Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklu formamız İnter'in formasına benziyor hatta aynısı diyebiliriz.

Çok güzel olmuş bence .
    kaldir bizim formayi.inter in formasini öve öve bitiremezler.koy bizimkini elestiri üstüne elestiri yaparlar.bu insanlarla ugrasilmaz.
    iho istifa.

Yorum

• Bu formalar hangi siteden çıktı ?

Yorum

• İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'un renkleri koyu bordo açık mavi dir.Klasik formalarda da kulüp herzaman kendi orjinal renklerini kullanmalıdır ve kullandıda.

Allah Allah.Biz ne klasik formalar gördük koyu mavili.Bugünmü değişti bu kural yani.Yapılsa yapılır ne olcak.

Yorum

• Çok aceleciyiz çok.

Formanın kalitesini ve sadece bize özel olduğunu dokununca anlayacaksınız.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bence formalar çok güzel. Armalarımız da büyük görünüyor. türk bayrağıyla birlikte ayrı bir hava katmış. Futbolcuların üzerinde görmeden tepki vermeyelim..
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Çok güzel olmuş bence .
              Bizim forma daha güzel olmuş .
              Omuz bölümünü çok iyi bağlamışlar simetrisi güzel olmuş .

Yorum

• Gri muteşem gözüküyor. Valla heyecanladndım. Bu resimden biraz kumaşı parlak gözüküyor ama belli olmaz umarım öyle değildir. Koldaki mavi şeritler hoşuma gitti.

Yorum

• Gri formaların bize özel olduğunu düşünmüyorum. Renkleri değişik o kadar bence hiç özen gösterilmemiş. Şu Türk Telekom yazısını gördüğüm an sinirleniyorum. Çok kötü duruyor formalarımızın üstünde. Çubuklu formamızı görsel açıdan inceliyor olursak sadece beş yerine yedi çubuk olarak değiştirilmiş ve Türk bayrağı eklenmiş.

Kalitesi hakkında yorum yapmak için daha erken ama bu formalar benim hayal ettiğim formalar değil kesinlikle. Keşke daha güzel olsaydı.

Yorum

Çok güzel olmuş bence .
                    Burdan belli oluyor ki arma iki cubukun arasinda olmasi daha güzel olucak simetrik acisindan. (interde oldugu gibi)

Yorum

• Şortlarımız da değişti. Brasil şort oldu gördüğüm kadarıyla. En çok sevindiğim noktalardan birisi de bu.
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ama çubuklu formadaki logo yerleşimi kötü olmuş tam çubuğa oturtacağız diye simetriyi bozmuşlar İnter formasındaki gibi iki çubuğun arasına koymayı denemelilerdi.

Yorum

• Fiyatları merak ediyorum şimdi. Uçuk kaçık fiyatlarla satışa çıkarırlar.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ali Fuat abi Türk bayrağının formanın sol tarafında olması mecbur değil miydi?

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ama çubuklu formadaki logo yerleşimi kötü olmuş tam çubuğa oturtacağız diye simetriyi bozmuşlar İnter formasındaki gibi iki çubuğun arasına koymayı denemelilerdi.
                              Katılıyorum.Zaten çubuklu formayı yaparken çok farklı alternatifler üzerinde duramazsın.Ama böyle ince şeylere dikkat etmek lazım bence.

Yorum

• Şu resimlere bakarsak bi numaraları yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X