğim gibi geçen sezon Giresunspor'un kullandığı formanın aynısı. Özelliğini göremedim.

Ama bu demek değildir ki forma almayacağız. Şimdiye kadar nasıl aldıysak yine alacağız.
                En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 16:06.

Yorum

• bence cemoli hakli arkadaslar. Bu formalara para verilmez yahuuuu.
                  Gecen seneninde formasi hic hos degildi bence ama yinede 2 tane aldim, ama herzaman aynisini yapamam.

Güzel forma cikarsinlar, valla para mara dinlemem, 3-4 tane alirim, ama böyle yaparsalar, kusura bakmasinlar ama hayatda almam.

Bu nedir yahu, sanki cakma forma gibi!
                  Cakma formaya benzemessimi yoksa "özeligi" -.-
                  BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeş sende taktın istenmeyen yağlara

Dur bakalım tanıtım yapılsın beraber eleştiririz ...
                    abi ben de takıldım bu adama...
                    Hayır belki de formalar gerçekten çok çok güzel ama bu memeli amca yüzünden şimdiden giydirmeye başlıyoruz
                    kimse bu adam çıksın evet onlar benim desin
                    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Az kaldı az.

Sadece formaları tanıtmazlar heralde yeni ürünleri de tanıtırlar.
                      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Ayrıca gördüğüm kadarı ile firma logosu - takım logosu - Türk bayrağı kombinasyonu çok güzel ayarlanmış önceki senelerdeki gibi bir defo görünmüyor ...

Ayrıca Klüp logomuz da farklı bir şekilde iliştirilmiş formaya ...

Arkadaşlar zaman geçtikçe daha çok seveceksiniz bu formaları ...

Ligimizdeki en ÖZGÜN formalar bizimkiler ...

İnanın diğer takım taraftarları imrenecek ...
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• bizim bi turuncu forma vardı soldan aşağı bordo mavi çizgiler iniyordu. szymek zamanında. o da cok guzeldi

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sanki kötü bişey mi dedik arkadaş, bi gidin gs fb bjk nin yeni sezon formalarına bakın. nekadar güzel dizayn edilmiş renkler nekadar hoş. yahu bu forma pazarda 5 tl lik satılan formalara benzemiyomu arkadaş. bende trabzonsporluyum ama bu formayı almam, bunu çizene de satanada para kazandırmam. çok basit çok kötü gerçekten. bu forma satmaz, sezon biter, benim gibi düşünenler haklı çıkar...
                            alma ya almazsan alma,git fb nin formalarindan al,renkleri ne kadar hosmus,sizin icin klubun renkleriylemi oyniycaz.bak bos konusmayalim diyorum,paradan konusalim diyorum hayal alemini birakin,gercekci olun.ayaklariniz yere bassin 3 sezon once naylon puma formasi giyordun.

Yorum

• ben kendime kızıyorum.Geçen quaresmanın giydiği beyaz formanın Nijeryanın beyaz forması diye gülmüştüm.Ama adamlar en azından üzerine kartal kabartmaları koydular.Dünyada sadece bizim giyeceğimiz forma katalog formasının grisi.

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kupayi aldik ya

Doğru

koleksiyona bi çubuklu gider o zaman en Türk bayraklısından
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X