Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mavi kısımların gri olması lazımmış + çizgiler çok klasik daha farklı uygulamalar yapılabilirdi.

örneğin yaka modeli şu tarz olabilirdi

adidas detay işleri daha iyi beceriyor.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Formaları gecen seneki gibi lansman olmadan gördüğümüz icin kötü geldiler gözümüze bence gayet kaliteli bu formalar sadece gri formanın modeli konusunda hayal kırıklığı yaşadım. Çok daha farklı bi tasarım bekliyodum şahsen.
      - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih bey,Değerli renktaşım.
        Elbette zevkler renkler asla tartışılamaz.
        Ama bence forma tasarımlarımız biraz daha ezber bozan, agresif,epik bir tarzda üretilmeliydi.
        Adeta geçen senenin kopyası olmuşlar!
        Gri forma bana kalırsa olmamış, çünkü bordo mavi renklerle gri birbirini tutmuyor.
        Sade tek gri olsa üzerinde hafif şöyle agresif,saldırgan çizgiler olsa imiş biraz daha mı iyi olurmuş acaba?
        Eyvallah abicim benimkinden daha isabetli bi yorum olmuş...

Yorum

• Tanitim yokmu?

Böyle Istanbul-Kulüplerinde gibi?

Videolu, oyuncularla.
          Nefsin icin sevme

Yorum

• gri forma müthiş müthiş

Yorum

• bende tasarım olarak farkli bir yapı beklıyodum ancak begenmedım dıyemem once bı ınsan ustunde gormemız gerekıyor kotu demek ıcın erken oldugunu dusunuyorum

Yorum

• Ya iki forma gördüm ikiside 2005 yılından kalmış gibi.
                Dallas Mavericks
                .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende tasarım olarak farkli bir yapı beklıyodum ancak begenmedım dıyemem once bı ınsan ustunde gormemız gerekıyor kotu demek ıcın erken oldugunu dusunuyorum
                  Aynen bende katılıyorum.
                  - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Eski tanıtımımız. Kaleci formaları müthiş.

Yorum

• Ben her sene çubuklu alıyodum bu sene değişiklik yapıp parçalı ve gri alıcam...
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadas su formaya ve sorta ve konclara bir bakarmisiniz,,yahu bukadarda olmazki ...

forma gri tamam neden sort bordo beyaz ve konclar bordo beyaz...
                        bordo gri olmasi gerekmiyormu sizce.....

siyah haric her türlü renk var icinde , bide canli görelim bir nasilmis

Yorum

• Ben Güzel buldum , illahada buize Özel lmasi gerekmiyorki.

Bence.

Cok seyler beklememek gerekiyor.
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• Biz zaten çok şey beklemiyorduk. Kendileri gri formanın bize özel olacağını söylemişlerdi.

Yorum

• Resimleri paylaşılan iki formada güzel değil.

Yorum

• millet illa bişi diyecek,

al işte facebook ta çunuklu forma altındaki yorum

Selahattin Mert arkadaşlar şu bordo renk çok dandik barselonanın kullandığı renk daha hoş bizim formalara da aynı renk kullanılsın

hatta olayı o kadar ile getiren bilgisiz cahiller var ki, bayrak iyi düşünülmüş, zaten başka da bişi düşünmemişler diyenler var, bunun haricinde çubuklu forma için sadece yakası değişmiş geçen senenin aynısı diyenler var
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X