formalar mükemmel olmuş gerçekten. ayyıldız gelince ortaya kaliteli geldi gözüme =) kumaş kaliteleri ne durumda onu bilmiyorum tabi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu model zaten Nike'ın kataloğunda yer alan bir model.
Giresun da kullandı , Aston Villa da kullandı , Nec Nijmegen ve sayamadığım bir çok takımda kullandı.En son ALİ FATİH tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 14:23.
Yorum
-
İlk olarak gokhunn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu görüntüleri nerden buldunuz baska hiçbir yerde yokta ?
Bu sayfada bulunmakta gri ve çubuklu.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Bu görüntüler TrabzonCell kullanıcılarına mesaj olarak bağlantı linki gönderilmiş görüntülerdir arkadaşlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar için akşamı bekletiyorlar.
Bu ikisi tepkiyi ölçmek için gönderilmiş olabilir.
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklunun modeli bu
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
17.00 da MurathanBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma tanıtımını saat kaçta olacaktı ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum