Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• formalar mükemmel olmuş gerçekten. ayyıldız gelince ortaya kaliteli geldi gözüme =) kumaş kaliteleri ne durumda onu bilmiyorum tabi..

Yorum

• Çubuklunun modeli bu

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu model zaten Nike'ın kataloğunda yer alan bir model.

Giresun da kullandı , Aston Villa da kullandı , Nec Nijmegen ve sayamadığım bir çok takımda kullandı.
        Benim anlamadığı nokta şu 1 kaç yıl önce bir yönneticimiz çıkıp nike bize özel tasarım yapacak ve sadece bizim kullanımımıza sunulacaktı , rengini gri olduğunu söylemişti. Bizde piyasaya çıkmadan daha önce birçok takımın kullandığı model ve renk bunun neresi özel tasarım bunun cevabını televizyona ve gazetelere röportaj veren yönetiicimiz cevap versin..Göz var nizam var
        En son ALİ FATİH tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 14:23.

Yorum

• şahsen bende formaları beğendim...formalar futbolcuların üzerinde daha başka güzel olacaktır..

Yorum

• İlk olarak gokhunn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu görüntüleri nerden buldunuz baska hiçbir yerde yokta ?
            TrabzonCell kullanıcılarına ayrıcalık tanınıp gri forma ilk onlara gösterildi

Bu sayfada bulunmakta gri ve çubuklu.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu görüntüler TrabzonCell kullanıcılarına mesaj olarak bağlantı linki gönderilmiş görüntülerdir arkadaşlar.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onlar için akşamı bekletiyorlar.

Bu ikisi tepkiyi ölçmek için gönderilmiş olabilir.
                Zaten onları da dün eklemişler dediğin gibi olabilir.

Yorum

• Yanlış hatırlamıyorsam gri formamızın modelini Aston Villa 1-2 sene önce kullanmıştı. Ama yanılıyor da olabilirim.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çubuklunun modeli bu

nike , bayrak ve arma aynı hizada olunca daha hoş duruyor sanki. bizimkinde böyle değil
                    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                    -ismail-

Yorum

• Forma tanıtımını saat kaçta olacaktı ?

Yorum

• arkadas su formaya ve sorta ve konclara bir bakarmisiniz,,yahu bukadarda olmazki ...

forma gri tamam neden sort bordo beyaz ve konclar bordo beyaz...
                        bordo gri olmasi gerekmiyormu sizce.....
                        En son 61_ts tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 14:26.

Yorum

• Formalar harika hele de çubuklu çok güzel.

Diğer formalarında aynı güzellikde olacağını umuyorum.Ali Fuat abinin dediğine göre kaliteli ürünler.
                          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Türkiye saati 17:00.

Yorum

• 17.00 da Murathan
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forma tanıtımını saat kaçta olacaktı ?
                                17.00'da olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X